Güncellemeler
+1 yıl
CANIMSIN!
G E R İ Z E K A LI
G E R İ Z E K A LI
Bu zamana kadar karşılaştığım çoğu kadın canımsın sırf bu yüzden evlenmekten soğudum doğru düzgün bir konu hakkında muhabbet bile edemiyorken neden hayatımı ona adayım sorusu beliriyor kafamda siz ne düşünüyorsunuz? Özellikle hemcinslerim adaşlarım gardaşlarım :D düşünüyorum da 10 saat bi kadınla muhabbet edeceğime 1 saat arkadaşımla konuşayım çok daha verimli :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Maalesef oyleler sende onları çektiğine göre sende mı canımsın acaba ha?
Onları bulan sensin onlar zaten öyleler sen niye bulaşıyorsun sanane boş ver sikayetciysen.
eğer ben öyleysem neden bu durumun farkında oluyorum?
Bi yerden sonra acaba mi sorusu geldiği için ahahah.
bahsettiğin şey eğer bir insanın ne olduğunu anlamaksa bi konuşmadan ne mal olduğunu anlıyorum
Anliyorsan uzak dur.
az insan çok huzurrrr
tek yaşamaya karar verdim :D fakat evden kaçmam lazım ayrı ev mevzusuna bizimkiler ah izin verseler ya da kovsalar beni :D
Kovsalardı ilk beni kovarlarladı ondan çok uğraşma shshshs
kötü olmak istemiyorum ya yoksa bi tartışma yaratıp kovdururum kendimi :D ama anne baba işte vazgeçilmez
Ben vazgeçtim de onlar vazgeçmiyor be reis
deme öyle Allah başından eksik etmesin :)
Fjfkmfkfk nasıl hissediyorsun bu duyguyu bilmiyorum ama hiç hissetmedim bilmiyorum
hissetmemdeki asıl sebep Allah rızası için
Sende öylesin ondandırr
canımsın ne ya g eri zekalı olacak o :d
Doğru ama erkeklerde öyle ben direk insanları mantıksız buluyorum
kesinlikle erkeklerin de öyleleri var ona asla sözüm yok haklısın ama bu oran kadınlarda çok fazla çok garip geliyor ya iş yerinden tanıdığım bir abi var mesela adam bırak konuşmayı yolda doğru düzgün yürüyemez bile ama çocukları var ailesi var bi ailenin reisi :d aklım almıyor
Ülkede mantıklı düşünen insanların sayısı az coğu beyini kullanmaktan aciz koyunlar
Bende anlamıyorum o insanlar nasıl evleniyo onu geçtim eşi nasıl kabul etti. Açıkçası ben benden daha zeki birini tercih ederim ben düşük zekalı olamaz
eşiyle dershanede tanışmış yani o beyinle nasıl dershaneye gidebiliyor onu bile anlamış değilim haklısın bu arada yani daha zeki birinden ziyade ben de en azından eşit olmayı isterim fakat bu eğitim seviyesiyle ölçülebilecek bir şey değil galiba ilk tanışma sonrası bi IQ testine götürmek gerekiyor :D
Hareketlerinde beli olur bide tartışmayı seven biriyim benden daha mantıklı cevaplar veriyorsa ama evlenirken IQ testine tabi tutarım kesinlikle bide psikolojik testlere
fşlkjghlgfjhklgf :D çok mantıklı :D o dediğin mevzuyu bende yapıyorum iş yerinde genelde ben bu tartışmaya girdiğimde bi gitsene sözünü duyuyorum malum kafa kaldırmıyor cevap veremiyor garibim :D
Haha beyinleri duruyo ya sonra olayı toparlıyamıyo eeeee günün nasıldı diyo. Mantıksız biriyle sevgili olmak dünyanın en saçma şeyi olmalı sana hiç şey katmıyor sadece öpüşmek sarılmak vs tek bildiği bu. Evrim kanundan bi haber din desen adam dinini bilmiyor hiç araştırmamış
ya da yaşadığı şeyi din zannediyor :d kesinlikle karşındaki kişi sana bir şeyler katmalı hayatında varoluşunun bir artısı bir faydası olmalı yoksa varlığı da bir yokluğu da
üzücü ama bir taraftan baktığında çoğu insan evlilikte mutsuzluk yaşıyor bence bunun zekayla ilgili bir ilişiği olmalı yani ikisi denk olmadığı zaman zeki olan karşı tarafı hazmedemiyor sevgide bitmeye mahkum kalıyor
Haklısın Mantıktan sonra kafa dengi olup olmaması önemli bide birlikte mutlu huzurlu olmayı da başarmak gerekiyor ya bu sevgilik işleri yorucu biraz gereksiz geliyor o doğru kişiyi bulmadıktan sonra bide her insanda sevgili olmuyo çoğu nefes israfı tek derdi çifleşmek
hesabı pek kullanmıyorum biraz görüldü atmış gibi olduk kusura bakma :) ya bi düşünüyorum da o doğru kişiyi bulmak için harcanan eforu kendimizi mutlu etmek için çabalasak daha mantıklı sanki :d malum bazı şeyler insanın hayatına çok yer ediyor çok dokunuyor karşındaki kişinin beklemediğin gibi olduğu zaman
Yok sorun değil. Bencede öyle çünkü insanlar hayat enerjisini emiyorlar kendine vakit ayırman her açıdan daha mantıklı en önemlisi kendini geliştirirsin bı Dünya vatandaşı olabilirsin
haklısın biraz bencil olmak gerekiyor :D gerçekten şu yaptığın muhabbeti yapamayacak o kadar çok kız var ki şu an sana hayranlıkla bakıyorum :D okuyor musun?
Buna sevindim eeeevet okuyorum