- Kişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı.
1 yılHerkes bir tavsiye verecektir ama yaşıtın olarak seni en iyi ben anlarım.
Otuzlu yaşlar girdap gibidir. Tamamlanmasi gereken şeyler eksik ya da hiç tamamlamadiysan her şey daha çok üzerine gelir. Herkesten uzaklaşmak istersin. İnancin, güvenin başkasinin dünyasinda kaybolup gitmiştir.. Kendine daha çok önemsemen gerektiğini fark edersin. Yaş ilerledikçe hormon seviyesi de azaldiği için gençken yaptiğin etkinlik, çılgınlık gibi şeylerden uzak kalirsin. Daha durağan bir hayati seçersin. Doğayla daha çok bütünleşik olursun. Kimi zamanda sosyal yaşantiyi eve sığdırırsin. Film, müzik v. s durumlarla..
Hayatını renklendirmek istiyorsan önce ertelemeyi birakmak gerek. Kaybettim algısı varsa onu beyinden yok etmeli. Korkularin varsa üzerine gidip yeniden hayata karışmalı. Maddi imkanlar doğrultusunda bulunduğun yerden biraz uzaklaşip nefes aldiğini hissetmeli. En önemlisi yalnizsan aşka yelken açmalisin. Yeni bir aşk hayatı daha da anlamli kılar. Yani sonuç olarak alişkanliklari biraz değiştirerek işe başla.
22 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim. :)
En İyi Cevaplar
1 yılRutinlerini değiştirmen gerekebilir. Bu güne en kolayından çay içmek yerine kahveyle başlamak gibi. Bu örnek tabi. Ufak ufak dokunuşlarla o rutinler değişiyor. Bu süreçte imkanlar varsa bol bol kendine bakıma, alışverişe ver ve gidebiliyorsan kesinlikle masaja git. Yeşillik tüketimimizde bol olsun. Yeşillik depresif halleri azaltır💚
12 Yorumla- 1 yıl
🌺♥️ teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederimm🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 209,2b cevap paylaştı.
u 1 yılBende öyleyim maalesef bugüne kadar çok şeyler yaşadım bu yüzden de hayat enerjim tükenmiş ve bitti bence amaç bulmak önemli hayatta birde arkadaş edinmek faydalı olabilir veya aşkı sevgiyi bulmak
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Bende bazı kötü şeyler yaşadım ama, kendinize enerjinin asla yok olmadığını hatırlatmanız gerekir. Dönem dönem olur böyle hisler, yoğunluğu ve tezahürü değişmekle birlikte hepimizde oluyor inanın. Süreç olduğunu unutmayın ve tekrar eklemek isterim; Enerji ne yaratılabilir ne de yok edilebilir, sadece farklı biçimlere dönüştürülebilir.
22 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBir Eşeğin Başına Gelebilecek En Kötü Olayları İçermektedir!
Bunu okursan ve derinlerde verdiği mesajı anlarsan dünyanın boş olduğunu ve asıl dünyaya gelme amacının ne olduğunu bulursun yani mutluluk ve huzur formülü var burada.
12 Yorumla- 1 yıl
Eee yalan dünya diye boşa dememişler büyüklerimiz. Ulu sözü dinlemeyen ulur durur.
Önüne bakacaksın yaşadıklarını tecrübe sayacaksın, ve en önemlisi yalnız olmaktan korkmayacaksın kendi gücünü fark etmen gerekiyor. Belki hayatımız mükemmel değil ama emin ol savaşın olduğu ülkelerde senin yerinde olmak isteyen çok insan vardır. Şükret beterin beteri var ♥️
12 YorumlaHayat enerjisi olmayan kişilere benim tavsiyem şu öncelikle sizi mutsuz, umutsuz hissettiren sorun ya da sorunlar ile yüzleşin. Çözüm bulmanın yollarını araştırın. Bu sayede bulunduğunuz o kısır döngüden kurtulmuş olacaksınız. Gerekirse de psikolojik yardım alın. Dikkatinizi hobilerinize yoğunlaştırın. Beslenme, spor bunlara dikkat edin. Asla yalnız kalmayın. Güvendiğiniz birilerine içinizdeki hislerinizi paylaşın.☺️Çok geçmiş olsun. Allah kalbinize ferahlık versin inşallah.
