18 yaşından küçükken benden yaşça büyük bir kişi ile takılmıştım bana tecavüz falan etmişti tekrar şikayet ettim?

O zamanlar zaten annemin zoruyla şikayetçi olmuştum ama ailem şikayeti çekmişti zaten kendimi de tam ifade edememiştim bana ne yaptığını tam anlatamamıştım ben de seneler geçmesine rağmen cimere yazdım sağolsun dikkate almışlar tekrar ifade verip şikayetçi oldum dava açılacak ama korkuyorum bana bir şey yapar mı? Bana zarar verir mi? Evlenmiş çocuğu bile olmuş. Uzaklaştırma aldırdım gizlilik kararı da aldıracağım. Kanıtım yok ceza almayacağını düşünüyorum ama bana ne yaptığını söylemek istiyorum benim içimde kaldı aşamıyorum yıllardır bu durumu. Hakkımı aramak istiyorum ama burada bile bazı erkekler adamın yuvasını dağıtma adamın hayatını karartma diyor. Kendi kız kardeşleri aynı durumda olsa acaba böyle savunurlar mıydı? Benim kararan hayatım neden kimsenin umrunda değil? Hakkımı aramama bile karşı çıkılıyor sizde allahınızdan bulursunuz umarım

18 yaşından küçükken benden yaşça büyük bir kişi ile takılmıştım bana tecavüz falan etmişti tekrar şikayet ettim?