Pazartesi sendromuna yakalananlar müsterih olun... Çaresiz değil, halaysız kaldınız belki de... Dertlerin kuş olup gitmesi ise birkaç saniye...😄 Tey, tey, tey...💃🏻

Pazartesi sendromuna yakalananlar müsterih olun... Çaresiz değil, halaysız kaldınız belki de... Dertlerin kuş olup gitmesi ise birkaç saniye...😄 Tey, tey, tey...💃🏻

Yani keşke öyle olsaydı dertlerimiz bir anda gitseydi hatta halay tutarak dertleri de uçuştursaydık ama maalesef o kadar kolay değil :D yine de insan her zaman için bence dertlerini çözmeyi düşünmelidir. sabredersek sabır sonunda dertlerimiz gidebilir. bu yüzden de her zaman için sabretmeliyiz. en azından sonuna kadar mücadele etmeliyiz ki sonunda sabrımızın ödülünü alabilelim. çoğu insan maalesef sabretmediği için aslında yolun başında ya da tam başaracakken vaz geçiyor bu yüzden de emekleri boşa gidiyor. dertler tabi ki de bir günde geçmez ama bir günde vaz geçersek her şeyi kaybedebiliriz bel ki de bu yüzden olumlu pozitif düşünmek lazım hatta halay da tutalım yeter ki dertler uçsun :D
Ünlü düşünür Mahmut Tuncer ne demiş?
"Mantık sizi A noktasından B noktasına, halay ise her yere götürür."
Her yere götürdüğüne göre dertleri kuş olup da uçurma özelliğine de sahiptir doğru 😄
Ünlü düşünür ne de güzel söylemiş. İstek değil ihtiyaç diyelim biz buna öyleyse. 😄
Tabikii çok önemli bir ihtiyaçtır halay... Halay insanın her dertten arınıp, yeniden doğmasını sağlar... Halaysız kalan bir milletin hayat damarlarından birisi kopmuş demektir... 😄
😂😂😂
Geldim geldim tew tew 💃💃👬👭
Çok iyiiiii 😂😂💃🏻💃🏻
Bizim üzüntümüz bir oynak şarkıya bakar🤪
İyi ki bu millettenim be...😂
Cevap
6Cevap
O zaman bir halay kuyruğu oluşturalım hemen💃🏻😂
Mendil bende devamı bizde..😂
Bende varım kankss :D
O zaman tey tey tey💃🏻😂
Hadi herkes lolo'ya.. 😄
Klip çok iyi 😂
Kızlar çok suratsız.. 😄
Öylemiymiş 😅 bilmiyorduk, sayende öğrendik
Daha fazla bilgi için takipte kalın 😂
Her daim 🧐
😄💕
🫠🌸
Mantık seni a noktasından b noktasına götürür, halay ise her yere.
Büyük Türk Düşünürü Mahmut Tuncer
Hayır bilmiyordum.. Sayende öğrenmiş oldum..
Benimki aynanın karşısındaki dansımla uçuyor
Şimdi öğrenmiş oldum teşekkürler asdfhja
Ne demek 😄
Bir düğüne gitsem sanki bir şeyim kalmayacak 😂
Hadi hep birlikte tey tey tey halaya çıkalım
derdin nedir
Lafın gelişi...
Halay sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?