Bazı insanlar inancin yok dedimde öküzün tren gördü ğibi bakıyor şimdi size bunu açikliycam
Örnek anadab baban varlıklı insan istedi zaman evelene bilir biri istemese diğeri ister Tarzan gibi bekliyor zaten zengin birini herkes. Şimdi diyelim maddi durumu olmayan evlenemiyor sonra ziina yapinca cehennem. insanların başına ne gelirse gelsin ya kadere ya imtihana bağlıyorlar. İlla bir günah keçisi buluyorlar sonra insalar yanlış din doğru diyolar abicim bukadar yanlış insanın içinde ben dinimi yaşamam ki apptal yerine konursun bide menfaat olmasa kimse inanmaz cenneti vad etmeselerdi kaç müslüman kalırdı karşılıksız inanan
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cennet ucuz , cehennem lüzumsuz değil 🔥 Zahmet olmayan yerde Rahmet olmaz ❌ şimdi sana soru sonsuz bir cennet mi? 2 günlük dünya hayatı mı?
Bizim ki yaşamak değilse peygamberlerin ki ne?
-Hz. Muhammed açlıktan karnına taş bağladı isyan mı etti?
-Hz. İbrahim ateşe attılar isyan mı etti?
-Hz. Yusuf'u kuyuya attılar isyan mı etti?
-Hz. Yakub evladıyla sınandı isyan mı etti?
-Hz. Eyüp'ün diline ve kalbine kadar kurtlar geldi hastalıkla mücadele isyan mı etti?
-Hz. İsa'yı çarmağa gerdiler isyan mı etti?
...
Madem dinde bile parası olmayan suçlu Allah kul ayırt ediyorsa niye kendi peygamberleri bir eli yağda bir eli balda yaşamak yerine en zorlu imtihana tabi tutuldu?
Hz. Yusuf'u kendine rehber kıl ona'da Züleyha zina teklifinde bulundu ama o kabul etmedi oda evlenmemişti her peygamberin bize bir mesajı vardır. Hani şimdi nerede o peygamberler? Kara toprağa girmediler mı? Şimdi nefislerine yenilip üstüne birde isyan edip imtihanı unutsalardı akibetlerini sen düşün.
Herkes birbirine denk şekilde imtihan edilmez örneğin herkes zengin olsaydı fakirlikle imtihan edilmezdi ki Allahın emri nedir?
"Zengin fakire versin" zengin cebine doldurup fakire vermiyorsa Allahın suçu ne?
Dedi ve evlenirken karşıdan 50 tane şey isteyen müslüman.
Hemen isyan edeceğinize biraz bir 5 dk düşünmeniz doğru neymiş anlarsınız eğer zengin yüksek fakir ezik olarak görülseydi Allah "zekat, sadaka vb. Şeyler olmazdı bay isyankar zengin fakire
vermiyorsa bu zenginin iradesiyle yaptığı sorumsuzluktur ve günahtir.
Allah fakiri suçlu göruyorsa bunlar niye var?
Rasulüm! Sana, Allah yolunda ne harcayacaklarını soruyorlar. De ki: "Sevap kazanmak için harcayacağınız şeyleri öncelikle ananıza, babanıza, akrabanıza, yetimlere, yoksullara ve yolda kalmışlara verin." İyilik olarak her ne yaparsanız, Allah onu mutlaka bilir. / Bakara 215
Vereceğiniz sadakalar, öncelikle kendilerini Allah yoluna adayan, bu sebeple yeryüzünde maişet için dolaşma imkanı bulamayan fakirler içindir. İffet ve hayaları sebebiyle halktan bir talepte bulunmadıklarından cahiller onları zengin zanneder. Sen ise onları simalarından tanırsın. Hele yüzsüzlük edip de insanlardan israrla bir sey istemezier. iyilik olarak her ne verirseniz, Allah onu elbette bilir /Bakara 273
Konuştu ve evlenirken yat kat araba isteyen kızımız
Normalde bir hırkası olan fakir sayilmaz diyolarlar ama günümüze bak cirindan çıkmışlar cicden bak kims kimseyi begnemez olmuş. DNA si bozulmuş hetkesin sende aynisin burada böyle konuşup realde İrenç bir ahlaki olan müslüman sin
Ben daha internetten kendime kıyafet almış biri değilim onun için defol bay isyankar.
Uydurduğun kılıflara giremem, herkesin kendinde gördüğünü üstüme heybeleyemem. iğrenç bir müsluman olup olmadığmı daha bilip bilmeden konuşacak kadar önyargılı, düşüncelerini kendi karakteriyle göstereck kadar malsın.
