Eğer kocanızın banka hesabınıza erişimi yoksa, bankadaki paranızı göremeyecektir. Ancak banka hesap hareketlerinizi inceleyen bir uzman veya avukat aracılığıyla hesabınızın açıklandığını öğrenebilir. Bu nedenle, eşinizle açık ve dürüst bir iletişim kurmanız ve birbirinize güven duymanız önemlidir. Eşinizle konuşarak, neden bu parayı biriktirdiğinizi ve neden biriktirdiğinizi açıklamanız ve onun da sizinle açık bir şekilde konuşmasını sağlamanız önemlidir. Bu konuşma, ilişkinizdeki güveni ve saygıyı güçlendirebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGörüşlere bakıyorumda kadına hakaret edenler ne biliyorsunuz kim ne yaşıyor belki kocası kumarbaz belki alkolik belki kadını aldatıyor parayı sağda solda başka kadınlarla yiyor belki kadın ilerisi için çocukları var onlar için tutuyor kadının sorduğu soruya cevap vereceğinize yargılamak neden😡😡😡 neyse senin sahsına açılan hesabı kocan bulamaz. Fakat evlilik içinde açıldığı için belki boşanma gibi durumlarda ortaya çıkabilir paylaşım yapılabilir. Banka yastık altı saklamaktan daha güvenli ama boşanma durumunda paylaşıma girme durumunu öğren. Ayrıca kocandan art niyetle saklamıyorsan helal olsun iyi yapmışsın birikim güzel bir şey. Gelirin varsa bankada kasada kiralayabilirsin yıllık olarak kasaya senden başka kimse giremez. Banka bile açıp giremiyor. Anahtarları da sadece sende olur.
211 Yorumla- +1 yıl
Allahtan mantıklı insanlarda var herkes kafayı sıyırmış
- +1 yıl
Gerçekten gevgire dönmüş kadın bilip bilmeden yargılamakta üstümüze yok
- +1 yıl
sonra iş boşanmaya gidince maddi gücüm yok diye ağlamasını biliyorlar
- +1 yıl
Aman boş ver geneli erkek zaten görüş yapanların kadınlardan bazıları da anlayışsız onlarda ağlamayı hakedıyor zaten
- +1 yıl
ayn öyle
- +1 yıl
Aynen öyle muhtemelen benzer bir boşanma süreci için kendine bir sigorta olarak hazırladı...
- +1 yıl
Ya kötü düşünmeyede gerek yok adam tutumsuz olabilir para tutmayı her ınsan basaramaz çünkü kadın zor zamanlar ıcınde tutuyor olabılır yanı o zor zamanda eşiyle paylaşım yapmak için söylese belki harcamak ısteyecek bunlar doğal şeyler bana göre
- +1 yıl
Bunlar doğal ama bunlara gerek kalınması bence kötü olan
- +1 yıl
Ne yapacaksın ekonomik şartlar ortada tüketime sınır koymadıktan sonra nasıl ayakta kalacaksın
- +1 yıl
Demek istediğim şu Jess, başkasının (karısının) adama sınır koymak zorunda kalması... Kendine hakim olmalı bir insan bu arada bu gizli banka hesabı mesela ortaya çıkarsa boşanma sebebi olarak kabul ediliyor hukuken çok tuhaf değil mi oysa veri gizliliği de esastır mesela bankadan öğrenemez bunu sorup
- +1 yıl
Evet haklısın kanunda haklı ama ideal evlilikte neden ayrı hesap tutasın kı o mantıktalar ama ablamızın evliliği ideal değil demek ki aman neyse boş ver gerisi bizi cok ılgılendırmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdan kinayanlari aldirma inan bir kadinin kötu gun hayatin her konusunda kendini garantiye almasi gerek. Para konusu cok hassas oluyo ve kimseye guven olmuyo. Beni bu hayatimda ekonomik piskolojik her turlu ihaneti babamdan yedim esimden de herseyi beklerim net. Bankaya sor hesap konusunu Sadece sana aitse sorun olmaz
10 Yorumla
