Bu adami tavlamam gerek cunku gercekten cok kiymetli biri. nasil yapacagim? taktik.
Annesinin çok şımarttığı ama harika bir erkek nasıl tavlanır?
Bu adami tavlamam gerek cunku gercekten cok kiymetli biri. nasil yapacagim? taktik.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncelikle, bir kişinin harika bir erkek olması, onun başkaları tarafından sevilip saygı görmesini garanti etmez. Ancak, bir kişinin karşı cins tarafından ilgi görmesini istiyorsanız, şu adımları takip edebilirsiniz:Kendinize güvenin: Kendine güvenen bir insan her zaman daha çekici gelir. Kendinize ve yeteneklerinize inanın. İletişim becerilerinizi geliştirin: İletişim becerileri, bir ilişkiyi başlatmak ve devam ettirmek için son derece önemlidir. İyi bir dinleyici olun ve karşınızdaki kişiyle doğal bir şekilde konuşun. Karşı cinsle zaman geçirin: Harika bir erkek olarak, ilgi görmek istiyorsanız, potansiyel bir partnerle vakit geçirmeniz gerekiyor. Çevrenizdeki aktivitelere katılın ve sosyal etkinliklere gitmeye çalışın. Empati kurun: Empati kurmak, karşınızdaki kişinin duygularını anlamak ve ona yardımcı olmak için önemlidir. Empati kurarak, potansiyel bir partnerin ilgisini çekebilirsiniz. Kendinize özen gösterin: Kendinize özen göstermek, günlük hayatınızda iyi hissetmenize yardımcı olabilir. Kendinizi iyi hissettiğinizde, diğer insanlar da sizinle daha fazla zaman geçirmek isteyebilir. Annesine saygılı olun: Potansiyel partnerin annesinin onu simartması, onun hayatındaki önemli bir faktördür. Annesine saygılı olun ve onunla olumlu bir ilişki kurun.
Unutmayın, gerçek bir ilişki karşılıklı ilgi ve saygıya dayanır. İlgi gösterdiğiniz kişiyi anlayarak ve ona saygı duyarak ilerlemek her zaman en iyi yoldur.
ilgi vermek adina sabahlari gunaydin dihe mesaj atiyorum, aksamlari iyi geceler.. ancak birkac gun yanit vermedigi oluyor.. sonra oat diye o da gunayfin diye mesaj atiyor.. tavlayamadim bi turlu
İlgini kesmelisin, kaçan kovalanır.
daha baslamadiki bizimki.. yani bir baslama olsa tamam. ama kopma noktasibdayiz. iltifat ettim bi aksam epey, o da guzel karsiliklar verdi bana iltifatlar etti, ama ertesi gun yok oldu, ne aradi ne sordu.
sonra yine mesaj atti.. ama konusmaya calismaya yonelik degil, hemen disaridayim gibisinden.
Ya işte sen ilgi gösteriyorsun diye o kendini geri çekiyor, ne yazık ki böyleyiz. Daha gizemli hale gelip onda merak uyandırırsan başlar, merak yoksa ilişki de olmuyor. O sormadan bir şey anlatma mesela en basitiyle.
asiri iltifat etmedim, veya surekli kendimi de anlatmadim. o aksam sadece toplasan 8 mesaj attim. ama adamj ucuracak iltifatlar ettim. Yani benim icin cok onemlisin dedim, o tarz mesajlar. Ben bir fotomu gonderdim, ama yanimda arkadaslarim var fotoda, ben fotoyu sildim, cunku baskalarinin da oldugu fotoyu izinsiz gondermek rahatsiz etti. Ona da acikladim bu sekilde, kusura bakma sildim ama.. vs. o da benim tek ilgimi ceken sensin bu fotoda. dedi. hep beni dusundugunu soyledj. ama sonraki gun yok. Ondan sonraki gun var ama kacar gibi, disardayim gibisinden. sonra yine var. bu arada ben aramadim mesaj atmadim, .. ben bu adami gercektem tavlamayi cok istiyorum
Ya adam bas baya taktik yapıyor işte, bilinçli mi değil mi bilmiyorum ama bu bir taktik ve ben de yapıyordum : )
İlgi göster, geri çekil seni merak etsin gibi bir mantığı var, aynısını sen yap bakalım, onu kendi silahı ile vur :D
iyle mi dersin? ben de hoslanmadi mi acaba diye dusunuyordum.
buna ne gerek var, taktige. ama fusununce tuhaf cidden. bi mesaj atiyor, seni dusunuyorum tum gun diye, sonra yok oluyor. ama daha iliski baslamadan bjnlari yapmasi hoslanmadigi anlamina gelmez mi
Hoşlanıyor da olabilir, kendine bağlamaya çalışıyor da olabilir, ego kasıyor da olabilir. Bunu zaman gösterir, dediğim şeyi planlı bir şekilde dene : )
Yapmaya çalışırken kendini kaybedeceksin, daha fazla konuşmak isteyeceksin, kontrolü kaybetmemelisin.
