Kesin atanacagiz mesleğimiz olacak dedik olmadı. Şimdi baba evine gideceğiz o ekstra moralimi bozuyor. Allah büyük ne yapalım. Son mutlu olduğum fotoğraflardan da bir tane şuraya serpistireyim baktıkça hatırlarım.

Kesin atanacagiz mesleğimiz olacak dedik olmadı. Şimdi baba evine gideceğiz o ekstra moralimi bozuyor. Allah büyük ne yapalım. Son mutlu olduğum fotoğraflardan da bir tane şuraya serpistireyim baktıkça hatırlarım.

Bugün bi arkadaşımın atandığını gördüm ve ciddi olarak işi bırakıp kpss çalışıcam. Kız benden daha akıllı mı hayır ama çok çalıştı. Helal olsun bizim eksiğimiz olduğunu sanmıyorum 😃
Çalış bakalım kaç puan almisti
Cevap
11Cevap
Genelde modum düşük oluyor, yapıyla alakalı sanırım
Mutluluğu içimde arıyorum. Düşsemde sıkılsamda arzu ve isteklerimden vazgeçmiyorum
Aynı doğduğumuzdan beri ne hayat ne de enerji var
fena değil ya idare ediyoruz
Yatırım yapacak param yok işim yok dhdbhf
bir şeyler almasını satmasını bilirsen, her zaman faydasını görürsün.
kendi işine ek olarak, araba alıp satanlara bak mesela. senin belki yılda kazandığın parayı adam sadece 1 arabayı satarak kazanabiliyor. git araba al sat demiyorum, ama bir şeyler yapılabilir bu konuda. bende elime geçen parayı coin piyasasında değerlendiriyorum. bu ay 15k yı 22 yaptım. yeter diye çıktım 45k ya kadar çıktı. değerlendiremedim. illa böyle düşünmekte doğru değil tabi düşüşü de var bunun ama %5 kar etsen bile, %5 paran için 2 gün çalışıyorsun yani. 1 ayda max 31 gün var, maksimum 31 gün çalışabilirsin. yani bunun 32. günü diye bir şey yok sıfırlanıyor. o yüzden daha çok çalışırsam daha çok kazanırım diye bir şey de yok. o yüzden zamanını almayan şeylerle para kazanabilirsen, yolunu bulursun bi şekilde
Düşünüyoruz bir şeyler bakalım
Full enerji hep çalış akşam uyu nasıl 😀
Olsun o da güzel
Gayet enerjik duruyorsun oysa ki
Duruyordum knka şimdi hayat bitti sanki
Moral bozma kanka. Enerjini her an toplayıp eskiye dönmeye çalış
Sevdiğim insanlardan uzaklaşıyorum. Çok zor.
Evet zor ama yeniden seveceğin insanlar olacak. Ve sevdiğin insanlarla iletişim hala devam edecek
İşte o insanları bulmak da bir çaba istiyor. Mesela ev kızı olursam asosyal olacağım.
O kadar kasma şimdiden. Zamanın sana ne göstereceğini bilemezsin
Evet öyle
Umarım güzel olur her şey 🤗
Umarım sağol
Benim de hiç enerjim yok mutsuzum hayattan bezmiş gibi yaşıyorum
umutsuz olacak bırsey yok belkı daha ıyı olması ıcın olmamıstır
Herşeyin hayırlısı sıkma canını belki daha güzel günler seni bekliyor gülüşü güzel insan
Yasam enerjim bendede yok
Bir gülüşü vardı 🥰🌹
Sen emeğini ver yüzun elbet gülecektir
Enerji mi o ne 😀
Nedenki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?