Normal şartlarda adına olan banka hesabı ile ilgili senin tarafından bir falso olmadığı sürece bilemez ama illa sağlam olsun dersen bankalarda kişşye özel kasalar var onlardan bir tane kirlarsan daha sağlam olur, çünkü yarın öbür gün bu alltın hesabı ile alakalı banka müşteri temsilcisi vs arar olmayacak zamanda yakayı ele verirrsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aile & Toplum konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, öncelikle yapmaniz gerekenler, herhangi bir bankaya giderek kücük, orta, buyuk boy şeklinde kiralik kasalar var aylik ve yillik olarak kiralayabiliyorsunuz, iki anahtar olur biri sizde biri bankada kalir kaybetme ihtimaline karşi, yillik kiralarsan tek seferlik ödersin bir yil koruma altinda kalır. Hiçbir banka kimsenin kişisel verileri hakkinda bilgi vermez. ortak kullanmadiginiz ve yeni açilmiş bir banka hesabi açtirmani tavsiye ederim ve mobil bankacilik kullanmamanı aynı zamanda numarani ve eposta adresini güncel tutmani tavsiye ederim. Dünya hayatı her şey olabilir, sormak istediginiz varsa sorabilirsiniz.
24 Yorumla- +1 yıl
@UğurKoç_ benden daha uzun yazanlar var hahaja
- +1 yıl
@UğurKoç_ ok
+1 yılİnsanların ön yargılarını okumak istemiyorsan çok kısa detaylı açıklama yaparak paylaş sorunu. Herkes böyle konulara iyi bakmıyor, normalde aşağılamak tabi ki hakları değil sen sadece sormuşsun ama herkes böyle düşünmez. Kocan kötüdür, şiddet görüyorsundur aldatıyordur, hak etmeyen bir eş olabilir diye saklıyor olabilirsin. İnsanların böyle tepki vermesinin sebebi, eğer kocan siz iyi olun diye dişini tırnağına takıp eve ekmek götürmek için çabalarken sen saklıyorsan bu pek hoş olmaz. İleri de gelecek kaygısı ile sorunların varsa, eşinden başka aile akraba yoksa, ileride yalnız kaldığın zaman kendini güvende hissetmek için saklıyorsan da bir sorun yok, tabi böyle şeyleri sorarken burada böyle cevaplara alışın.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi Bi karım olmasını asla istemem sende o biriktirdiğini hiç bir zaman yiyemezsin niye biliyor musun gerçekler hiç bir zaman gizli kalmaz bunu da sen yaşa ve gör bide insanlara had bildirmeye kalkma sen önce evine eş ol arkasından iş çevirerek buraya da gizli gizli gelerek millete soru sorma al g*tüne sok altınlarını
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEş bile olsa banka bilgileri veremez yani göremez bulamaz, ama sende ortada delil bulundurma. Senden habersiz alması ya da bulması mümkün değil. Fakat anneye vs demişsin annen bile olsa çocuğun bile olsa kimseye güvenme. Ev diyene de bakma, evde saklanmaz banka her yerden herkesten daha güvenli rahat ol, sen yumurtlamadigin sürece kimse bilemez bulamaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de biriktiriyorum eşimin haberi yok yani neden söyleyim durup dururken. O da biriktiriyorsa ne güzel hatta inşallah biriktiriyordur. Dünyanın binbir türlü hali var. Zor gün var kara gün var. Belli mi olur ihtiyaç olur. İlla her şeyin çetelesini tutmak mı gerekiyor. Kınayanları anlamadım. O arkadaşlar henüz evli değiller sanırım 😂
Hastalık vs olur ihtiyaç olur çıkarırsın ortaya günü kurtarırsın. Ya da ne bileyim belli mi olur 30 senelik evliler bile ayrılıyor bir gün vazgeçersin her şeyden. Yeni bir hayat kurmak istersin sana yardımcı olur. Sevdiğin birine lazım olur yardımcı olursun. Olur da olur yani. İhtimaller çok. Bence iyi bir şey yapmışsın. Evde saklamamalı öneririm. Bankadan da senin adına olan bir hesaba ulaşamaz diye biliyorum. Biriktirmeye devam👍🏻21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbiz de annemle biriktirmiştk sonra araba kazası yapınca ortaya çıkardık ve babam çok mutlu olmuştu arabayı yemilemiştk, gizleme sebebimiz babam harcanıcak bi yer buluyo illaki ve annem kendi maaşıyla da biriktirmişti zaten. bence onun parasını biriktirdiysen zamanı gelince söylemelisin
10 YorumlaArkadaşlar manyak mısınız nesiniz. Her kadının köşede parası olmalı. O adam bir gün terkedip giderse kendisine bakması gerekicek. Kudurmayın bu kadar. Yazık kafanıza üzülmüyorum bile.
