Bu durumdan nasl kurtulurum?

28 yaşında bekar biriyim. İki tane abim var ikiside evli. Çocukları sürekli bizde annem bakamiyor hep ben kosturuyorum peşlerinden ve aşırı yaramazlar. İki yengemde ne iş yapacaksa beni çağırıyor bu gün de gel sarma saralım dedi biri. Bayram temizliğine bile Leyla gel yardım et diyolar. Yetmiyor büyük abimin restorani var bana hiç fikrimi sormadan çık gel yardıma diyo. Evet parasını veriyor ama bazen yorgun oluyorum gitmek istemiyorum aşırı yoğun bir yer çünkü. Bunu söyleyince sus kalk gel diyo. Neden bu kadar saygisizlar bana karşı? Ergen değilim özel hayatım bile yok iki dakika odama geçip dinlensem annem Leyla nerdesin gel şu işi yap diyo ya da çocuklar çullaniyor tepeme. Yengeler benim için mi evlendiler ya yapsınlar işlerini. Bir gün olsun bize temizliğe yardıma gelmiyorlar annemle yapıyoruz annem rahatsız ağır bişey yapamıyor çocuğunu ben yapıyorum. Nedir bu böyle kül kedisi gibi hissediyorum valla
Güncellemeler
+1 yıl
Evlen demeyin unide sevdiğim vardı abim evlenemezsin küçüksun dedi ayrıldım şimdi de yaş geçiyor ve çok seciciyim kimseyi evlenebilecek kadar güvenilir görmüyorum
Bu durumdan nasl kurtulurum?