@bakininruhu bence gayler daha cok her yerde goruyorum. ben aslinda sperm bakiminda deiyordum her gecen yil azaliyor ilerde insan nufusu tehlikede ola bilir. insanlik temelli yok ola bilir
Artiq get gede dunya deyisir texnologiya inkisaf edir yapay bebekler duzeldirler anne rahmi duzeldirler cinsiyyetinden tutmus iq seviyyesine qeder sece bileceksen ona gore inanmiram bele seylere
@bakininruhu onu da 0'dan duzeltmirler ki, Y koromozomu get gede azalir. Senin dediyin genetiki deyistirilmis bebelerdi ortada bir sey olmalidi ki onu deyisdiresen. Gen olmalidi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Okulda hocamız daima erkek nüfus fazla derdi ama Rusya gibi ülkeler de kızlar daha fazla nedeni erkek nüfusunun savaşta ölmesidir.
Tüm dünya nüfusu içinde 100 kadına 101 erkek düşer. Türkiye nüfusunun yüzde 49,9'unu kadınlar, yüzde 50,1'ini erkekler oluşturuyor.
erkek nufusu tahminen 0.5% daha fazla. ama merak etme gelecekte azalacak erkeklerin nesli tukenecek. kizlarin sayi artacak
O gelecekte yaşamak vardı
cunku cogu gay oldugu icin cinsiyyet degistiriyo fvgbhnjmkds
Kızların lezi daha fazla bence
sanmam fvghjs gordugum gayler daha cok
Lezleri biraz anlamak mümkün ama geyler çok iğrenç
kadindan daha kadin gibi dfghj
@bakininruhu bence gayler daha cok her yerde goruyorum. ben aslinda sperm bakiminda deiyordum her gecen yil azaliyor ilerde insan nufusu tehlikede ola bilir. insanlik temelli yok ola bilir
abart knk
@bakininruhu ciddiyim
Artiq get gede dunya deyisir texnologiya inkisaf edir yapay bebekler duzeldirler anne rahmi duzeldirler cinsiyyetinden tutmus iq seviyyesine qeder sece bileceksen ona gore inanmiram bele seylere
@bakininruhu onu da 0'dan duzeltmirler ki, Y koromozomu get gede azalir. Senin dediyin genetiki deyistirilmis bebelerdi ortada bir sey olmalidi ki onu deyisdiresen. Gen olmalidi
BILIREM yigib saxlamaq olar fikrimce neceki dondurulmus usaqlar olur iller sonra dogulur
Dünyada kız. Turkiyede maalesef erkek.
Erkek galiba ama her ülkede oranlar değişir
kızlar.
Eşit
bilmiyom kahin degilimghj
Erkek
Erkek
Kızlar
Erkek gibi
Bence kiz