30 Yorumla
+1 yılSen boş ver biriktir bankada kasada tut olmadı. Hesapta olmasın. Ne olacağı belli değil bu dünyada yarın oburgun tartışıp kavga edip ayrılmaya gidince o seni belli bir miktar ayakta tutar. Biriktirmeye devam
00 YorumlaBanka hesap kartını görmezse bulamaz. Sen boş ver onları psikologlar bile söylüyor kadınlara ayrı bir birikiminiz olsun kenarda köşe de yarın ne olacağını kimse bilemez her kadın kendini güvenceye almalı diye
00 Yorumla
+1 yılŞöyle bir şey var böyle bir şey olabilir diye söylüyorum boşanma davasında sorun olabilir çekişmeli olursa mal varlıklarınız araştırılıyor çok iyi yapmışsın tebrik ediyorum 👏 yarının ne getirdiğini bilemiyoruz
00 YorumlaÇalışıp kendi paranızı kazanıyorsaniz bu paranın hesabını kimseye vermek zorunda değilsiniz elbette ancak "gizlice" yapılması hiç hoş değil. Eşler arasında böyle şeylerin hesabı kitabı yapılmamalı diye düşünüyorum. Naçizane fikrim. 🙂
01 Yorumla
+1 yılAbla sana helal kocandan gizli 40 çeyrek briktirdiysen bulamaması için de bir şeyler düşünürsün heralde
31 Yorumla- +1 yıl
Hahahahaha harika cevap, katılıyorum.
Bence yanlış yapıyorsun haberi olsun. Senin için bir çok şeyden fedakarlik yapıyor sen farkın da olmadan sen ise ona hainlik yapmış gibi oluyorsun, bende evliyim benimde eşim yapsa sinirlenirim
10 Yorumlabende evlendiğim sıralar biriktirmiştim bence iyi yapıyorsun yarın ne olacağı belli olmaz ben boşandım altınlar bana kaldı :) 30 taneydi benimde
10 Yorumla
+1 yılKocanla aranda bir sorun yoksa ondan gizli böyle şeyler yapmak tamamiyle evlilik ahlağın hakarettir.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı. Çok iyi yapmışsın bende senin gibi olucam sonunda galiba ya 😂 ama tutamıyorum kendimi hemen harcıyorum eve bana tavsiye verirmsn?
