ben daha 6 7 yaşlarındayken 12 13 yaşlarında bir erkek kuzenim tarafından tacize uğramaya başladım ama kısa aralıklarla çok uzun bir zaman boyunca sürdü. aynı binada yaşıyorduk komşuyduk ve onu her gün görmek durumunda kalıyordum. ben artık 12 yaşında geldim o 18 yaşına geldi dokunarak yapılan tacizler bitti sanırım artık büyüdüğüm için cesaret edemiyordu sonrasında sözlü tacizler rahatsız edici ufak temaslar ve bakışlar halinde devam etti ben 14 o 20 yaşına gelene kadar. bir gün onun rusyaya taşındığını öğrendim ve tacizler tamamen kesilmişti 2 sene boyunca onu hiç görmedim türkiyeye ziyarete geldiği zaman görmeye gitmedim ondan nefret ediyodum bana büyük travmalar yaşattı tüm özgüvensizliğimin sebebi oydu. bu iki sene içinde 16 yaşına gelene kadar toparladım kendimi büyük ölçüde atlatmıştım yaşıma göre olgun birine dönüşüm ancak hala sessiz ve çekingendim. ve yine bir gün rusyadan türkiyeye geri taşındı temelli. ilk karşılaştığımızda bana o kadar pişmanlıkla baktı ki yüzünden hüzün akıyordu resmen bense ona donuk bir ifadeyle bakıyordum çekindi gözlerini kaçırdı. aradan çok uzun zaman geçti şimdi ben 20 yaşındayım ve yaşadıklarımı tamamen atlattığımı düşünüyorum hiçbir psikolojik destek almadan kendi kendime atlattım. o da 26 yaşında ve dünya tatlısı bir kızla evlendi kızı çok sevdim yakınız güzel bir evliliği var kendisi şu an bana karşı hergangi rahatsız edici bir davranış sergilemiyor dostça yaklaşıyor ayrıca namaza başladığını falan öğrendim belki bu yaptığı için tövbe ediyordur diye düşündüm. geçen gün aile ortamında karşılaşınca bana elini uzattı ve ilk defa nefret duymadım ve elini tuttum selamlaşmak adına ama daha sonrasında kendimi suçladım bir yanım onu affetme diyor bir yanım affet diyor sizce napmalıyım? gerçekten pişman mıyım? ama gelip benden özür dilemedi eğer dileseydi affederdim sizce neden özür dilemiyor
Güncellemeler
+1 yıl
onun eşiyle yakın arkadaşım onunla vakit geçiriyorum ve bana yaptıklarından hiç bahsetmedim ona çünkü düzelmiş gibi görünüyor aralarını bozmak istemem birbirlerini seviyorlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer