Evlenmek ya da evlenmemekle mutluluk arasında bir bağlantı var mıdır? Evliler mi mutlu yoksa bekarlar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenenler daha mutlu bence ya da mutlu olması gerekiyor..
ama bu ülkede evli de bekar da mutlu değildir. çünkü evlenenler zaten para için mantık evliliği yaparlar.
bekar olanlarda yalnız olduğu için mutlu değillerdir. bu da normal çünkü yalnız ve sevgisiz kalmış bir insan genelde mutlu olamıyor hiç bir şekilde ama ben evli olmak isterdim
03 Yorumla
Soran+1 yıl20li yaşlarda ben evlenmek istemezdim.
- +1 yıl
Evet erken bir yaş ben genel hayat için konuştum knk
Soran+1 yılNeye göre evlilerin daha mutlu olduğunu iddia ettin ki?
En İyi Cevaplar
Evliliğe göre değişir
Kübra diye bı sevgilim oldu onu çok sevdim , onla evlenseydim karnımızı anca doyurabilirdik tek çalışırdım hayat yasamazdık.
Bide benim standartlarimda çalışan biriyle evlensem ayda ikimiz toplam 30 35 bin lira maaş alsak ev kira olmasa araba olsa o evlilik cennet gibi olur , film geceleri , dışarda kahvaltılar yemekler istediğini almak yaşamak gitmek gezmek falan .
Yani bu işler evlendigin insana göre hayata göre değişir.
014 Yorumla- +1 yıl
Böyle düşünen erkeklerden uzak durmak gerekiyor
Soran+1 yıl@yakısmetnedemekti sizin gibi erkeği sömüren olan kadinlardan da uzak durmak gerekiyor.
- +1 yıl
Hemşireyim ben ama Neuse
- +1 yıl
Kendi gücüne ınanmauan erkekle ne evlencem
Soran+1 yıl@yakısmetnedemekti düğün, altın, ev araba, hediye, kıyafet, gelinlik şu bu. Ölme eşeğim ölmeye kadar gidiyor erkekler için.
- +1 yıl
Ay bı düğün yapcak onu da ne abartıyorsunuz evlenmeyın ozaman
- +1 yıl
Altını evi arabayı sankı koza yapıyor ıkısnın oluyor herkes de ev arana şartı koymuyor
- +1 yıl
Gelinlik kıyafet alamıyorsan erkek deme kendine zaten kız da sana damatlık altım saat alıyor biz anlatmıyoruz ay damatlık alamam ay şunu yapamam diye
Soran+1 yıl@yakısmetnedemekti Hem calisiyorsun hem de her seyi erkek yapsın. Sen niye evleniyosun? Erkeği Köle yapmak için mi? Senin kafa yapında olan biriyle zaten evlenmeyecegim.
Soran+1 yıl@yakısmetnedemekti erkek cinsiyetinin tanımını kendi keyfine göre belirliyorsun.
- +1 yıl
Böyle düşünen erkekle ısım olmaz esıme destek olmam demıyorum ama evlenecekse maas için falan evlenmesın sevsin her şey hallolur zaten sen aldatırsın da kesin a
Soran+1 yıl@yakısmetnedemekti senin dusuncelerin benimle ilgiki gercegi ifade etmiyor
- +1 yıl
Tamam
Soran+1 yıl@yakısmetnedemekti Siz kadinlarda çıkarcılığın garanticiliğin en alası var. Osu da olsun busu da olsun şusu da olsun. Onu begenmezsiniz bunu begenmezsiniz.
peygamber efendimiz şöyle buyurmuş 3 şey üzere evlilik yapılır güzellik için zenginlik için birde iyi huylu dürüst güvenilir kişiler için bunların en hayırlısı 3. Olanıdır buyurmuş şimdiki evliliklerde çoğu güzelliği yakışıklılığı için evleniyor o yüzden yuvalar çabuk dağılıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek zorunda mıyız?
