Aşk İlişkileri Kızlar hayatınızda kaç erkek var? Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sadece sevgili anlamında değil, peşinizde koşanlarla birlikte. Kızlar hayatınızda kaç erkek var? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sayı vermiyorum bereketi kaçmasın 😎. 1 6 Yorumla Oksitosin +1 yıl 7 ye tamamlasın 🤣 Yorumla tuba-sueda +1 yıl 7 ne alaka anlamadım 🙄 Yorumla Oksitosin +1 yıl 7 kocalı Hürmüz şarkısı vardıya, her güne bir kocası vardı onun. Yorumla tuba-sueda +1 yıl Belki 7 den fazla ne biliyorsun? Yorumla Oksitosin +1 yıl Hepsine yetişmek zor, kolay gelsin o zaman Yorumla tuba-sueda +1 yıl Kusura bakabilirsin sayı falan belirtmeyeceğim. Kimseye hayatımda kaç erkek var ispatlamak zorunda değilim. Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl hiç derlerse en fazla 2 3 dür 1 derlerse 4 5 :D 1 0 Yorumla
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Peşimde koşanlar oluyor ama sadece 1 kişi umurumda 1 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sıfır 😄 1 2 Yorumla Oksitosin +1 yıl Şaka yapıyorsun, ben 30-40 vardır diyordum 🙂 laylaylomgalibaa +1 yıl Fazla sakacisiniz😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sayı vermiyorum bereketi kaçmasın 😎.
7 ye tamamlasın 🤣
7 ne alaka anlamadım 🙄
7 kocalı Hürmüz şarkısı vardıya, her güne bir kocası vardı onun.
Belki 7 den fazla ne biliyorsun?
Hepsine yetişmek zor, kolay gelsin o zaman
Kusura bakabilirsin sayı falan belirtmeyeceğim. Kimseye hayatımda kaç erkek var ispatlamak zorunda değilim.
Sevgilim 1 eski sevgilim 2 bir de bana yazılanlar var 3 etti 6
hiç derlerse en fazla 2 3 dür 1 derlerse 4 5 :D
Peşimde koşanlar oluyor ama sadece 1 kişi umurumda
Sıfır 😄
Şaka yapıyorsun, ben 30-40 vardır diyordum 🙂
Fazla sakacisiniz😂