Arkadaşlar mereba bi konuda bişey danışmak istiyorum rica etsem daha doğrusu sormak youtubeda bi video izledim ben üvey anne ile ilgili bi video içim okadar acıdı ki oturdum ağladım küçücük çocuklar sorum şu şu zaman da da böyle vicdansizliklar yapılıyor mu yoksa eskiden mi daha çoktu ben de bişeyler yapmak istiyorum ama ne olabilir bu bilmiyorum faydalı olan işleri kast ediyorum fikir verir misiniz?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Soruyu soramamışsın. Şimdi üvey evlatlara yapılan zulümden mi bahsediyorsun yoksa kimsesiz çocuklara nasıl bir yardımım olur onu mu soruyorsun?
Evet üvey evlattan bahsediyorum filimden çok etkilendim eski bi diziydi ama hala eskisi gibi mi eziyet zulüm vs yoksa eskiden daha mı fazlaydı bunu bilemedim
Anladığım kadarıyla sen hassas bir insansın ve bir nebze olsun vicdanını rahatlatmak için fikir danışmak istiyorsun. Çocuklara her dönemde kötülük yapılmış ve yapılmaya da devam ediyor. Üvey evlatı geçtim insalar kendi öz evladını pazarlıyor veya kendileri iğrenç şeyler yapıyor. Savaş alanlarında kaybolan artık organları için mi yoksa sapık adamlara satmak için mi bilemicem onlrsan bahsetmiyorum bile. Dünyada insan ticareti diye bir şey var organ ne ticareti ne ki bu bir gerçek. En basit örnek en son yaşadığımız deprem felaketinde kaç tane çocuk kayboldu. Dünyada iğrenç insan sayısı oldukça fazla.
Ama oran sayısını sordum hani eskiye göre aynı mı yoksa eskiden mi daha fazlaydı üvey anne üvey evlat acımasızlık vs şu an sosyal medya var ya hani
Onu bilemeyiz ki. Şimdi internet var falan her şeyi görüyoruz duyuyoruz bize çokmuş gibi gelebilir ama belki eskiden daha çoktu bilemiyorduk ya da eskiden azdı şu an çoğaldı bunu bilemeyiz. Bunun az veya çok olmasına takılmamalısın. Bunun hiç olmaması gerekirken var olması durumu bile başlı başına trajik bir durum.
çok haklısın da düşününce aklımı kaybedecek gibi oluyorum izledim insan olan biri başkasının çocuğuna üvey de olsa bunu nası yapar ya çocuk o daha üstelik annesi yok filimde öyleydi yani
Yani ben şaşırmıyorum insan bu her türlü kötülüğü de yapabilir her türlü iyiliği de. Maalesef dünya böyle bir yer kendini her duruma ve her insana karşı hazırlamalısın.
Peki ama o çocuklar ne oluyor ne olursa olsun büyüyorlar mı
Büyüyor neden büyümesin. Sonra ya psikolojisi bozuk insanlara dönüşüyorlar ya da kendine yapılanı başkasına asla yapmayacak iyi insanlara.
Çocuk esirgeme kurumlarına bağışlarda bulunabilirsin
Okuyorum ama ekonomik gücüm pek yok
Insan varsa hersey mumkün
Yani bu ne demek?
Sorunun ilk kısmının cevabı , evet demek
Evet üvey evlattan bahsediyorum filimden çok etkilendim eski bi diziydi ama hala eskisi gibi mi eziyet zulüm vs yoksa eskiden daha mı fazlaydı bunu bilemedim
Eskidenndaha fazlaydı çunkü sosyql medya yoktu
şu an peki?
Gözden uzak heryerde var qynı şeyler