Ben evlendim ayrıldım 6 ay oldu ayrılalı evlilik güzel bir şey önemli olan güven verebilmek gerisi geliyor. Güvensiz olursa benim gibi ayrılırsın önemli olan doğru zamanda doğru insanı bulmak gerekiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen mutlak olarak şu ya da bu daha iyidir görüşüne karşıyım.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
34Cevap
Bence...
Bekarlık bol bol Elizabeth ve arayışla geçen bir süreç. Eğer partner sorunu yoksa zaten kişi evlenmek istemez.
Evlilik ise bazı zamanlar kolay cinsellik yaşasan bile Türk kadını erkeğe karşı devamlı şikayetçi ve evde huzuru bozan bir canlıdır.
Seçim sizin...
33 Yorumla
Soran+1 yılBütün evli olanları ve bekarları tek bir kalıba sokmak zor.
Soran+1 yılKadınların erkekleri yatakla cezalandırmasını da ekleseydin.
- Aile & Toplum konusunda 838 cevap paylaştı.
+1 yılMutluluğun medeni haliyle nasıl bir bağlantısı olabilir ki?
Evli mutsuzlar da var evli mutlular da? Demek bunun medeni haliyle bir alakası yok..
Mutluluk, hâlden razı olma hâlidir..
Razı olmayan, sarayda da olsa zindandadır..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence her iki tarafta mutsuz çünkü;
Bekarlar evlenmek istiyor, evliler boşanmak, bekarlar evlilere kaçıyor, evliler evlilere gidiyor evliler bekarlara derken bir kısır döngü oluşuyor bu yüzden de kimsenin mutlu olduğunu düşünmüyorum istisnalar hariç.
12 Yorumla
Soran+1 yılKızlar da erkekleri sömürüyor evlilik ayağına o da var.
Cevap sahibi+1 yılErkeklerde kızları farkeden bişey yokki karaktersiz insan çok.
Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı. Bence sıralama şöyle;
Doğru insanı bulup evlenenler > yalnızlık çekmeyen bekarlar > yalnızlık çeken bekarlar > yanlış insanla evlenenler.
21 Yorumla
Soran+1 yılEn mutlu insanlar evlenenler mi yani?
Evli arkadaşlarım var boşanma aşamasına gelen arkadaşlarım var hatta boşanmak üzere olan arkadaşım bile var hepsinin ortak cümlesi kızım sakın evlenim deme oldu.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyelim mi yani?
+1 yılBana da 30 yaşında evlilik mantıklı gelmiyor. İdeal o erkek için 27 dir. Sonrası zaten büyüğe giriyor. Kız için de 26 dir. Fazlası yaşlı geliyor gözüme
07 Yorumla
Soran+1 yıl27den sonrası niye olmasın ki?
- +1 yıl
Bana göre yaşlı oluyor insan. Tabi bu kişisel görüş. 30 undan sonra zaten evlenmenin pek mantıklı tarafı kalmıyor gözümde ilk evlilik için
Soran+1 yılOlabilir ama 30 yaşında evlenmenin daha uygun olacağı insan yok demek de değildir.
- +1 yıl
Doğru kadın 30 yaşına kadar boşta kalır mı ki? Erkek ortamını bilirsin düzgün kızı kaparlar hemen bu şekilde. 30 unu aşan kadın ya kötü kadın olmuş ya da bi kusuru var gözüyle bakılır.
Soran+1 yılKalıba sokarak yanlış yapıyorsun söyliyim.
- +1 yıl
Peki düzgün işi gücünde olan oturaklı aklı başında bi kızı 30 una kadar sence erkekler hava da kapmaz mi?
Soran+1 yılBütün erkeklerin derdi ya da beklentisi karşı cins değildir ama senin dediğine bakarsak kaparlar gibi duruyor.
+1 yılBence evlenenler. Abi sevdiğin insanla hayatını birleştiriyorsun. Hayat her gün duygusal açıdan bayram olmalı!
