Erkek mi daha çok para harcar kadın mı?

Maddi durumlar eşitse sizce erkek mi daha çok para harcar ilişki boyunca yoksa kadın mı? Şimdiye kadar yediğimiz yemeklerin hepsini kendime düşen payı ödedim, dışardan bir şey aldığı zaman fazlasıyla hesabına para attım. Doğum günü ve başka zamanlarda aldığı hediyelerin hepsini bir kavgamızda geri istedi kapıma dayanıp iğrenç bir tavırla evde aile üyem de vardı ayrıca. Ona rağmen tekrar barıştım sürekli beni kıran laflar ediyor özellikle tartışıyorken ( ederinden fazla değer verdim gibi) veya şakayla karışık yemek artıklarımı yersin sen ya gibi gibi bide yemek paramı falan öde diyor anlıyorum maddi durumu şu sıralar çok iyi değil ama benim de iyi değil annem babamdan geçiniyorum. Bide sürekli ilgi bekliyor 2 saat konuşmadık naptın diye sormadım diye onu üzdüğümü söyleyip tartışma yaratıyor ne yapacağımı bilmiyorum. Arkadaşlarımın ilişkisine bakıyorum hepsi şımartılıyor en azından jest olsun diye içilen kahvenin parasını ödüyor erkek ayda yılda bir benim ilişkimde en özel günümde aldığı hediyeyi geri alıyor barışıncada vermiyor kavga sebebi ise kavga ettiğimizde telefonlarını açmadım diye. Düşüncelerinizi paylaşır mısınız benimle
Erkek mi daha çok para harcar kadın mı?