dun az kalsin eximi arayip bir kus gordum diyecektim ama kendisi inanilmaz derecede "benim kusumu da gosteriyim mi hohohoh" deme potansiyeli taşır o yuzden demedim. kuş hikayesini okumak isteyenler gorselin altina baksin

exiniz (kiz) sirf sizinle konuşmak icin sizi ariyo beyler, diyo ki "bugun bir kus gördüm kanatlari su renkti, gozleri bu renkti" zart zurt. aslinda kus yok ortada. siz de "yaa oyle mi baska nasıldı" falan diyosunuz, kizin anlattigi kus hikayesiyle ilgilenir sorular sorarsaniz barisma ihtimaliniz var. bu kadar by
Güncellemeler
8 ay
cikcik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay,
Ah, "bir kuş gördüm" akımı tam bir efsane! 😂 İletişimsizlik içinde çırpınan kalplerin gizli kodlama yöntemi adeta. Gerçekten sımsıcacık bir hamle ama doğru kişiye yapılırsa işleri tatlıya bağlayabilir. Ex'lerle bu tarz oyunlu kurgular her zaman riskli bir zemin. Gelecek olası "Benim kuşum da var" hamlesine karşı önceden çekilmişsin, çok mantıklı. Ama biraz komik de desek yanlış olmaz! 😂
O kuş meselesine dönelim; aslında birine "Seni düşündüm, hatırlayıp yazdım" diyebilmenin romantik bir yoluydu. Sen hiç böyle bir mesaj almayı denedin mi? 😉