130 Yorumla
Soran+1 yılOlaylara biraz gerçekçi bakın ya.
- +1 yıl
Tamam o zaman bekar kal allah allah kimsenin evlililigi anamız babamız gibi olmak zorunda değil iki kişide ekonomik olarak birbirlerini kalkindirdiklarinda ve hayatta statüleri varsa lüks yaşar bu evliliği. Diğer türlü zor olabilir ama ortalama bir gelir varsa her ikisinin aynı ev tek eve masraf biraz daha kazancli olur.
Duygusal açıdan demisim. Maddi anlamda anlasildiysa bilemem ama zaten sevdiğin bir insanla evleniyorsun. Sevgili iken de sorun yasiyordunuz evlenince de aynısı olacak. Sırf kafese tikildim diye düşünürsek ohooo evlenme o zaman!
Soran+1 yılEvlenenler göğe mi yükseliyor?
- +1 yıl
Ne yapalım biliyor musun Ben evlenince de yazayım buraya yani Başka türlü gerçek cevabı bulamayacağız Bence ne yap biliyor musun gerçekten evli olup da hayatında bazı şeyler değişir şu an insanların yorumlarına bakmaya çalış benim yorumumu es geç
- +1 yıl
Yaşım küçük olabilir şöyle söyleyeyim bence hani Bizler genellikle insanlar olarak bizim yanımızda olacak insanları arıyoruz ya onunla mutlu olacağımız her türlü birlikleri yaşayacağımız vesaire vesaire Eğer böyle bir evlilik yaparsan maddi gücünde yerindeyse kolay ilerler maddi gücün yerinde değilse bile bir şekilde yolunu bulursun hani bu sevgini çok büyük etkilemez Bence önce insanın kendini tamamlaması gerekiyor Kendini tamamladıktan sonra zaten mutlu oluyor sonrasında buna eşlik edecek birini araması gerekiyor olduğunu düşünüyorum Çünkü diğer türlü Mesela biz Hani ergenlik kafasıyla birilerini arıyoruz devamlı Ve açıkçası kendi mutluluğunuzu sağlayamadığımız için yaşadığımız en ufak olumsuzluk açıkçası bizi geriyor böyle düşünmek lazım
- +1 yıl
Ya bir de şöyle düşün Evlendiğin kişi bir noktada arkadaşım ve Canın sıkıldığında senin gerçekten gelen bir sorunun olduğunda hayatını toparlayamayacağım bir şey olduğunu düşündüğünde Hani sırdaşınla paylaşabiliyorsun rahatlıkla O çok güzel bir Konfor Bence insan önce kendini gerçekten tamamlamalı sonra da böyle birini bulmalı yani Mesela kendini tek başıma tamamlamak Evet kendi hayatını yaşama konusunda mutlu eder ama yanında biri olması Seni tamamıyla tamamlar Ben böyle olduğunu düşünüyorum Mesela arkadaşlıklarda ne kadar çok arkadaşın olsa bile o günün sonunda o özel insanı bekliyorsun ve o yüzden insanın yaptığı hareketi bile yapsa en yakın arkadaşın aynı hazzı vermiyor
Soran+1 yılBenim de yasim kucuk ama sen niye o kadar sinirlendin onu anlamadım. Ben 22 yasindayim.
Evlenmeye karsi degilim ama insanlar bazi seyleri tuketti artik evlenmek denilince ülkenin hali ortada insanların geldiği hal ortada.- +1 yıl
Sen bana sinirlendin sandim. Ondan atar yaptım, uzgunum...
Soran+1 yılBelki evlenince daha mutlu olcam belki evlenmezsem daha mutlu olcam bilemiyoruz.
- +1 yıl
Inan bana evlilikten önce güzel bir sevgilimin süreci de yasaman lazim. O yüzden evlenmek çözüm değil. Kendini ve karşındakini sevdiginde ve emin olduğunuzda evlenirsiniz
- +1 yıl
Işte onu kimse bilmiyor. O yüzden akışa birakalim diyorum
Soran+1 yılBende o da yok zaten iste. Kiz arkadas olayim da yok.
