Ben eski sevgilim tarafından 17 yaşımdayken tecavüze uğradım 18 yaşındayken benden ayrıldı ve sevgili yaptı sizce kızı uyarayımmı?

• Ben 17 yaşımdan önce sevgi dolu iyi biriydim taki bu olayı yaşamadan önce eski sevgilim bana o olaydan sonra soğuk davranmaya başladı eski aşkından bahsetmeye başladı güya kendinden soğutmaya çalıştı. Zaten ailem katı kuralları olan bir aile. Onu kaybetmemek için çok uğraştım kendime zarar vermeye kalktım ama Allahın verdiği canı ben mi alacaktım?
  • Zaten o olaydan sonra doğru düzgün yemek yiyemiyordum bir iki kaşık yemek yiyip sofradan kalkıyordum psikolojim alt üst olmuştu. O psikolojiyle o şerefsizin üstüne çok düştüm sırf beni terk etmesin diye. Ama yine de terketti , beni sevmediğini söyledi. Çok yalvardım aylarca göz yaşı döktüm hayattan zaten kopmuştum daha da koptum. annemler ne olduğunu soruyorlar cevap veremiyordum. Zaten babamın haberi olsa beni ve ailemi katleder diye korkuyorum hala korkuyorum.
  • Beni istemeye gelenler oluyor kabul etmiyorum. Yaşım 21 hadi neyse ama yaşım ilerledikçe annemler baskı yaparlarsa ve şüphelenirlerse bilmiyorum ne yapacağımı.
  • Her gün kafamın bir kenarında onun yaptığı şey ve hayatımın nasıl karardığı aklımdan çıkmıyor unutamıyorum. Her gün hatırlıyorum ve unutmuyorum. O şerefsiz hayatını başka kızlarla yaşarken ben burda azap çekiyorum.
  • İşte yine yakınlarda sevgilisiyle fotoğrafını gördüm sizce kızı uyarmalı mıyım? Yanlış anlaşılır mıyım?
Ben eski sevgilim tarafından 17 yaşımdayken tecavüze uğradım 18 yaşındayken benden ayrıldı ve sevgili yaptı sizce kızı uyarayımmı?