At gözlü ile bakın hayata ama acimiyorum ben size hakediyosunuz bu İrenç hayatı
Dinimizin güzellikeri sadece cennet değildir insana verdigi değer kadına çocuğa verdiği önem ve her zaman kurallarının bize faydalı oluşu cennet olmasa dahi inanan iman eden çok olurdu ve zinaya gelince zenginlik fakirlikle alakalı bir durum değildir dinimizce evlilik için şartlar basittir para dünyevi konudur ayrıca herkes sınava tabi dir belki sen maddiyattan yanıyor zina ediyorum hakkım diyorsun ama zengini düşün zina ona daha kolay ve adam ben güven sorunu yaşıyorum param içinmi benim içinmi evleniyor bilmiyorum diyerekten o da kendine zina yı hak görmeli senin deyimine göre bu varlık yokluk değil irade meselesi senden iyisi olduğu gibi kötüsüde var o yüzden bu yanılgıdan çık ve tövbe et.
Siz cennete gidin ben cehenneme gidiyim dünyayı bu hale getirenler müslüman zaten gelişmiş ülkelerde hep güzel şeyler var
Elbette öyle gelişmiş ülkeler hani şu zavallıları katleden sömürgeci el kadar çocuğun elindeki lokmayı çalıp obezlik rekorları kıran gelişmiş ülkeler dimi gidin gidin dünyada size mutluluklar dileriz biz ebediyete yürüyeceğiz
Ozaman evinden TV yi o PC yi kullandın telefonu iş yerindeki makinaları giydin ayakkabıyı bırak bakiyim sen sonuçta müslimanlar yapmadı sen kötüleri görüyorsun müslümanlar kız cocuklari adet olunca oldu bu diye beraber olup imam kına kiyip 4 5 karı alan kişiler
Dinimizin öyle öğütleri yok cahil toplumlar bazı özel durumları kendilerine hak saymış ve bunu da Müslümanlık diye anlatıyorlar ama biz dini onlardan değil Kur'an Kerim'den hadislerden öğrenmeliyiz aklımızın kabul etmediği yeri iyi arastirmaliyiz senin dediğin şey dünyanın duz olduğuna inanmak gibi bişey yanlış uygulama var diye din bozulmaz İslam öyle sandığın gibi bişey değil
Len ne alakası var senin kullandın ilacı cocunun aşısını bile hep yabancilar bulmuş müslimanlar ne katmış şimdiye kadar dünyaya çok az şeyler elin gavur diye sevmedin adam senin hakkını yemez ama müslüman karına bile göz diker
Hayyan, Ebû Bekir er-Razi, Harezmi, İbn Heysem, Uluğ Bey, Piri Reis, Ferazi, Ferganî, Birûnî, Sabit b. Kurrâ, İbn Battuta, Evliya Çelebi, Kindî, Farabi, İbn Sina, İbn Rüşd, Gazzali bu adamları hiç duydunmu senin o gelişmiş gördüğün insanlar hep böyle insanların sırtından yükseldi bizde ilim irfan öğrenmek farzdır Kur'an Kerim in ilk ayeti Yaratan Rabbinin adıyla oku!
Dur o cahil kesimin İslam'la bir alakası yok İslam engellemez teşvik eder sende on yargıda bulunacağına arastir biraz su ilimlerin kaynağını gör o meşhur yabancı bilim insanlarının müslüman olmasa bile Kur'an ı Kerim den nasıl akıllar aldığını kimlerin sonunda müslüman olduğunu oku ki o dediklerinden olma
Peki suanki duruma bak
Sence sebebi İslam mi yoksa Müslümanlığını oyuna gelerek kaybeden cahil toplumlar mı?
Hani şu ilk ayeti unutupta kendini müslüman sananlar mı?
Bizim toplumumuz yüzyıllar önce şimdiki halinden daha kültürlü ve ahlaklı idi şu an ki halimiz ise aslımızı unutup böyle batı ya ozenmemizden kaynaklı rezil ve rüsva halde.
durumu olan asıl zina yapıyor. dan bilzerian asgari ücretli olsa evden işe işten eve giderdi
Sonuçta sende erkeksin sende biliyorsun kadinlarin şu an sadece paraya bakıp konuma bakıp mantık evlili yaptini iki yüzlüler. Ama isteyen biri hemen evlenir yani zinada yapmaz o isteyine Kalamış ama durumu olmayıp evlenemeyen ömür boyu napicak