Eşime "keseleri ayıralım"demeli miyim?

Biraz uzun olabilir kusura bakmayın.. eşimle aslında problemli evliliğimiz var.. gitmiyo ama zorla çocuk var diye ittir kaktır gidiyoruz.. bı ara bosanmistik alkol yüzünden ve kıskançlığı yüzünden.. bır sene olmadı yeniden evleneli. şimdi ikimiz çalışıyoruz benim kredi kartım maaş kartım her şey onda. adam hergun içmeye başladı. cocuk duymasın üzülmesin diye kavga edemiyorum artık bıktım da kavga etmekten.. ikimiz çalışıyoruz kira fatura hicbisey vermiyoruz ama gecinemiyoruz.. alkolü azalt bari dediğimde tamam diyim aynı gün alıp ay sonuna kadar icmem diyo ertesi gün yine bı sebep buluyo.. yeniden boşanmayı düşünür oldum.. kredi kartı limitini zorluyo. ben alkole para vermesini istemiyorum kendi kartımı alıp git napiosan yap demek istiyorum. bundan sonra herkes kendi parasını harcasin demeli miyim sizce. alkole verdiği para zoruma gidiyo.. çocuğa kalem almiyo pahalı diye kendi hergun 300 den fazla harcıyo. biktim. cenesi bı taraftan saçma sapan kıskançlığı bı taraftan.. bari param bana kalsın diyorum.. sizce haklı mıyım?

Eşime "keseleri ayıralım"demeli miyim?