Müge anlı'ya çıksam bize yardım ederler mi sizce?

Arkadaşlar lütfen dalga geçmeyin benim annem çok çekti babam tarafından yıllarca işkenceye varacak dayaklar yedi biz dört kardeşiz ne zaman ben büyüdüm lise 1'den çıktım okulu bıraktım anneme ve kardeşlerime bakmaya başladım o zaman annem ve babam boşandılar yıllardır kardeşlerime ve anneme ben bakıyorum ben de yaklaşık 5 buçuk sene önce evlendim şu an 26 yaşındayım hala annemlere ben bakıyorum bakmaktan yana en ufak nokta kadar gocunmuyorum ama artık bu ekonomi şartları altında yetişemiyorum evden e-ticaret yapıyorum çanta satıyorum bir şeyler satıyorum inanır mısınız bilmiyorum ama ₺1'sini bile kendime harcamıyorum çok şükür eşimin maddi durumu elhamdülillah iyi ama yarın bir gün lafı olur diye eşimin parasını da annemlere harcamıyorum hep kendi çalıştığıma harcarım eşim de bu zamana kadar çalıştığım parayı ne yaparsın demez ama dediğim gibi artık yetemiyorum biraz önce annemleri yine kahvaltılık bir şeyler ve 5 kilo patates ayrıca domates aldım sadece bunlar 900 TL tuttu bir tane kız kardeşim var okula gidiyor artık yetişemiyorum her şey o kadar pahalandı ki bayram geliyor neyi nasıl yapacağımı bilemiyorum annem aldığı sosyal yardım ile sadece kira elektrik su faturaları ödemekte zorlanıyor ve inanın o kadar kötü bir evde oturuyor ki hayvan bağlasanız Durmaz annem eski evlerde iyice yaşlanıyor evi su alıyor yukarıdan devamlı kışın su damlıyor evimiz kendi evimizde değil kira annem bu yoklukta hep para biriktirdi 8 senedir yemedi içmedi pazardan çarık çürükleri getirdi. Fırından kalan ekmekleri aldı onların yedi yaklaşık 70 bin TL'ye kadar para biriktirdi anneme bir ev almak istiyoruz ama nerede evler her şey aldı başını gidiyor acaba gitsem Müge anlı'ya anlatsam desem ki Müge abla bak durum böyle böyle bize yardımcı olur mu banka dökümanımı her şeyimi çıkartıp gösteririm yani bu zamana kadar kazandığım parayı kendime harcamadım illaki bir şey almışımdır ama ne zaman aldığımı inanın hatırlamıyorum arkadaşlar artık yetişemiyorum da lütfen bana bir akıl verin
Müge anlı'ya çıksam bize yardım ederler mi sizce?