AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben dinsizim ve dindar biriyle merhaba-merhaba seviyesinden fazla anlaşamam muhtemelen.
Müslüman/kapalı iş arkadaşlarım oldu, iş yerinde çok iyi anlaştık hep evet ama daha ötesi olmaz yani.
Beni eklemek ister misin İG'den? Çok ihtiyacım var kendimi öyle yalnız hissediyorum ki müslümanları kendim gibi görmediğim için yapayalnız kalmış gibi hissediyorum. Dine inanmayan zeki insanlara ihtiyacım var.
Olur beybi ama ben öyle çok din konularında muhabbet sevmem eğer öyle bir arayışın varsa. Yıllardır o konular hakkında düşünmüyorum da konuşmuyorum da, karşımdaki kişi benimle aynı fikirde bile olsa din konuşmak beni geriyor çünkü...
Ben anlaşamıyorum. çevremdekilerden örnek vereceğim mal gibi atlayan olmasın, dininin gereği bana göre saçma şeylerden bahsedip ikna etmeye falan çalışınca boğasım geliyor
Aynı karın ağrısına sahibiz. Mide bulandırıcı bir durum.
Seçici olmak lazım. İki taraf açısından da. Düşündüğün zaman müslüman biriyle evlilikten doğacak çocuk arada kaynar bana göre 😂 ben ayrı düşünüyorum, o ayrı. Her türlüsü olmaz. Müslüman olsaydım da aynı şeyi düşünürdüm.
Sana ig versem beni eklemek ister misin İG'den? Çok ihtiyacım var kendimi öyle yalnız hissediyorum ki müslümanları kendim gibi görmediğim için yapayalnız kalmış gibi hissediyorum. Dine inanmayan zeki insanlara ihtiyacım var.
Eklerim at
Bi aürü var dinsiz abi. Ben hep dinsiz hnımlarla ilişki lurdum. Gauet de bol var. Erkeklerde daha çoktur hatta
Ben dinsizim ama dindarlarla anlaşabiliyorum arkadaş olarak ancak aşk ilişkileri yürümez.
Ben de dinsizim. İlişki yapacağın zaman özellikle dinsiz birisini bulmak zor mu? Çoğu kişi müslüman nasıl dinsiz birisini bulabilirim?
Bizim üniversitenin çoğunluğu dinsiz gibi ondan bulmakta zorlanacağımı sanmıyorum. Senin için söyleyecek olursam İzmir veya Trakya taraflarında bulabilirsin bence medeni memleketlerde yani.
Kesinlikle güzel fikir İzmir'de yaşadım hemen hemen herkes ateistti mükemmel bir yer. Geri kafalılık yok.
Ben de gitmek istiyorum üniversite bitince. Yurt dışı olmazsa İzmir.
Aynı fikirlere sahibiz ve ben de üniversite okuyorum bittiği zaman önce yurt dışı hedefim var olmazsa İzmir. Kaç yaşındasın?
19'um henüz daha zaman var.
Evet ben de 22yim yolun açık olsun
Teşekkürler senin de.
Kişinin inancı kendinedir. Yobaz ve geri kafa olmaması benim için yeterli. İnanç içte yaşanır, gösterişe dökülürse show olur
Anlasamaz bir bakmissin dinli biri de dinsiz oldu cikti
Bence anlaşırlar. Yani çok dinine bağlı birisi sıkıntı çekebilir ama bence anlaşırlar.
Arkadaş olarak evet ana eş olarak hayır
Eş olarak neden olmayacağının sebeplerini sıralar mısınız?
Fikir ayrılıkları bir yerden sonra iki taraf için de zor olur. Karşılıklı yıpranma başlar
Haklısınız çocuk doğsa dinsiz veya dindar büyütmek isteme kavgası da doğar. En sıkıntılı zaman çocuğun büyüme çağında hangi inanca yönlendirilmesi tartışması olacaktır. Bu da yıpratır haliyle. Çok haklısınız. Yorumunuz için teşekkürler.
sohbet din konusuna gelinceye kadar anca
Arkadaşlık neyse de ilişki olmaz net
Hayır.
Anlaşır
evet neden olmasın
Arkadaş olurlar
Dinsizin hakkından imansız gelir
anlaşabilir