Anneme vurdum ama lutfen detaya yazdiklarimi okuyarak cevap verin zaten yeterince kötüyüm?

Arkadaşlar öncelikle. ön yargıyla yaklasmayin benim psikolojim hic yerinde degil o kadar yanlizim ki bi yandan sinava hazirlaniyorum 1 seneden beri odadan cikmadim annemden sürekli hakaret yiyorum 1 aydir durmadan gece gunduz senden bi bo. k olmaz sen mi okuycaksin akşama kadar yatiyosun arkadaşlar calismak icin sabah 5 de kalkiyorum ben hic bi zaman emegimi gormediler okul birincisi oldugum kac kere tebrik etmediler hic umurlarinda degilim ve dün sinir krizi gecirdim ve teyzemde vardi anneme vurdum bi kac kere bunu daha oncede yapmistimtim cok pismanim ama kendimde degildim lutfen yardim edin napmaliyim ben iyice yanliz kaldim kimsem yok artik🥺

Güncellemeler
+1 yıl
Sunu eklemek istiyorum ben kendimi bu zamana kadar hic sevmedim özguven eksikligi yasadim bunlari insanlardan onay alarak halletmeye calistim hepsiyle yollarimiz ayrildi ve yapayanlizim 1 kisiye derdimi anlatamiyorum ben ölm. ek istiyorum
Anneme vurdum ama lutfen detaya yazdiklarimi okuyarak cevap verin zaten yeterince kötüyüm?