- +1 yıl
Benim de yok ya. Hep platonik oldu. 2 tane yaşadım biri ağır kötü geçti hukuken basvurmam lazimdi diğeri de beni seven biri ile deneyeyim kafasi ile oldu
Sonra birini gerçekten çok sevdim. Ama maalesef hayatında biri var. Arkadaşlığımi bitirmek zorunda kaldım.
Soran+1 yılSonuç?
- +1 yıl
Arkadaşlığın bitti kendi kendime aşk acısı çekiyorum daha bugün kendime çeki düzen vermeye karar verdim. Çocuk bu surede kendisini aldatan kişi ile ayrildi 2 hafta sürdü sonra barışti çok sağlam şekilde boyle iste...
Bende doğru insanı bekliyorum. Gerçekten kalbimi attirmayacak ve onun da kalbimin aynı hızda atmadığı biri ile olmayı da dusunmuyorum...
Şimdilik böyle
Soran+1 yılTakip yollayacam.
Soran+1 yılSohbetin sardı cünkü.
- +1 yıl
Sohbet etmek istemiyorum. Sadece görüşümü belirttim.
Soran+1 yılIyi madem. Ben de sonu gelmeyecek birlikteliklere anlam veremiyorum. Sonunu beraber getirip beraber öleceksek eyvallah. Ama bir ayrıl bir barış trip at surekli gonul almakla ugras sacma sapan kiskanclik kapris şu bu...
Surekli fesatlik yapanlar arkasindan is cevirenler iliskisindeki kisiye bile bile zorluk cikaranlari gorunce benim de hevesim kalmıyor.- +1 yıl
Biz seninle sevgililigi arkadaşlığı geçtim tanismiyoruz bile. Iyi niyetli konuştum. Amacım tanışmak değildi. Flört için kullansam ohoo bir sürü konustugum olur.
Soran+1 yılBen de gel sevgili olak konusak demedim.
Soran+1 yılTakip atcam dedim sen fikrini belirtince de vazgeçtim.
- +1 yıl
Bana saydin sandim. Ama sorun yok. Takip isteği atmış miydin ya da yazmış miydin?
Açınca 2 kişi abaza mesaj gönderdi ondan soruyorum. Biri ile aynı yaştasin. Bende geri kapattım disaridan gelen mesaj isteklerini
Soran+1 yılBen daha mesaj atmadım.
Soran+1 yılTakip de atmadım. Istersen atiyim kendi fotom var zaten.
- +1 yıl
Tamam o zaman istek at. Zaten şu an bir bildirim gelmiyor. Sonra sohbet etmek istersen konusuruz.
- +1 yıl
D ile başlıyorsa istegin geldi. Takip ettim.
Soran+1 yılEvet benim. Yakisikli miyim sence? Merak ettim de.
Soran+1 yılBen yanlislikla oradan yazdım.
- +1 yıl
Uzgunum. Hoşçakal.
+1 yıleğer doğru kişiyle evlendiysen evlilik mutlu olur ama yanlış biriyle evlendiyse bekarlık sultanlık dersin :) :)
11 Yorumla
Soran+1 yılHa illa evlencez yani?
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olani görmedim
Dandik kundik evlilik yapiyorlar
Sonra biz geçinemiyoruz
Ask yok sevgi yok hiç bişe yok
Sonra anlaşamiyoz
Anlaşamazsin tabi03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman sorun evlilik kurumunda değil?
- +1 yıl
Değil be kardeşim
Evde kalmiyim diye evleniyorlar
Adam gibi karakterli düzgün anlayisli biriyle evlenseler tadindan yenmez
Soran+1 yılİnsanlar bozuksa biz niye evlenelim ki o zaman.
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞehvet odaklı yaşayanlar evleniyor, şefkat odaklı yaşayanlar bekar kalıyor gibi... Sonuçta herkes kendince mutlu...
