Ertelemek bir hastalıktır.
Bununla nasıl başa çıkıyorsunuz KS? 🤔🤓
- Her konu için geçerlidir, farklı pencerelerden bakınız.

Ertelemek bir hastalıktır.
Bununla nasıl başa çıkıyorsunuz KS? 🤔🤓
profilinizdeki kişi alpaçinomu sanki köpeklerin günü isimli filminden bir foto gibi geldi. her neyse ertelemekle bir ömür tabiki geçer biz her zaman herşeyi erteleriz güya zamana bırakırız daha sonra yaparız acelesi yok diye uzar gider sonunda da güzel günlerdi tekrarı yokmuş işte deriz esas mevzu insan neden erteler.
Maalesef ertelemek ile ömür geçmez yani kişi bir şeyi ertelemek yerine bence hemen yapmalıdır çünkü ertelediğimiz şeyler yüzünden bazen kaybediyoruz. yani zaman kısa olduğu için insan bence zamanı varken bazı şeyleri yapmalıdır zamanı bittiğinde hiç bir anlamı kalmıyor bu şeylerin. bende ertelemem zaten bir şey varsa hemen yapmak isterdim sonra rahat rahat takılırdım
Keşke ertelemek diye bir şeyi öğrenmeseymişim herşeyi erteliyorum en kötü özelliğimdir kendisi.
Olacaksa o an olmalı ertelenen bir işten hayır gelmez.
Teşekkür ederim..🙏😌
Cevap
10Cevap
ertelemek kandırmacadır.
peygamberimizin güzel bir sözü var
"YARIN YAPARIM DİYENLER ALDANDI"
aldanacak bile demiyor çnkü tespitini yapmış
hangi konu olursa olsun ertelemek zaman kaybıdır çözüm değildir. kanayan yarayı oyalanmadan sartmak lazım. ya değilse hasta kaybedilir.
ister eğitim ister evlilik ister ibadet ister basit bir sofra kurmak ya da toplamak ya da yatak hazılamak bile olsa üşenmemek ertelememek lazım.
aman hızla akıp gidiyor. kaybedecek ekstra yok
Bu yaşıma kadar erteleye erteleye geldim, bakalım nereye kadar devam edebilicem :ddd
Ertelemeyerek ornek sporum varsa bugun gebersemde yorgunluktan giderim.. isyerinde o gun hirpalansam dahi...
Geçmez yeri geldiğinde bir şeyleri sonuçlandırmak gerekir iyi veya kötü netlik olması gerekir yoksa ertele ertele nereye kadar
Her aldığım yaşta daha az ertelemeyi öğreniyorum. Üşengeçlik hakkımı fazlasıyla kullandım.
Hatalar yapmak ve ertelemenin bedeliyle yüzleşmek. Öz eleştiriyi yapmak, durup düşünmek ve farklı davrandığında neler kazandığını görmek. Dünyaya bir daha gelseydim tez canlı biri olmak isterdim.
Senin için öyle mi?
Potansiyeli gerçekleştirmek için gerekli olan motivasyon, hırs, istek, arzu, farkındalık vs. de potansiyelin bir parçasıdır özünde.
Çok dikkat çekici bir bayansın sert leydi 😃
Valla benim geçiyor 18 yaşına kadar geldim çok şükür
Geçiyor evet ama senden Herşeyi alıyor
Geçmez, harekete geçmek gerekli.
Ertelemek asla geçmez
Başa çıkamıyorum maalesef
Günaydın nasılsın
Çıkamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?