AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yani normalde bu kızların erkeklere söyledği bir şey gibi duruyor, yani erkek kıza acı çektirir filan kızda böyle bir şey söyler.. erkek kıza bunu söylüyorsa biraz tuhaf ama olabilir mi? olabilir.. bu karşısındaki insana zarar vermeyen, veremeyecek durumda olan ama aynı zamanda masum olan birinin zarar görmesi karşılığı (her anlamda) söylediğ ibir sözdür. ama bu manipulasyon olarakta kullanılabilir. yani bunun psikolojik bir zarar olduğu simulasyonu yaparsak kız aslında kötü hisler yaşamamış olmasına rağmen erkekte bir vicdan azabı yaratmak için bu sözü manipulasyon amacıyla da söyleyebilir.
Eski sevgilime öyle dedim hep beni tersleyerek konuşuyor en sonda ben de ona bu hayatta gücün bi bana mı yetti dedim
ruhsal olarak gerçek bir acı hissetmediysen bence doğru yapmamışsın. ve bence hissetmemişsin gibi. sadece söylediği sözler üzerinden zihinsel bir tespit yapmışın ve bu ters konuşmalarının hata olduğunu söyleyerek onda gerçek bir vicdan yaratmayı hedeflemişsin sonuç: yanlış. genelde içsel bir üzülme, acı yaşayanlar "gücün bir banamı yetti" cümlesini kuramazlar. bu kötü durumu gerçekten yaşamalarına rağmen.
O bişey demedi hep ne alaka falan dedi
tm o da söylediğin cümleden etkilenmemiş, siz ikinizde aynı frekanstasınız zor üzersiniz birbirinizi.
Knk şimdi ben sana bişey Diycem ilişki benden dolayı bitmiş zaten yalanlardan dolayı ama herşeye rağmen bi istedi bi istemedi en sonda bi senedir gitti bidaha geri gelmedi hep ben ona gittim çünkü suçlu olan benim herşeye rağmen madem gözünde yalanciyim madem gözünde kötüyüm niye ona aldığım eşyalari çöpe atmamış ya da madem ben kötüyüm bak her gün yazsam bana cevap vermez ama aydan aya ya da iki hafta bi kez ona yazsam benle çok güzel konuşur bazen konuşmasının içinde merak soruları bile olur
Mesela dün onla gene konuştuk bugün hiç bir şekilde bana geri dönmedi bile yani çok tuhaf biri?
knk sen kötüsün diye bişey yok, belkide sen iyi birisin ama karşındaki çocuk kötü olduğu için sende onun yaptıklarından duygusal olarak etkilenmek istemiyorsun.. zaten bunu yaparsan kendin acı çekeceksin filan.. ama kötü olan onda ısrar etmen? belki sen iyi birisin onu seviyorsun ve onda ısrar ediyorsun. eğer iyi biriysen bence ruhuna uygun birini bulabilirsin. ve o kişi gücü olsa da seni kırmayacak ve üzmeyecektir dahası gerçekten sevecektir.. ve ona kalbini açabilirsin zira açtığın kalp sevilecek, çoğu insan kalbini açtığında kırar ve sana acı çektirir o yüzden bunu yapmak istemezsin.
Ne kadar güzel konuştun bee
Şair falan misin knkm
Knk onun hal ve hareketlerini yorumlar mısın
yani anlattığın kadarıyla duygusal -ruhsal biri değil, derinliği yok , yüzeysel sende bu belki var yani derinleşebilecek birisin ama karşında öyle biri olmayınca onu kendine çekmek , yani seni anlaması için "gücün banamı yetti" gibi cümleler kurup duygusal ve derinlikli olmasını istiyosun ama bu mümkün değil ruhunda yoksa yapmayacaktır.
Knk peki madem onun gözünde kötüyüm madem beni istemiyon niye iki senedir ona aldığım eşyalari çöpe atmamış?
bence o seni kötü görmüyo , tersine kendisi kötü belki farkında değil ama sana istediğin gibi davranamıyo zira ruhunda yok. eşyalarını atmamasının nedeni seni iyi görmesi olabilir. bence sorun büyük ihtimalle sen olmayabilirsin ama o senin istedğin gibi birisi bence olamıyor asıl sorun burada. anladığmı kadarıyla sen daha içsel böyle duygularını yani seni sevdiğini belli edecek bir erkek arıyosun. o öyle biri değilse bunu yapamaz.
Ahh ahh o iyi biriydi onu kaybettim
Knk
evt
Aklına geldiği gibi
Hele bana güzel bir cevap ver loo
Başkalarına baş kaldıramıyorsun veya kimseye gücün yetmiyor anlamında
Saol reis