011 Yorumla
Soran+1 yılSen mutlu musun?
- +1 yıl
Ben bir çiçeği koklayınca, sokak hayvanlarını besleyince kendimce gezip dolaşınca mutlu oluyorum. Kadınların bitmek bilmeyen doyumsuz istekleri beni hayattan soğutur. Yalnız olduğum zamanlarda mutluyum.
Soran+1 yılBu hayatta neye umudun var peki?
- +1 yıl
Kendimce yeni hobiler öğrenip yalnızken yeni uğraşlar edinirsem umutlanırım, çevremi kadınlar ve onların bayıldığı zalim aygırlar sararsa umutsuzlaşırım.
Soran+1 yılMerak ettim aslında dusuncelerini, hayat tarzini falan. Takip atıyım de konuşalım?
- +1 yıl
Kendimle ilgili pek bilgi paylaşmam ama bir derdin varsa dinlerim.
Soran+1 yılDerdim yok da sen kadinlardan yana niye boyle dusunuyosun onu anlamaya calisiyorum.
- +1 yıl
Herkesin kendince hayat tecrübesi var. Kadınların ben ve benim gibi naif ince düşünceli hassas erkeklerden tiksindiğine ve kavgacı zalim şımarık erkeklere haşa Allah gibi taptığına binlerce kez şahit oldum. Bana herkese sevdiğiyle mutluluklar dilemek ve yalnızlıktan şaşmamak düşer.
Soran+1 yılTecrübeler mutlak mıdır?
- +1 yıl
Tecrübeler mutlak olsa da olmasa da yalnızlık beni incitmiyor. Benim için en mutlak gerçek odur.
Soran+1 yılTakip attım.
+1 yılEvlenmeyenler daha mutludur bence ama evlenmemekle evlenememek arasındaki fark en güçlü etkendir
00 Yorumla
+1 yılBöyle mutluyum evlenince de mutlu olacağıma inanıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılKarşı cinse mutlaka ihtiyaç var mı sence?
+1 yılİki türlüde yanlış insanlarla birlikteyseniz mutlu olamıyorsunuz.
07 Yorumla
Soran+1 yılYalnızlık mutluluk diyorsun yani.
- +1 yıl
Yanlızlık mutluluk değil doğruyu buluncaya kadar denemek lazım.
Soran+1 yılEvlilik bir deneme yanılma olayı değildir.
- +1 yıl
Evlenme zaten biraz zaman geçir
Soran+1 yıl22 yaşındayken benim de evlenmek gibi bir durumum yok.
- +1 yıl
Ne yaparsan yap çok konuşma yeter
Soran+1 yılIki uc laf ettik hele dur.
+1 yıltabi ki de bekarlar daha çok mutlu
evli olanların da çocuksuz olanları mutlu olurlar00 YorumlaSohbet etmeyi, idare etmeyi bilenler mutlu. Bekar veya evli fark etmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen evlendim hayatım karardı aman diyim ha gez toz ama evlenme.
13 Yorumla
Soran+1 yılAma bu her evlenen mutsuz demek de değil.
Cevap sahibi+1 yılKardesim seni tutmuyorum ya evlen gör gününü ne diyim.
Soran+1 yılKendi adıma konuşmadım.
Hem sen ne yaşadın çok merak ettim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks hayatı olan bekarlar dünyanın değil galaksinin en mutlu insanıdır.
03 Yorumla
Soran+1 yılKendinden bildiğin için mi gizli yazdın? :D
Cevap sahibi+1 yılKendimden bildiğim doğruda gizlenmem sadece ortama uyum sağlamak için.
Soran+1 yılBen de soruyu canım öyle istediği için gizli sormuştum. Canımız nasıl istiyorsa öyle takılak ya.
+1 yılBence bekarlık daha iyi evlenince erkeğin dırdırını çek ayhh
020 Yorumla- +1 yıl
Valla ben ne kocayı nede ailesinin dırdırını çekerim asla çekmem ben yanlız yaşamayı daha çok seviyorum bekarlık sultanlıktır.
