Arkadaşlar ablam 18 yaşında evilik yaptı şu an 19 yaşında 1 kızı var. Annem çok kez karşı cıkdı ama dinlemedi kuzenimin aklına uyarak evlilik yaptı. evlendigi oglan zengindi ablam evlendikden sonra ablama ne elbise nede iç camaşır vb şeyler aldılar ablamın 10 bilemzigini 2 tane kolyesin Yüzük tektaş beştaşını kolundaki bilekligi aldı ama ablam bir şey demedi sonra kızları olunca kızınına elbise ve beşik gibi şeyler almak istedi ama kyn sı kızının cocogunun eşyalarını getireceni söyledi ama ablam karşı cıkınca kötü bir beşikle sadece 2_3 tane bebege elbise almış sonra bebek dogdukdan sonra ablama hakarete başladılar bu bwbege bşr şey olursa seni döverim sonra kocana sonra kayınpereve dövdürür annenin kapısına atarım demiş vede cok kez kocan senin üstüne evlenir senin gibi $@l@gın demiş ama bunu bize sonra söyliyor annem eşini arıyarak kızıyor ve devam ederse ablamı savmıyacanı (boşayacagını) söyliyor sonra kapatıyor ablam evine gider gitemz kocası neden geldin annen savmıyordu ya seni demiş ve cok kez hakaret yemiş. Bugünde annemin hediye ettigi kolyeyi satmış annem dugunca sinirlendi oda 2 yıldır elbisesi almadıgını bırak elbiseyi özel eşyam (iç cmş.) bile yok demiş annemde tamam cocugada jendine de bir şey alsaydın dedi
kolye 3 bini geckin ediyordu
annem aldıgın elbise 1500 tl kalanı naptın dedi dediginde ise anlamışdı annem kocası almış
Hadi desenki her şey para degil sevse yeter
ama sevmiyor ablam o kadar güzel ki kim yolda görse şöyle bir kızım olsa der gelinim olsa der her iş gelirdi elinde çok kez pişman oldu keşke okusaydım mal gibi inandım diye siz siz olun genc yaşda tanımadıgın birine güvenmedigin biriyle evlenme benim ablamın hayatı karardı yakında boşanabilir zaten bunun gibi bçr ailede en fazla ne kadar dayanılır ki onun ac ıcekmesine katlanamıyorum 1 hft önce konuşuyorduk
canım cok kek cekiyor dedi bende yap dedim oda evde malzeme yok dedi fiyat zordu bende bize gelince kek yaptım evdede fazla malzeme vardı cantasının içine attım yarında kendi yapmış
kolye 3 bini geckin ediyordu
annem aldıgın elbise 1500 tl kalanı naptın dedi dediginde ise anlamışdı annem kocası almış
Hadi desenki her şey para degil sevse yeter
ama sevmiyor ablam o kadar güzel ki kim yolda görse şöyle bir kızım olsa der gelinim olsa der her iş gelirdi elinde çok kez pişman oldu keşke okusaydım mal gibi inandım diye siz siz olun genc yaşda tanımadıgın birine güvenmedigin biriyle evlenme benim ablamın hayatı karardı yakında boşanabilir zaten bunun gibi bçr ailede en fazla ne kadar dayanılır ki onun ac ıcekmesine katlanamıyorum 1 hft önce konuşuyorduk
canım cok kek cekiyor dedi bende yap dedim oda evde malzeme yok dedi fiyat zordu bende bize gelince kek yaptım evdede fazla malzeme vardı cantasının içine attım yarında kendi yapmış
olmaz
olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olur olur bu dünyada böyle beyinden yoksun Ondan sonra akıllı olmayan zekadan yoksun ynini Sokak ortasına bırakmış kızlar olduğu sürece böyle evlilikler Olur Gayet normaldir Çünkü bunun gibi çok var Anladın mı çok var Laf dinlemez kafaya takar İlla istiyorum der al oldu istedi ve oldu buyursun Yaşasın size ne ki size ne kendi tercihini kendi tercihlerini yaşayan bir tane beyinden zekadan yoksun İnsan kendi cezasını çekecek Tabii çevresindeki insanlara kulağını kapatıp burnunun dikine gidip daha o yaşta daha çocuk yaşında gidip saçma sapan bir evlilik yapıyorsa bunun cezasını çekmeli iyi de oluyor
aslında annem cok yalvardı ayaklarına kapanfı ama eşi halmla kuzsnime para vermiş sonra ablma gelerek bu oglan seni şöyle böyle seviyor dsmiş ablmada küçükdü ilişkiside hiç olmamışfı ilk defa böyle birisi deyincede anneme evden kacarım dedi anndm de zor durumda kalmamak için verdi ama oglanın böyle cıkacagını düşünemedik. Dıçdakiler al bulmuş belasını bırak ceksin cezası ı diyor ama öylede olmuyor ne annem dayanfı nede babam nede bizöer dün telefonda aglarken dayanamadım oh iyi olsun diyemiyorsun cok kez anneö boşan dedi kızınıda alırız dedi ama sonra düzeldi faln deyip geciyor evliligin ilk haftalarıda ellerinde ayaklarında morluklar gördim sebebini sordummu nereye dokunsam moralıyor hemen dedi bende ilk baş şakasına emre döviyordur ssni dedim sonra zaten anladım yalan söyledimmi bir davranışı vardı hep öyle yaparfı yine öyle yaptı telefonu karıştırdım msjını okudum ablam aşkım canım eve gel derken kes sesini ya bıkdım ssnde arayıpda durma gibi şeyler yazmıl kimseye anlatamadım
Evliliği düzelmedi o evlilik düzelmez ablan yalan konuşuyor çünkü hayatında hiçbir erkek olmamış ilk defa hayatını bir erkek alan ve hayatına ilk defa erkek alan ve bununla ilk defa cinsellik yaşayan bir kadın kolay kolay O kişiden vazgeçmez vazgeçemez ne zamana kadar biliyor musun hayatı artık yaşanmaz hale gelir işin içine çıkamaz ve psikolojik olarak kendini bitirir bitirdikten sonra böyle bir karar alma cesaretini gösterebilir Onun dışında şu an ablan Öyle bırakıp da gelemez gelmesi için ablanın psikoloğa gitmesi lazım psikolog tarafından doğru şekilde yönlendirilmesi lazım Ancak o şekilde vazgeçebilir şu an ablan sadece yalan konuşuyor ve Yalanla bu konuyu kapatıyor sırf sizinkiler üzerime gelmesin diye sadece görüntüde mutluymuş gibi düzelmiş gibi yapıyor
Olur diyenler neyim kafasını yaşamış? Böyle insan olmaz. Allah belalarını versin. Bu yüzden küçük yaşta evliliğe hep karşıyım.