06 Yorumla
Soran+1 yılKendine bir kota belirle su kadar harcicam diye paran bitince bankadan çekme bende senin gibiydim ama devir tasarruf devri biriktirmek zorundayım
Soran+1 yılKredi çekmem ben anneme emanet edicem altınları başka çaren yok
- +1 yıl
Annene verme hırlısı var hırsızı var ıkı kısının bıldıgı sır degıldır annenın yaşı kaç bilmiyorum ama allah gecınden versın bır sey olur ya da bunama vs ne hatırlar ne yerını bılırsın bır gun boş bulunur agzından kaçırır evde bırıkım saklamak cok yanlıs hırsızlar artık altın dedektörü ile giriyor eve o kadar alın terını biriktirmişsin bence güvenli bir yöntem seç banka kasalarının fiyatları cok ucuk değil yıllık kasa kıralarsın basında agrımaz
Hayatım bankada ise bulmaz kendi bilgilerin sana ait özel ya sen olman lazım yanında kendi asla senin altınlarına dokunmaya hakkı yok
00 Yorumla
+1 yılEninde sonunda ortaya çıkar, biriktirmek için haklı bir sebebiniz varsa ek önlemler alın. Bu konularda pek bilgim yok ama siz araştırın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılçiftlerin gizlisi saklısı olmaz ama kadın bunu yapıyorsa geçerli bir sebebi vardır bence
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdam gibi soru sorcaksin o zaman herkes istediği gibi cevap verir
Senin kölen değil kimse
Kocanda senden gizli biriktiriyordur umarim00 Yorumla 40 çeyrek altın nereden baksan 85 90 bin tl. Nasıl biriktirdin kanka? ek işe falan mı çıktın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılMaşallah Allah daha çok versin. Yakalayacağını zannetmiyorum
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. hayır bulamaz, banka senin iznin dahi olmadığı sürece eşin senin hakkında bilgi edinemez.
00 Yorumla
+1 yılbanka asla ıkıncı kısıye babanda olsa bilgi vermez
00 YorumlaNeden gizli biriktirdin kocana güvenmediğin için mi
00 YorumlaBulamaz lakin aldıgın seylerden anlar iyi etmiyorsun ona bunu acıkla birlik olun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 994 cevap paylaştı. Bulamaz mahkeme kararı vs lazım senin hesabını kontrol ettirebilmek için
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSizin gibiler sayesinde evliliklerden soğuyorum. Haklı bile olsan bu evliliğinizin kötü olduğu anlamına gelir. Neden tüm evliliklerin çoğunun sonu böyle olmak zorunda 🤷🤦
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe soruna cevap, bence dirket Nasa ile anlaş uzaya fırlat hiç bulamaz orada
+1 yılHelal olsun bankaya atma evde sakla daha güvenli olur
05 Yorumla- +1 yıl
Sana bişey diyen oldu mu @UğurKoç_
- +1 yıl
Uza.
İyi yapmışsın her kadının kenarda birikimi olmalı az çok. Saklarsın bankada rahatlıkla.
00 Yorumla
+1 yılİlerde boşanma durumu vs olursa sıkıntı olabilir de normal şartlarda bulur mu emin değilim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKocan nerden bulacak ya da görecek bankada altının olduğunu hanfendi
00 Yorumla Taktikkk istyorumm bi başıma bile birikim yapamıyorum asafsdas
02 Yorumla- +1 yıl
@meriloved taktiğe gerek hanfendi bi başına geçimmi yapacaksın altın mı biriktirceksin söylermisin kadının kocası var ve gizli gizli yapıyordur ben sana para versem sende yaparsın ne var bunda bu zamanda çok zor altın fiyatları uçuşta
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBacım yargılamıyorum da neden kocandan gizli merak ettim.
