Bunu söyleyen adam soğuk biri içten iyi kadın ise yardimsever sicakkanli mantıklı biri almanyada yaşıyor anlattigi kadarıyla iyimis ora dedi ama önyargı var ya hani almanlar soguktur diye
yok arkadasim gitti yeni vizesi cikti isci olarak kalıcı gitti supermis sokaklarda kopek yokmus aksam saatleri sokaklar bosmus hava supermis gunes genellikle dogmuyomus hep karanlık kar cok yagiyomus falan super yani haWaLi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hava olarak genelde kapalı ama insanları söyledikleri kadar soğuk değil ya alışana kadar biraz zorluk çekiyorsun ama genel olarak iyi
Almanyada yaşadın mi
Hala Almanyada yaşıyorum
Konuşabilir miyiz peki mumkunse
Şu an prag a gezmeye geldim çok müsait değilim yarın konuşabiliriz ekle
OK ben ekliyiyorum konusuruz
Tamamdir
Arkadaşın aşırı soğuk biri, kadın ise çok iyi biri
Wow haklısın desem kendi tipine göre birini buluyon yani diyosjn
Almanyada yaşadın mj peki
Yok ben insan kendini ifade eder demek istedim, hem iyi hem kötü olamazlar değil mi?
İnsan kendinde ne varsa başkasında görür ve bunu söyler.
Bunu söyleyen adam soğuk biri içten iyi kadın ise yardimsever sicakkanli mantıklı biri almanyada yaşıyor anlattigi kadarıyla iyimis ora dedi ama önyargı var ya hani almanlar soguktur diye
Değiller, her milletin bir davranış kültürü var, sen samimi olursan onlarda samimi olur. Arkadaşın soğuk olduğu için ona da soğuk davranıyorlar
Anladım evet haklısın bu adamla konuşmaya da çekiniyorum ben o derecede soğuk yani
O adam nereye giderse gitsin, herkesi soğuk görecek çünkü kendisi öyle.
Anladım içten öyle değil aslında kanadaya gidiyor o şimdi de
Başarılar ona :)
Inşallah
Ben de gidebilsem ya iyi olucak
Çok istersen bir yol açılır. :D
Bu kendini anlatma her insan için geçerlidir, insanları iyi dinle, ne dediklerine dikkat et, hayatına iyi olanları al.
İnsan ilişkilerinde iq un yüksek diye düşünüyorum
Teşekkür ederim haklısın gerçekten
Kötü sürekli gri karanlık yağmurlu bir hava
Yagmuru severim karanligi sevmem ama almanyada yaşadın mi peki
Ne yaşayacağım gidip geliyorum iş vs için
Hmm iyimis bu da
Ben gidip yaşamak istiyorum biraz orada ve calismak
super kardesim git git
Sen gittin mi peki
yok arkadasim gitti yeni vizesi cikti isci olarak kalıcı gitti supermis sokaklarda kopek yokmus aksam saatleri sokaklar bosmus hava supermis gunes genellikle dogmuyomus hep karanlık kar cok yagiyomus falan super yani haWaLi
Sosyallik yaşam olarak merak ediyorum en çok
millet almanyay gitmek icin neler yapıyo bizim hanımefendi ne diyo ya kardesim gidince bakarsin
Ya ne var sohbet ediyoruz sitenin amacı bu değil mu
Mi*
sen nasıl gitmeyi dusunuyon
Is daveti alarak
Izni ya da herneyse ondan
b2 almanca olmadan gitme imkanın cok zor anca doktor falan olcan neyse gidersin sen kolay gele
Dil kursu alabilirim ama)
Soğuklar bu doğru.
orada oldun mu
Hayır ama internet çağındayız kıyas etmek zor değil. Hem Alman arkadaşlarım vardı internetten.
Gidip görmek daha farklı ya
Sansın varsa durma
Deniyorum ya olursa diye
orada yaşadın mi peki