Ben gezmek isterdim her zaman ama maalesef arkadaş çevrem olmadığı için evde oturuyorum bazen çıkarım gezerim ama tatil yapmam çünkü pek keyfim olmuyor. gezmek için de daha çok alışveriş merkezlerine giderim kendime bir kahve alırım sonra da sinemaya giderim çok nadir. ama fırsatım olsa ben her zaman gezmek isterdim tabi ki de hatta eve girmek istemezdim. çünkü dışarı çok seviyorum gezmek fotoğraf çekilmek hayatı yaşamak yeni şeyleri yapmak benim için çok güzel oluyor çünkü... evde sıkılıyorum.
Tek başına gezmeyi sevenlerdensen gezmek güzel ya da arkadaşınla ama baktin kim çıkacak hazırlanıp tekrar soyunacak diyorsan evde takılmak başka tabii... Benim fikrim duruma göre değişir ya modumdaysam çıkar gezerim yoksa evde yapıştır bir film dizi yansit duvara izle. 😄😃😊
Genelde evi tercih ediyorum ben, kendi kendime eğlenebilen biriyim ve yalnızlıktan daha fazla haz ve huzur duyuyorum. Ara sıra tabi ki gezerim de fakat sürekli olunca evi özlüyorum, kendi çapımda bir dengeye sahibim.
Valla evciyim aslında ama gezmeyi de severim. Yürümek çok iyi gelir ruhuma. Ama ev daha ağır basıyor diyebilirim. Belli dönemlerde evden çıkmak istemem belli dönemlerde de eve girmek.
Aslında evde huzur içinde oturmak güzel bir şey kendine baş başa kalmaz kafanı dinlemek Ama belli bir süre sonra ister istemez bazı düşünceleri kafana takıyorsun ve bu insanı çok sıkıyor O yüzden gezmek en iyisi çünkü gezerken güzel şeyler yaşıyorsun ve o an kötü şeyleri düşünmüyorsun sadece ânı yaşıyorsun ve geriye mutlu bir anı kalıyor