00 Yorumla
+1 yıl40 ceyrek Şu an bir motorsiklet alir en fazla. Takilma buna
00 YorumlaSen o herifi de boynuzlamıyorsan beni yesinler kız zıbçıktı lwkdnwldke
00 YorumlaHelal olsun cok iyi yapmissin👍 Insallah sen istedigin zaman ögrenir sanmiyorum bankadaysa ögrenecegini.
Kadinin para ve ya altin biriktirmesi cok önemli cok dogru bence.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok bulamaz ama altın hesabı açtırsaydın bankaya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe iyi yapmışsın kız aferin. Ben de olsam öyle yapardım. Bu devirde kimseye güvenmeyeceksin
00 Yorumla
+1 yılBanka hesaplarından bulabilir bilemeyeceği başka banka hesabı açabilirsin ya da güvenilir zarrraf da emaneten emanet edebilirsin
07 Yorumla- +1 yıl
Ve bu birikimin senin emeğinle biriktirdiğin neyin varsa senindir kimse el koyamaz
Soran+1 yılKardeşimin hesabına aktarsam olur mu
- +1 yıl
Aman kimseye güvenme aklıma annen gelmişti tabi sen bilirsin yinede
Soran+1 yılCesaret edemez kardeşim anneminde haberi olcak
- +1 yıl
Bilinmez ki para insanı değiştirir sen anneye emanet et banka hesabı varsa
Soran+1 yılEn iyisi anneme veriyim sağol
- +1 yıl
Bana yazabilir misin tavsiyem olacak hanfendi
Eşinize dürüst olmayı deneyebilirsiniz mesela gizli saklı iş yapmaktansa 🤷🏻♀️
20 Yorumlaesimizboldugu icin heaaplarinizi ogrenebilir. birazda ugrasirsa malvarliginizi tabiki. Yani gizlemenize gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi yapmışsın valla benim düğünde takılan her şeyi kocam aldı benden sadece alyans bide evlenme teklifi ettiği 5 taşım var başka da birseyim yok elinde olsa onları da alır.. aman görmezsin valla alır acımıyorlar alır gider
04 Yorumla- +1 yıl
maalesef var böyle vakalar.. benim cocukluktan kalma takılarımı dahı geri vermediler tutki.. düğün takıları olsun 😏
- +1 yıl
Güveniyorsun.. Evlilik b Güvensiz yola cıkamassın.. nerden bılebılırsınkı.. kasada tuttugun altınlarına El koyup.. seni bosayacağını?
- +1 yıl
haklısın ama evlendikten sonra adamın tavırları değişirse sen boşarsın onu veya sert olur ikna edersin bir şekil. sert oldukça kimse bir şey yapamaz. kim oluyoda altınlara el koyuyo yaw. öyle bir şey yapan olsa bana karşı aldırmazdım. Neyse hayırlısı olsun ya. Kimseye güvenmemek gerek. Çok kötü devir. Evleneceğin kişi bile olsa tam anlamıyla güvenmek zor.
Kız kocabdan gizleyecektin madem niye evlendin jxfjjg
10 YorumlaAl o 40 tane çeyreği çık gel yanıma beraber bir güzel yiyelim sorun kalmaz artik hem görmezde 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılBulamaz banka ismini ya da ne kadar zinetin var söylemez
00 Yorumla
+1 yıl😄😁helal kız sana bende 4 bilezik yaptırdım ama boşanıyor ortak para diye 2 ona verdim 2 benim😁
00 Yorumla
+1 yılSonunu bildiğin boklara niye kalkışırsınız ki anlayamıyorum. Zorla kaşınıyorsunuz ve ya yazıktır ya
00 Yorumla
+1 yılBankada kasan varsa oraya koy 🙂
01 Yorumla
Soran+1 yılYok
Aile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı. Bulamaz hem niye gizli ki elinden alacak değil yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılElimden gayet alır
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kocanı hortumlamışsın sen bildiğin 😅😅
02 Yorumla
Soran+1 yılKöpek gibi çalışıyorum biriktiriyorum hortumlamak değil bu alın teri
+1 yılkadın kocadan korkuyorsa ona nasıl evlilik denir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı. Bana verirsen bulamaz.
10 YorumlaHangi ara biriktirdin helal olsun
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle bulamaz
00 YorumlaHesaplarını ve şifreni bilmiyorsa bulamaz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı. Ne yapacakdın 40 çeyrekle
00 Yorumla
+1 yılİnşallah bulur.
00 Yorumla
+1 yılBulamaz size ait bir hesapta ise
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 677 cevap paylaştı. Nası bi kafanız var anlamış değilim
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat