ameliyat olmadan da zayıflayabilir
hocalarıma danıştım riski olamaz dedi
annem kalp hastası ameliyat onun için riskli
kafasına göre bir özel hastanede ameliyat olmasından korkuyorum
Ben annemin bu ameliyatı olmasına rıza göstermiyorum
Hep bir hekim adayı olarak risklerini biliyorum
Bunu anneme anlatmaya çalıştım
Fakat sen benim zayıf olmamı istemiyorsun diyerek küstü
Ameliyat olması gereken hastaya karşı çıkmak hangi mantığa sığar aklım almıyor. Kilolu kalsa hiç zararı yok sanki. Ağustos ayında tüp mide ameliyatı oldum ve yaklaşık 40 kilo verdim. Hayatımda verdiğim açık ara en doğru karardı. Siz de annenize destek olmuyorsanız bari köstek olmayın.
Ben bir tıp fakültesi öğrencisiyim hiç bir mide küçültme ameliyatı sağlıklı değildir
Riskleri mevcut
Annem diyet yaparak zayıflamak yerine kolay yolu seçiyor
Kilo verememek ne demek haberiniz bile yokken üstüne çok fazla konuşmayacağım. Tek söyleyeceğim şey Allah annenize sabır versin.
bırak devam etsin benimki de aynı kafada 7 yıl oldu 8 olacak sürekli kusma, yine sürekli yiiyp sürekli kusuyor.. bir sürü ilaç kullanıyor yine... laf anlamazlar boşuna yorma kendini. benimki de laf anlamadı ne halin varsa gör bakmam sana dedim. sürekli bir ameliyat falan çıkarıyor başıma. ayrıca mide ameliyatı olunca direk kilo veriyorsun ama cildin poşet gibi kaygan oluyor tuhaf oluyor sarkıyor kol bacak. görüntü kötü.
mide balonları yeni çıktı 45 dk ameliyatsız iş. onu araştır. mide ameliyatı çok sıkıntı.
annende abartmış 20 kg verse iyi yani. kafası pırıl pırıl annenin
Bence de böyle riskli bir ameliyata izin vermeyin sakın.
1-2 doktor dışında, para uğruna yapmayacakları iş yok sonu ölümle de sonuçlansa umurlarında olmuyor bazı doktorların.
95 yaşındaki nineme anjiyo yapıp neredeyse ölümüne sebep oldular ama kadıncağız ölümden de beter halde.
Önce bilimsel yöntemle denemeli mesela biraz diyet rejim spor vs yapmalı eğer istediği sonucu alamiyorsa en son doktor kontrolünde ameliyat olur bunun dezavantajı çok yüksektir belli bir süre sadece sıvı ile beklenebilirsin ayrıca ameliyat masasında kalma ihtimalinde var
Cevap
9Cevap
annen haklı. rısklerını bılıyorsunda şişman olarak yaşamanın nadıl bir psikolojik yıkım oldugunu bılmıyorsun. bazen dız ustunde yasamaktansa iyidir ölmek
zamanında cerrahpaşa metabolizmanın başındaki prof. bu ameliyatı yakınıma tavsiye etmişti. sen daha bir doktor bile olmamışsın koskoca prof.'tan iyi biliyorsun he mi? bırak kadıncağız istediğini yapsın.
Zayıf olmak istiyorsa iradesine hakim olacak boğazına sahip çıkacak. Hareketi arttıracak yağ yakan gıdalar tuketecek
kesinlikle olmasın. Ameliyata vereceği parayı sağlıklı beslenmeye harcasın. bu konuda yardım edebilirim.
Sen bilirsin uzman oldugum bir konuda yardım etmek istedim sadece.
Annenin kararı bu, sen doğrusundan yanlışından tehlikesinden bahsedersin. Gerisi onun bileceği iş.
Bunu uzmanın ağzından da dinlemek isterse doktora götürün detayını bjrde başka bir hekimden dinlesin
Kadın olmak istiyor, kadın yapmalı onun ne kadar kötü olduğunu bülemezsin baya yanlış ona karşı
Bence ona mantıklı gelecek bir diyet programı bulup kanıtlarıyla gösterip ikna etmelisin
Elletmesin midesine kesinlikle
Bercede olmasın zahmet olmazsa boğazını tutsun spor diyet yapsın sağlğklı kilo versin
Bırak olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?