Nasıl bir yaşam istiyorsunuz?
1-Amerikan Yaşamı;(Amerika-Kanada) Devasa bir dünyanın içinde her eyaletin bir ülke boyutunda olduğu 50 eyaletten oluşan bütün fırsatların bütün imkanların sunulduğu en iyi arabaların, en iyi evlerin, en iyi okulların, şehirlerin, kadınların, erkeklerin olduğu teknolojinin-film sektörünün ana vatanı kapitalizmin beşiği Amerika. Herkes eşittir herkes özgürdür. Ülkenin kuruluş formülü bu. Her daim bilimin, teknolojinin, kapitalizmin beşiği konumunda. Şehir istiyorsan kralı var. Doğa istiyorsan kralı var. Cinsellik istiyorsan kralı var. Serbest rahat bir yaşam. İstediğini yapmakta serbestsin kanunları çiğnemediğin kurallara uyup vergini verdiğin sürece. Fast-food yemekler.
2-Avrupai Yaşam; Avrupa ülkelerinden oluşan Avrupalı halkların birleştiği kendi içinde barışın sağlandığı bir yaşam. İngiltere-İrlanda. İtalya. Almanya-Hollanda-Belçika-Lüksemburg-İsviçre-Avusturya. İspanya-Portekiz. Danimarka-Norveç-İsveç-Finlandiya. Macaristan-Romanya-Polonya-Yunanistan. Gibi ülkelerden oluşan. Genel olarak sınırların ve ticaretin birbirine açık olduğu bir bölge. Farklı Avrupa kültürlerinin milletlerinin bir arada yaşadığı sanata ve kültüre çok değer verildiği bir yaşam. Batı kültürünün, eşitliğin, hak, hukukun üstün olduğu bir yaşam. İstediğini yapabilirsin bireyler özgürdür fakat disiplinle en iyi şekilde çalışmalısın kurallara uymalısın. Para var. Banka var. İmkan var. En iyi üniversiteler burada. Zengin yemek kültürü. Koyu Hristiyanlık. Aşırı faşistlik. Disiplin. Gelenekçi bir yaşam.
3-Latin Amerika Yaşamı; Orta ve Güney Amerika'daki bütün ülkelerin içinde bulunduğu bir yaşam. Sıcak ve aynı zamanda yağmurlu bölge. Latin kadınlar-kızlar. Hareketli müzikler danslar. Değişik bitkiler? Değişik yemekler. Kahve, çikolata. Egzotik hayvanlar egzotik insanlar. İspanyolca-Portekizce. Başka dil yok. Ormanlar, denizler, adalar. Her gün bedava tatil gibi yaşam.
4-Ortadoğu Yaşamı; Sıcak memleketler. Bireyden çok toplumcu bilinç. Dine göre yaşam. Kalıplaşmış ahlak-toplum-din kuralları. Din baskısı. Baskıcı yönetimler. İslam'a göre yaşamak. Size ne yapmanız gerektiğini söyleyen yönetim. Kapalı örtülü kadınlar. Kadın-erkek ayrı. Keskin adalet. Resim-müzik yasak. Ramazan-Kurban bayramları. Güzel yemekler. Şükür kültürü. Ruha önem verilmesi.
5-Çekik gözlü insanlar. Yeşillik, doğa, vadi. Değişik ama lezzetli sağlıklı yemekler. Mükemmel sistem. Mükemmel eğitim. Savunma sanatları. Akıl. Büyük şehirler. Bireyi öne alan toplumcu yaklaşım. Yasak şehir? Değişik fanteziler. Sıkı çalışma.
Nasıl bir yaşam istiyorsunuz? Olabildiğince objektif olmaya çalıştım. Herkesin istediği yaşam tarzına göre.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Avrupa'yı verin bana gerisini siz bölüşün 😄
Neresini verelim reis. Doğu Avrupa ister misin :D :D
Yani olur ama Batı daha iyidir ya 😄
Doğu Avrupa'yı Batılılar kaba ve soğukkanlı görüyor. Rusya falanda giriyor ya Doğu Avrupa'ya. Batı daha iyi tabiki :D
Komünizmin izi duruyor hala.
Aynen öyle ama lanetliyorlar. Doğu Avrupa'da toki tarzı 5-6 katlı renksiz binalar Komünizmin eseri. Fakat canlanıcak ilerde oralar.
Evet Rusya da yayılmaya çalışıyor bakalım ne olacak.
Maddı problemin olmayacağı, huzurlu, hayatımda pek insan olmayacağı bir hayat.
Hayatında neden insan istemiyorsun?
nerde çokluk orada ***
fazla insandan fayda gelmez bence evet insan şefkat arıyor sevgi arıyor, dostluk arıyor ama kesinlikle fazlasına gerek yok.
Zaten sevgiyi şefkati gösterecek insanı bulmak güvenmek de ayrı problem.
Ben şu kafadayım;1000 kişiyi tanı 10 kişiyle arkadaş ol. Tabiki gereksiz insanları çıkarıcaksın hayatına sokmicaksın. Ama çoğu kötü insandan dolayı iyileride görmemek bence kötü bir durum. Yalnızlık iyi evet fakat istediğin insanlar çevrende olabilir. Böyle düşünüyorum.
katılıyorum zaten insan sarraflığı için önemli :D
Kimseye karşı (arkadas bile) sorumlu olmayacağım güvenli ve huzurlu bir hayat + aşklı
Ne güzel bir hayat olurdu o hayat. Kimseden sorumlu değilsin.
Amerikan ve Avrupa diyebilirim herkes kendi işinde olsun hayatına odaklansın.
İşviçre ye geri dönmek istiyorum kültür farklılıkları insan yaşamında hadise yaratır demagoji çok olabilir sözüne artık katılıyorum
Eski erkek arkadasım Brezilyalı orada yaşamak isterdim mesela
Favelada mı
@YumuşacıkBirÇocuk ne
Brezilya'nın zengin yerleri çok iyi tam bir cennet. Ama bildiğin gecekondu mahalleleri favela kanunsuz yerler gibi.
São Paulo burada yaşıyordu
Adaletin ve ahlakın olduğu ekonominin tavan yaptığı anlayışlı bir hukuk ülkesinde yaşamak isterdim
New Yorkta yaşayım başka hiçbir şey istemem birde vatandaşlık alıyım evim işim olsun. Bende inanmadım buna imkansız
Amerika da yasamis biri olarak Avrupai yasam
Seçeneklerin içinden Avrupai yaşam tabii ki.
Rüya demissin tabiki o
Isvicrenin köylerinde yaşamak isterdim..
Avrupai Yaşam
biz türkler asyalıyız.
Ortadoğu
Güzel seçim