12 Yorumla
1 yılBu durum şöyle bir şey ki bazı zamanlar hepimiz bu duyguları hissederiz hayatta olumsuz düşüncelere dalarız aynı zamanda insanların bizden beklentileri çok farklı olur bu beklentileri karşılayamadığımız zaman olumsuz ve negatif duygulara kapılırız olur yani olmaz diye bir şey yok. Ama şunu hiçbir zaman unutmayalım ki hayat bizim istediğimiz şekilde gitmiyor ne yazık keşke öyle olsaydı
11 Yorumla- 1 yıl
💯💯🌺
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılDepresyon bulutlarını dağıtmalısın. Bunun çözümü de sende. Sosyalleşmek iyi geliyorsa sosyalleşirsin. Bir konuda hobi edinebilirsin. Uzmanlığını geliştir bilirsin iyi bildiğin bir konu varsa. Hiçbir şey yoksa bol bol dizi film izleyip kitap okursun. Kendine katkısını görürsün.
12 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim.
Gizli Üye(30-35)1 yılYemim ederim soruyu kendim yazdım zannettim. Öncesinde hayat dolu bir insanken sonrasında yaşadığın bir olay sonucu bu halde olman bile benimle aynı. Maalesef ne yapman gerektiği bilmiyorum. Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. İnşallah yeniden hayat dolu günlerimiz geri gelir.
23 Yorumla- 1 yıl
Yalnız değilmişim
Eğer enerjin düşükse ve hayata karşı ilgisiz hissediyorsan, bu depresyon belirtisi olabilir. Ama kesin bir şey söylemek için bir uzmandan yardım almak önemli. Kendine zaman ayırarak, sevdiğin şeyleri yapmaya çalışmak, küçük hedefler koymak ve sosyal destek almak iyi bir başlangıç olabilir. Bir terapist veya danışmanla görüşmek, duygusal olarak rahatlamana yardımcı olabilir.
10 Yorumla
1 yılB12. Vitamin. Ve. Kore. Ginseng. Tableti. Al. Bak. Gor. Yerinde. Duramazsin.( B12 beyin. Ginseng, de. Enerji icin unutma. Dene. kendini enerji dolu. ve aktif hissedeceksin. Kendini iyi Bak olur mu
11 YorumlaYaşam rutinini değiştir arkadaş ortamını değiştir, kitap oku gez dışarıya çık, çocukları parka götür sende kendine kahve ni yap yanına al tak kulaklığı dinle, dua oku sürekli istersen basarirsin eminim.
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12b cevap paylaştı. Senin gibi bir kız için yadırgadım sen akıllı becerikli mantıklı bir kızsın. Toparlanıp kendine gel tekrar eski enerjide görmek istiyoruz. Seni seviyor takdir ediyoruz seni böyle karamsar görmek istemiyoruz toparlan atkafasim
11 Yorumla
1 yılİnan bir çoğumuz seninle aynı şeyleri yaşıyor.
Yüzüne gözüne yalancı tebessümler koyarak hem kendilerini hem de diğer insanları hiç olmayan hallere inandırmaya çalışıyorlar. Büyük bir boşluk ve amaçsızlık hissi.
13 Yorumla- 1 yıl
Günaydın
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Dışardan gelen yorumlara kulaklarınızi kapatın ve hakkınız olumsuz dusunen insanlardan uzak durun hanimefendi
32 YorumlaBen de yaklaşık 5-6 yıldır benzer durumdayım. Ne yaparsam yapayım içimdeki boşluk hissi geçmiyor.. Ülkede hiç güzel şey de olmuyor ki insanların umutları tazelensin hayata karşı...
14 Yorumlabende oyleyim 2 gün içinde azima ettiler sonra psikolojim bozuldu saçmalamaya başladım durup dururken ortada bişey yoksa bile gülüyorum şu sıralar hiç iyi degilim xvdcdfxcfdfff sende gül geç
11 Yorumla
1 yılHavalardan havalardan kesin. Kış geldi ya insan içinde karamsarlık basıyor.
Ben böyle avutuyorum kendimi bu aralar 😄
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılBelki beslenmene yediğine içtiğine dikkat etmelisin yeterince su içmiyorsundur.
Kan değerlerine baktır11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 817 cevap paylaştı.