Etkisini göreceksin bence.
nasil davranmaliyim bundan sonraki surecte? garip bi hal almaya basladi bu durum
tam aciklayabilirmisin anlayamadim
Onun yaptığının aynısını yapacaksın, sana ilgi gösterdiğinde cevap ver, sen de ilgi göster.
İltifat edilmesi gereken sensin, erkek olan o bırak o iltifat etsin, çok sık iltifat etme, iltifata boğma yani, senden tek bir iltifat duymak için yeri gelince bir sürü çaba sarf edecek duruma gelsin.
Böyleyiz biz yapacak bir şey yok :D
Bir gün yazıştınız mesela, sonraki gün o yazmadan sen yazma.
peki o 1 gun hic birsey yazmadi diyelimki, nasil tepki vermeliyim. trip atamam, daha o evrede degiliz. yanj samkmi degiliz. ve zorunlulugu da yok.. ama umursamaz mi davranmaluyim mesela, farketmemisim gibi? yani ilginc bir durum yasaniyor aramizda cidden, beynimi zorlaniyor...
ve kac gun mesela hic mesaj atmazaa aramazsa kafada bitireyim
Kafanda bitirme, bence belli bir zaman da koyma onun mesaj atmaması konusunda.
Bak bu eleman şimdi senin değil, en fazla yine senin olmayacak.
Farketmemiş gibi davran o mesaj atmayınca, attığında da ilgili görün ama dediğim gibi iltifat etme, havalanmış seni cepte görür.
Baktın o sık sık mesaj atıyor, arada sen de at ama abartma.
bir de ben gunaydin ve iyi geceler mesajlariyla aramizdaki rutine baglasin istiyorum. yani bu mesajlari seviyorum. Bunu nasil saglayabilirim... yani onda bu rutini nasil olusturabilirim.. sen diyorsun ya aramazsa arama, o zaman bu rutini olusturmam zorlasiyor
Bu günaydın iyi geceler mesajları zamanla olacak şeyler, karşılıklı atarsınız birbirinize, anladım sevmek istiyorsun, göstermek istiyorsun ama üstte anlattıklarımı yapamazsın bu mesajları atarsan. Onun için biraz geri çekil diyorum, o senin aklını alacağına sen onun aklını al.
tamam anladim tesekkur ederi, cok kiymetli yorum bu🌸 keske sizi takip edebilsem.
buarada bilmeden ben dediginizi yapiyormusum.
mesaja bogan biri degilim. o nasil davraniyorsa ayni davrandim. hatta 1 gun aramadiginda, tepki bile vermedim, gunaydin yazip gulucuk koydum. sonra yazarsa sorusuna cevap verdim mutlu bir sekilde. ama kisa ve uzatmadan. o da isim var dissrdayim yazmis, kolay grlsin yazdim. ne aradi ne sordu sonra.
Rica ederim, gizliden çıkarım takip edebilirsiniz.
Bunları yapıyorsan şu ana kadar anlattıklarına göre tek hata fazla iltifat gibi.
Cevap
7Cevap
Valla adam akıllı ise senle beraber olmaz ailemin sevgisi var banane ulen başkasının sevgisinden der
Annesinin çok simarttigi bir erkek en son tercihim bile olamaz. O kadar irenç oluyorlar ki
Çok üstüne düsme ilgi varsa gelecektir. Ama şımarik yetiştiyse ana kuzusudur işin zor
İmkansıza yakın hele tek çocuksa 😄. Ama şansını denemekten zarar gelmez.
Bırakın ailesiyle mutlu mesut yaşasın işte...
Şımarık erkek garika nir erkek değildir ki.
Şımarıkları sevmem
Abla bizi sal
24 yasindayim.
Allah uzun ömür versin
Öyle erkekleri anası sevsin sadece
Dene bakalim bi 😊
Tavlanmaz
Kanka az xper borç versene
Yarın öderim
Veriliyo mu
Bilmiyom yeniyim niye verilmesin kazanılan bişey değil mi
Öğren