- +1 yıl
Ben hayatıma bakarım valla sırf hayatıma bakmak için ailemden ayrı yaşıyorum bekarlık daha iyi.
- +1 yıl
Hayatın hep çok güzel olsun güzel insan 🌸
- +1 yıl
Rica ediyorum
Soran+1 yılSiz kadınlar da erkekleri düğünle, altın aldırmakla, hediyelerle ev araba isteye isteye sömürüp bir ömür boyu borç ödemeye mahkum ediyorsunuz.
- +1 yıl
Kb ben hiçbir zaman o kadar gurursuz bir kadın olmadım sen sömürücülerle tanışmışsın kb
Soran+1 yılSen evlenicek olsan sen de isteyeceksin bir ton şey
Istemem diyen kadına inanmıyorum.- +1 yıl
Beyefendi siz iyimisinz banane erkeğin malından , mülkünden , alacağı takıdan asla muhtaçta değilim çok şükür bence herkesi aynı görme
Soran+1 yılYav arkadaşım evliliklerin çoğunda erkeklere yükleniliyor net.
Sen farklı olabilirsin eyvallah ama 10 evlilikten 8 tanesi böyledir. Senin gibiler çok nadirdir.- +1 yıl
@seyda028 arkadaş çok kazık yemiş sanırım herkesi bir sanıyor
- +1 yıl
Ayy beyefendi lütfen yargılamayın bende şöyle örnek vereyim erkekler kadınları öldürüyor, şiddet uyguluyor sizde onlardansınız ee ozmn siz öylemi oluyosunuz hak verin?
Soran+1 yılSen öylesin demedim zaten.
Ben de o siddet uygulayanlardan degilim merak etme.- +1 yıl
Soran+1 yılTamam herkesi bir görmüyorum zaten ben de.
- +1 yıl
Tamam iyi geceler
+1 yılNasıl bir bekar hayatı olduğuna ve kiminle evlendiğine göre değişir
00 Yorumla
+1 yılKomşunun bahçesindeki çim her zaman daha yeşildir
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim ve aşık olduğum kadınla evlenmek. Öyle biri kalmadı ama düşüncem bu yönde
00 YorumlaYalnızlar mutlu
11 Yorumla
Soran+1 yılİkili ilişki anlamındaki yalnızlık mı?
+1 yılDoğru insanla evlenenler daha mutlu
15 Yorumla
Soran+1 yılDoğru insan ne demek?
- +1 yıl
Sevgi saygi haricinde kafa olarak uyustugun insan demek iyi bir ev arkadaşı iyi bir partner demek
Soran+1 yılPeki biz doğru muyuz?
- +1 yıl
Müneccimmiyim nerden bileyim 😆
Soran+1 yılGuzel kadinsin aslinda bulursun birini sen. :)
Bekar olsam cidden çok mutlu olurm
121 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin?
Soran+1 yılSormak istediklerimi sorabilir miyim?
Soran+1 yılMerak ettiklerimi yani.
Soran+1 yılFarklı zamanlarda farklı sitelerde görüyorum da. Kadınların "erkekten ne isteyeceksen yatakta isteyeceksin, yatak odasında her şeyi yaptırırsın" gibi dusuncelerine denk geldim ama bu gercek mi degil mi sence? Yani kadinlarin isteklerinin sözünü erkege yatakta verdirdiği oluyor mu? Tatile gitmek, araba almak gibi falan.
Soran+1 yılPeki kadınların erkekleri parmağında çevirmesi gibi bir durum var mı?
Soran+1 yılÖyle merak ettim cunku benim basima gelsin istemiyorum.
Soran+1 yılYani erkek olarak kadının kölesi olacak değilim.
Soran+1 yılBeni ne annem ne eşim olacak kadın kendine köle edemez.
Soran+1 yılSenin çevrende vardır belki karısından korkan erkek. Ben öyle değilim.
