Babam evlililikten falan söz etti az önce dedim ben sizin başınıza kalacağım var mı😂
Ooo dururlar mı hiç!
Hayır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır açmadı zaten konuşmuyorum hiç biri ile ben karar vermediğim sürece kimse bana evlen diye baskı yapamaz. ama ülkede baskı gören çok kişi var. belirli bir yaşa gelince özellikle kızlara sürekli baskı yaparlar evlen diye. sanki tek dertleri buymuş gibi başka amaçları yokmuş gibi. bu yüzden de baskı yapılmasını doğru bulmuyorum ben hiç bir zaman
Babam bir tane kız görmüş geçen yaz köye gittiğinde, beni zorla köye göndermeye çalışıyordu kıza bakmam için. 😄 Ara sıra açılıyor, eski bir komşumuz da sık sık der.
Sen evlen artıkın
Yaşın gelmemiş mi😂
Bir laf var..
Her düğünde, ee sana ne zaman sıra geliyor diye soran yaşlı biri olunca, sen de ona her cenaze olduğunda ee sana ne zaman sıra geliyor diye sor 😁🤣🤣
Oooo eig jfjjf
Alııırımmm ahahahah
Artık uyuyabilirim sjsjjs
Teşekkürler
Evet her fırsatta açılıyor artık bileklerimi dikine dikine kesicem hdfsef
Djdkdjj eig
Cevap
30Cevap
Aileniz evlilik konularını kapattı mı diye sorsan çok daha mantıklı olurdu çünkü beni gören her akraba sürekli bir şekilde evlendirmeye çalışıyor sanki dünyadaki en büyük misyonları beni baş göz etme konusunda edinmişler gibiler.
Aileler herzaman evlatlari guzel bir yuva kursun cocuklari olsun ister ama. O evlatlarin yasadiklari edindigi tecrubeler gibi durumlardan dolayi evlenmeye sicak bakmaz.
Simdi benim 5-6 tane cocugum olsa onlarla oynasam bayilirim ama analari sorun iste 😌
Dün full bunu çektim ben ya yengem, kuzenim ve annem sağolsun çevreleyip ne zaman evlencen niye evlenmiyorsun hayatında biri yok mu vs yaptı en son şey duydum ben bulurum sana sjjs delirttiler beniii
22 yaş için biraz erken göndermeye çalışıyorlar seni gibi.
Benim ailem öyle şeylere karışmaz
Doğduğum günden beri çeyiz düzülüyor jfjf
ohooo sana 22 yaşından başladılarsa biz evde kalmisiz demektir 🤦🏻♀️😂
Ben doğduğum günden beri annem çeyiz diziyor 😂
şu an evlenirsem 1 milyon gider bu parayla yatırım yapar daha rahat yaşarım diyorum konu çok haklısın diyerek kapanıyor
Dururlar mı hiç hemen açılıyor konu. Yahu belki düşünmüyorum şu sıra
Bazen açıyorlar bende diyorum ki beni seven olmaz niye diye soruyorlar diyemiyorum ki beni engelliyim diye kimse istemez
Zamanında açmışlardı. Fikirlerine saygı duyduğumu ama benim fikrim önemli dediği için bir daha açmıyorlar.
Babam evlenmemi istemiyor hiç, ama annem artık okulunu bitirip mesleğini yapıp çeyiz kur diyor dbbwbshs
Ben şununla evlenmeye karar verdim diyene kadar açacaklarına inanmıyorum :D
Sen daha körpeciksin🥺
Seni hep 30 sanıyorum 24 ü görünce bir garip oluyorum 😂
Hayır tam tersine bu konu hiç açılmaz annemin beni bırakmaya niyeti yok kdjdj
İşte abi bu yaa
Annem açıyor, bende aday yok ki evleneyim diyorum.
habire torun istiyom ölmeden diyor. ha yasına 40 yani ne ölmesi kardeşim
Şu an ortam sakin kafam rahat. İnş açılmaz 😬
O konular açıldımı babam diyo ben daha kızlarıma doyamadım otursunlar baba parası yesinler diyo😂
Babamın gözünde hâlâ çocuk olduğum için, o konulara çook uzağım. d
Evlilik değilde annem kendin kız bul beni uğraştırma diyo
He ya o da bulmassa zaten evde kalcam
Hayırlısı
Torun sevdası herhalde konuyu ara ara açıp laf arasında ağzımdan laf almaya çalışıyorlar.
