Kaynanamin gücü bana yetiyor?

eşimin abisigille eşimin annesinin aynı evde yaşıyor biz daha bekarken eve oyuncak getiriyor abisi çocuğu oynamıyor etmiyor esim de bana kaldırın benim çocuğuma kaldırın diyor onlarda kaldırıyor o çocuk onunla oynamadığı için. ben dogum yapınca da bana getiriyorlar Şu an gorumcem hamile neyse yengesi annesi ben oturken dedi eğer oynamıyorum oyuncakla onu babasi getirdi oğluma kaldıracak hatıra oysaki hiç oynamamış bile dedim tamam yengesine annesine evet babasi bulmuş ya ondan istiyor o demese ben demezdim dedi dedim tamam sorun yoktu benim için onlara giderken eşim elimde gördü dedi oyuncak niye götürüyorsun bende dedim böyle böyle dedi verdikleri şeyi geri mi istiyorlar dedi kesin kız kardeşi dogum yapacak ya onun için istetiyor esim sinirlendi annesiyle kavga etti bir oyuncağın lafımı yapıyorsunuz verdiğiniz şeyin yeğeni Şu an kocaman Çocuklu oynayacak annesi dior valla o demiş ben demedim feln eşimde dedi bu oyuncak bu evden dışarı birine verin bu eve adımımı atmam. sonra esim gitti disari eltim kaynanama dedi sen istetirdin kaynanam dedi yalancı yüzüne tükürdü birbirini yalanladilar bence eşimin tahmini doğru kavga sırasında esim annesine bağırıyor annesi bana bağırıyor sen kime dolmussan bize patliyorsun ben dememism ben yoktum derken dior ama halbuki var yalancı bana bağırıyor diyor ben sana ne zaman demisim öyle böyle yani ben doldurmusum bana bağırıyor benle kavga ediyor eşim de ben sana diyorum sen niye ona yani bana diyorsun bana desene niye ona diyorsun dedi esimm kaynanam olayi manupule etmeye bana yüklenmeye olayı başka yere cekmeye çalıştı bana diordu sen bahane arıyorsan bilemem yani saçma sapan kavga laflari arayıp bana bağırıyordu eşimde anladi ona kızdı dedi bana desene nie ona dion ben sana diyorum ne kadar yalancı bir kadın gözlerim doldu dedin hadi eve gidelim neyse olay sakinleşti saygımı bozmamak için birsey demedim ama içine oturdu bu olay sonra kendini iyi yapior kaynanam Allahim içimi dökmem lazimdi siz ne düşünüyorsunuz

Kaynanamin gücü bana yetiyor?