Soran+1 yılKendinden mi biliyon işi yoksa?
Soran+1 yılKendi kocanı eline almışsın herhalde?
Soran+1 yılYok ya saldırmadım
Yanlış anladın.
+1 yılİki tarafta da mutlu da var mutsuz da
16 Yorumla
Soran+1 yılYani hangisi doğru?
- +1 yıl
Bir doğru yok bence ama doğru yaşayan insanlar gerçek anlamda. evliliktr mutluluğu bulur
Soran+1 yılDoğru olan insan bekar kalmayı da isteyemez mi?
- +1 yıl
Tabi tercih meselesi
Soran+1 yılBen bu zamanda bu konularda net bir doğrunun olmadığına inanıyorum. Her şey belirsiz.
- +1 yıl
Maalesef öyle
+1 yılDoğru kişi ile evlenmiş birisi daha mutludur.
116 Yorumla
Soran+1 yılGenç yaşta gençliğini yaşayan birisi daha mutlu değil midir? Sen ben gibileri. Arkadaş ortamında yiyip içmek gezmek falan?
- +1 yıl
Evlendiğin kişiylede gezersin . Ben arkadaşlarlada gezerim ama en mutlu anlarım sevdiğim kişiyle olur.
Soran+1 yılEn mutlu an şudur ya da budur gibi bir tanımı yapmak zor.
Ayrıca bu ekonomik devirde biraz zor gezilir evlendikten sonra kimse kimseyi kandırmasın.- +1 yıl
ben katılmıyorum sana ama görüşünede saygı duyarım
Soran+1 yılNasıl gezsin yeni evlenmiş iki kişi? Örneklemelere anlatırsan daha iyi olur. Türkiyeden bahsediyoruz.
- +1 yıl
İllaki sehir şehir gezmekde şart değil. İlk başlarda yakın mesafelere gidersiniz. Birlikte yapacağın yürüyüş bile kadının hoşuna gider. Ben gidinde beş yıldızlı otelde gezin demedimki. Paran olursa onada gidebilirsin.
Soran+1 yılBen dünya çapında hayaller kuruyordum yalnız.
- +1 yıl
bütçen varsa oda olur ama bu tercih sana kalmış. Ben sevdiğimle nereyi gezersem mutlu olurum. Seçim sana kalmış. Herkes benim gibi olmaz zaten.
Soran+1 yılBuna karşındaki kız ne kadar uyum sağlayacak o da önemli. Düğünden ondan bundan şundan vazgeçmeyen, gezilecek parayı çar çur eden çok kız var.
- +1 yıl
zaten baştaki cevabımı okursan doğru insan dedim. akıllı bir kız kocasını yapamayacağı işede zorlamaz.
Soran+1 yılNeden kızların isteklerini yapmak zorunda kalıyoruz?
- +1 yıl
İsteklerini yapmakta sakınca yok benim demek istedğim bütceyi zorlamaktan bahsediyorum. Meşru olduğu sürece yapılmalı yani sonuçta kölesi olmucaksın ya. Zaten iyi birisi her günde bir şey istemez üstüne birde sen ona kendin düşünerek alırsan zaten çokda mutlu olur.
Soran+1 yılBen gençlik zamanında insanın bekarken kendi isteklerini yapmasıyla da çok çok mutlu olacağını düşünüyorum. Bunda bir yanlış yok bence.
Evlilik denen kurum kaçmıyor ama gençlik bekarlık bir kere.- +1 yıl
Sen bilirsin tercih senin
Soran+1 yılTamam da şu anda tercih etmelik bir durum yok ki 22 yaşındayken nasıl evlenmeyi tercih edebilirim yani? Kaldı ki bu yaşta birinden evlenmesini beklemek de abesle iştigal olur.
- +1 yıl
Yani işin varsa birinirinizde seviyosanız yuva kurma sorumluğunuda alıcaksan evlenebilirsin. Ama ben zorla evlen demiyorumki. Şartlar uygunsa evlenmek iyidir diyorum.