1 yılSeni bu kadar modun dusuk gormek hakikaten cok kotu umarim kotu birsey yoktur depresyonda olmanin belkrtileri bu degil hanimefendi olumsuz dusunme
12 Yorumla- 1 yıl
İyi olacak zaten
- Kişilik & Karakter konusunda 622 cevap paylaştı.
1 yılAy Allah korusun ne depresyonu hayattan zevk alma levelini atladık mı kii 🤔
21 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hemen bir bilet alıyorsun ve tatile çıkıyorsun
13 Yorumla- 1 yıl
Onun için bile para lazım
1 yılSosyalleşmen lazım hiç yoktan sısyalleşebileceğin bir iş bul
14 Yorumla- 1 yıl
O zaman çalışmasan da olabildiğince sosyalleşmeye çalış
- 1 yıl
Rica ederim ☺️
Gizli Üye(18-24)1 yılolabilirsin, bende senin gibiydim kafamdaki düşünceler enerjimi yok ediyordu sonra umursamamayı tercih ettim daha enerjiğim :)
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılumarim seninde ne derdin varsa hallolur cok iyi bilirim uyumaktan baska hicbisey yapasim gelmiyordu 🥲
Cevap sahibi1 yıl❤️❤️
- Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılYılların birikmişligiyle alakalı tamamen ve yaş ilerledikçe bu maalesef daha fazla hissediliyor...
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Her ne yapıyorsan biraz dur enerji topla sonra enerjik bir şekilde hayatına devam et
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 318 cevap paylaştı. Spora yazıl ortam falan derken birden enerjin geliyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
1 yılO bende de oluyor sık sık son zamanlarda salgın gibi bir şey galiba
10 Yorumla
1 yılBenimde çoğunlukla modum düşük oluyor spor yap sağlıklı beslen kan değerlerine baktır
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Boşkoy ula bu zamana kadar böyle gelmişsin yarına ne olacağımızı belli mi
10 YorumlaÖnce etrafını düzelt (odandan bahsediyorum). Toksik insanları hayatından çıkar. Hayallerini bir yere yaz. Onlara ulaşmak için çabala, tüm sır bu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenimde aynı sanki tükenmişlik hissi var üzerimde
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYeni bir uğraş bulmalısın seni heyecanlandıracak yeni hobiler bul
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Yakınlarınızda kimler var ?
12 YorumlaDepresyondasın ve sosyalleşmen veya farklı frekansa geçmen gerek yoksa mojor doğru gidiyorsun
10 YorumlaDüzenli işler yap hergün sabah Erken kalk
12 YorumlaVitamin kullandınmı🙂
114 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. çık bi 10 15 km koş gel zımba gibi olursun
12 Yorumla
1 yılKeçi boynuzu pekmezi ye sen
13 Yorumla- 1 yıl
Enerji verir
1 yılİmkanınız varsa seyahat edin 🏵️
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBeslenmeni düzenle ve fazla düşünme
12 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)1 yılTükenmişlik sendromu olabilir çoğu kişi yaşıyor bunu zaman zaman
11 Yorumla
1 yılseni heycanlandiran seyleri bul ve onlari yap
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılDaha sosyal ol pozitif düşün
13 Yorumla- 1 yıl
Zorla kendini
Kitap okumanı tavsiye ederim birde akıllıca sohbet lere katılmalısın
10 Yorumla
1 yılAntep de bi beryan acılı tamam mı enerjik olursun 🤣
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41,6b cevap paylaştı. Gamsız olmak lazım
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı.
m 1 yılÇok takma kimseyi akışına bırak
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılYani hobiler edin, hayvan besle
10 Yorumla
1 yılEnerjı toplamasın bonus gıbı dusun
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı.
m 1 yılŞarkı dinleyebilirsin.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 590 cevap paylaştı. Birşeyi kafanıza takmayın
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Enerji içeceği al
10 YorumlaEnerji içeceği iç..
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFarklı kişiler tanı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNefes alma EFES al
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAlkol degilki soda niyetine iceceksin viski rakı demedik
Cevap sahibi1 yılAklıma gelmişken antep yemekleri fayda etmyormu ya
1 yılAşkı bul
10 Yorumla
1 yılSanırım depresyon
10 Yorumla
1 yılDışarı çık gez
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılTedavi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBörek yap ye 😂
10 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler