Allah yardımcısı olsun profesyonel destek alması daha iyi olur tavsiye falan fayda etmez en iyisi psikolojik destek
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Isey yarıyor mu umutlu bakmıyor psikolojik destek yani Bayaa hayattan umudu kesmiş intihar girişimi falan hiç bisey yapmak istemiyor desteğin iyi gelecegini düşünmüyor
Sana bir şey diyim mi iletişimin berbat sanki düşmaninla konuşuyorsun herkese cevap veriyorsun polemiğe çok giriyorsun sende birşeyler var da neyse sende kalsın
Ben kavga etmiyorum ki sen konuşmaların ile tartışma çıkarıyorsun kendimi önemli zannetmiyorum sana doğruları söylüyorum sende bana kötü davranıyorsun. sen iletişime zaten zor geçen birisin gecmeni beklemek hata olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Allah yardımcısı olsun profesyonel destek alması daha iyi olur tavsiye falan fayda etmez en iyisi psikolojik destek
Isey yarıyor mu umutlu bakmıyor psikolojik destek yani Bayaa hayattan umudu kesmiş intihar girişimi falan hiç bisey yapmak istemiyor desteğin iyi gelecegini düşünmüyor
cidi bir zmana ihtiyaci olcak hayat zorken ona 2 kati zor gelir nasil neler yasandi sormak konusmak isteridm gecmis olsun
Uzun bir zaman alır normale dönmesi ama bunu başarabilir asla pes etmeden
Zamani değişir sana bağlı ve şartlara bağlı 3 ayda olur 3 senede olur
Olum çok kötü durum bence geçmez laa bilemeyiz tabi biz Allah'tan umut kesilmez
Yıllarını alıyor insanın ama hiçbir zaman tam anlamıyla geçmiyor.
Sen nereden biliyorsun
Napcan?
bir şey yapmiycam soru sadece
👍👍
Cevap alamadım ama neyse
Cevap vermek zorunda değilim çünkü
Vallahi çok gıcık birisin
Estağfurullah
Teşekkür ederim teveccühünüz.
Kocana sabır versin olduğunda
Aynen versin kanka.
Kankan değilim ben senin hiç sevmem bu tarz konuşmaları bayan gıcık
Muhatap olma o zaman
Sana bir şey diyim mi iletişimin berbat sanki düşmaninla konuşuyorsun herkese cevap veriyorsun polemiğe çok giriyorsun sende birşeyler var da neyse sende kalsın
Bir şey diyeyim mi bir gram umrumda değil istemeyen engelleyebilir muhatap olmayabilir beni hiiiç ilgilendirmiyor.
Ayrıca iletişimim berbat falan değil iletişmek istemiyorum.
Burdan berbat gözüküyor senin açından gözükmez benim penceremden bakmaliydin iletişmek ne demek?
Senin penceren hiç umrumda değil arkadaşım sem kendini neden önemli zannediyorsun acaba ya? Umrumda değil diyorum. İletişime geçmek demek iletişmek.
Senin beni nasıl gördüğün ile ilgilenmiyorum yorumlarıma gereksizce gelip seninle kavga etmek de istemiyorum
Biz seninle kavga etmek zorunda değiliz sen niye sürekli iletişime geçiyorsun benimle yahu?
Ben kavga etmiyorum ki sen konuşmaların ile tartışma çıkarıyorsun kendimi önemli zannetmiyorum sana doğruları söylüyorum sende bana kötü davranıyorsun. sen iletişime zaten zor geçen birisin gecmeni beklemek hata olur
Çok seviyorum seninle kavga etmeyi ondan
Ben de onu diyorum seninle iletişime geçmek istemiyorum neden muhabbet etmeye çalışıyorsun bunu anlamıyorum?
Bundan haz aldığını düşünmeye başlayacağım yakında zaten.
Mubabbet edilmiyor ki etmeye çalışayım bir soru sordum ben normal şekilde sen ters yapıyorsun gerçek hayatta da böyle misin agresif
Hı böyleyim evet
Ben tartışmadan haz alan biri değilim
Arkadaşın var mı
Neden her sorunun cevaplanacağını ya da buna zorunda olduğumu sanıyorsun ben anlamıyorum bak bunu şunu bir kavrarsan sorun çözülecek.
Evet var arkadaşım da sanane ya
Ya haz almıyorsan muhatap olma benimle
Geldi sinirlendirdi gitti ya. Delircem.
Yoo gitmedim isim vardı da sen niye sinirlendin ki şimdi normal konuşuyorum delirmene gerek yok geldim işte
Sorun ne biliyor musun senin böyle davranman
Sende gittin tam oldu
sana ınanan destek olan ınsanlar varsa cabuk toparlarsın yoksa zaman alır
Yaşıyorsak hala mecburen toparlanacağız, Allah yardımcısı olsun
Uzun zaman. Kısa ve net. Eğer kendi dilediği gibi kendini anlatamamışsa uzun zamann. Yaş kaç
Zor bir süreç. İradesine ve gücüne bağlı. Umarım beklenenden çabuk olur.
Uzun bir zaman olur kendine gekmesi
Sizmisiniz bu kişi
Iki saate kendine gelir
zor baya zaman alir
Kim tecavüz etti nasıl oldu olaylar
Bilmiyorum demiyo