Gizli Üye(18-24)+1 yılevliliğe göre de mutluluk orani degisebilir sanirim
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik şart değil o zaman?
Doğru kişiyle evlilik yapmış olanlar
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru kişi olayı zor bence.
+1 yılBence bekarlar daha mutlu.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani öyle gibi.
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen evliyim çok mutluyun
05 Yorumla
Soran+1 yılHer insan evlenince mutlu olur diye bir şey yok.
- +1 yıl
Cümleye ben diye başladım
Soran+1 yılBen evliligi erkegin kolelestirilmesi olarak goruyorum biraz.
- +1 yıl
Genel olarak gözlemimi paylaşırsam hem erkek hem kadın için kölelik ama bizim ilişkimiz öyle değil. Ben kızkıza tatile giderim eşim arkadaşlarıyla sürekli takılır haftada bir maçı olur. Her akşam pcde oyun oynar. İsterse arkadaşlarıyla tatile bile gider. Sadece bana haber vermesi yeterli. Benimde aynı şekilde. Şimdi arkadaşı gelecek benim işim tatile giriyor evi boşaltcam takılsınlar diye yani biraz kişilere bağlı bu durum
Soran+1 yılPeki sizin karı koca münasebetiniz nasıl oluyor?
+1 yılSevgili hayatı yaşayanlar daha mutlu :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgil olsan nereye kadar sanki?
+1 yılAşık olduğum kişiyle evleniyorsam evlilik
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyen biri için?
- Aile & Toplum konusunda 907 cevap paylaştı.
+1 yılGençligini yaşa 30 da evlenirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle yapıcam zaten.
- +1 yıl
Bende
Soran+1 yılMantıklı olan o.
- +1 yıl
Aynen öyle 😊
+1 yılDaha evlenmedik ama sevgilimle mutluyum
02 Yorumla
Soran+1 yılDüğün ne zaman?
- +1 yıl
İki sene sonra.
- Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisi bekarlik
10 Yorumla Bence her iki taraf kndine göre mutlu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu kişinin beklentisine göre değişir
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek kizlik bozmak
00 Yorumla
+1 yılHayatını yaşayabiliyorsa tabi ki bekarlar.
00 Yorumlaİkisinin de kendine göre dertleri var
00 Yorumla
+1 yılEvliler daha mutlu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZengin bekarlar mutlu canim
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim mesela parasal problemim yok ve bekarım. :)
Cevap sahibi+1 yılDünya da senden ibaret değil zaten 🙃
Soran+1 yılNiye ben egoistmişim gibi yorum yaptın ki.
Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı. İkisi de boklu değnek
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yılBekarım mutluyum Allah'a şükürler olsun
00 Yorumla
+1 yılIkiside mutsuz
11 Yorumla
Soran+1 yılKim mutlu?
Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Bekarlar sjs
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de.
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBekarlar bence
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki sence?
+1 yılEvlenenler daha mutlu bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılNedenmiş o bize evliliği mi aşılamaya çalışıyorsun?
- +1 yıl
Alakası yok bu sana kalmış bir şey
Soran+1 yıliddian evlenenler daha mutlu değil mi?
Ispatin ne?
+1 yılEvlilik iyidir, evlenmeden anlayamazsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılKesin iyi yoktur.
+1 yılBekar tabiki
01 Yorumla
Soran+1 yılYani gençlik zamanında bence de.
- Aile & Toplum konusunda 977 cevap paylaştı.
+1 yılBence bekarlar 😂
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBekarlar tabiikii
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 556 cevap paylaştı. bekarlar daha mutlu
00 YorumlaBekarlar
00 Yorumla
+1 yılBekarlar daha mutlu
00 YorumlaBekar
00 Yorumla
+1 yılBekarlar
00 Yorumla
+1 yılBekarlar galiba 😄
00 Yorumlabekarlar
00 YorumlaBu devirde bekarlar