Bizim evde her akşam konuşuluyor sıkıntı yok alıştık artık 😊
milyarlarca çocuğumu ellerimle öldürdüm artık çocuk istemiyorum dedim aval aval baktılar 😂😂
Evet bazen söylüyorlar ne zaman evleneceksin falan diye ama sevgilim bile yok henüz aksjsk 😂
Bizimkiler benden iyice umudu kesti o yüzden bir baskı yok
Açıyorlar ama namzet yok bir de meraklısı değilim o yüzden istediği kadar açsınlar boşa
Niye hala ilişkin yok dediler sadece de karıştırtmam o işlere.
Hayır. Çevremde ki bazı insanlar benim için açıyor ailem susturuyor onları 😂😂
Hiç açmadılar. Akrabalar düzenli eş adayı buldu püskürttüm o kadar
EVLİLİK Değil Ama Genel de Hayatım da Biri Var mı Veya yok mu Dşye Sorarlar Öyle
Ömrümü kısaltıyorlar bazen, gayet iyi biliyorlar başlarına kalacağımı :)
Onlara kalsa şimdi beni 50 kez köyden birileri ile evlendirmişlerdi. asdfdsg
Merak ettim satürn gezegeninde hangi burç var
Başak varsa evde kalabilirsin.
Ne alaka
Satürn bakmam lazım
Satürn aslandı
Ama alakası yok bence
Satürn sınavlar demek. Eğer başak varsa bekarlığın burcu olduğu için evlenmen imkansız olabilir.
Satürn başaksa yani evde kalmakla sınanır insan.
Yok aslan
Satürn aslan. Bu durumda ya liderliğe talip olan biri olursun ya da şartlar seni lider olmaya zorlar. Sınavlar ise liderlik yarışında karşına güçlü rakiplerin çıkması ve kıskanılan tepki toplayan bir lider olma durumunu yaşaman şeklinde olabilir.
Satürn korkular değil miydi
Satürn hangi burçta bulunuyorsa o burcun konularıyla ilgili insanları sınavdan geçirir. Korkular da bu konuyla ilgili olur. Bu burçta mesela güçlü bir rakibe karşı kaybetme korkun olabilir. Ya da bu sitede insanlardan tepki alma ve çekemeyenler sana korku yaşatabilir. Bazen bu sitede linç yemekten şikayetçi olduğunu söylemiştin sorularında.
Aaa beni tanıyorsun😂 açıktan gelemeyip gizliden saldıran gizlilerden şikayetçiyim evet
Ben sana saldırmadım hiç. Ben senin paylaşımlarını zevkle okuyorum.
Zaten üslubundan belli, teşekkür ederim 😌
Bütün kadınları çok sevdiğim için hepsi ile evlenemeyeceğimi biliyorlar
Boş durmuyorlar ki. Her dakika torun ne zaman, ne zaman evleneceksin diyip duruyorlar.
vallah beni de gecenlerde istemeye geldi teyzesiyle beraber ben hayır dedim😂😂
Ailem bu konuda tercihi bana bıraktı
106 senedir sana bıraktılar demek tercihi 🙄
Evet
Annem açar sadece 😃
Annen çektiğini sende çek istiyor olabilir mi jfjf
Kesinn djsjs
Açamazlar ben kapatırım. 🙄
üniversitede bulursun diyolardı sadece
Hayatım bok gibi olduğu için açmıyor genelde.
Annemin iki lafından biri evlilik.
İstemediğimi söyledim ve saygıyla karşıladı.
Ailem ilgilenmiyor bu konularla
açıyorlar arada şakayla karışık
Açtıkları bit dönem oldu
Şakayla karışık arada saçmalıyor.
Tc kızı ile evlenecek kadar zengin değilim 🙄
Artık pes ettiler
Ohoo hep açıyorlar
Hayır öyle bir hata yapmayacağımı bilirler
Öyle bir şeyim yok çok şükür 😄
Arada açıyorlar artık
Kimsenin umrunda değil 😂😂
Ben evlenmek istiyorumda flörtüm bile yokki 😂