Bunun gibi koca olur mu😞?

Arkadaşlar ablam 18 yaşında evilik yaptı şu an 19 yaşında 1 kızı var. Annem çok kez karşı cıkdı ama dinlemedi kuzenimin aklına uyarak evlilik yaptı. evlendigi oglan zengindi ablam evlendikden sonra ablama ne elbise nede iç camaşır vb şeyler aldılar ablamın 10 bilemzigini 2 tane kolyesin Yüzük tektaş beştaşını kolundaki bilekligi aldı ama ablam bir şey demedi sonra kızları olunca kızınına elbise ve beşik gibi şeyler almak istedi ama kyn sı kızının cocogunun eşyalarını getireceni söyledi ama ablam karşı cıkınca kötü bir beşikle sadece 2_3 tane bebege elbise almış sonra bebek dogdukdan sonra ablama hakarete başladılar bu bwbege bşr şey olursa seni döverim sonra kocana sonra kayınpereve dövdürür annenin kapısına atarım demiş vede cok kez kocan senin üstüne evlenir senin gibi $@l@gın demiş ama bunu bize sonra söyliyor annem eşini arıyarak kızıyor ve devam ederse ablamı savmıyacanı (boşayacagını) söyliyor sonra kapatıyor ablam evine gider gitemz kocası neden geldin annen savmıyordu ya seni demiş ve cok kez hakaret yemiş. Bugünde annemin hediye ettigi kolyeyi satmış annem dugunca sinirlendi oda 2 yıldır elbisesi almadıgını bırak elbiseyi özel eşyam (iç cmş.) bile yok demiş annemde tamam cocugada jendine de bir şey alsaydın dedi
kolye 3 bini geckin ediyordu
annem aldıgın elbise 1500 tl kalanı naptın dedi dediginde ise anlamışdı annem kocası almış
Hadi desenki her şey para degil sevse yeter
ama sevmiyor ablam o kadar güzel ki kim yolda görse şöyle bir kızım olsa der gelinim olsa der her iş gelirdi elinde çok kez pişman oldu keşke okusaydım mal gibi inandım diye siz siz olun genc yaşda tanımadıgın birine güvenmedigin biriyle evlenme benim ablamın hayatı karardı yakında boşanabilir zaten bunun gibi bçr ailede en fazla ne kadar dayanılır ki onun ac ıcekmesine katlanamıyorum 1 hft önce konuşuyorduk
canım cok kek cekiyor dedi bende yap dedim oda evde malzeme yok dedi fiyat zordu bende bize gelince kek yaptım evdede fazla malzeme vardı cantasının içine attım yarında kendi yapmış
olmaz
olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bunun gibi koca olur mu😞?