Aile & Toplum Kim ne kadar sosyal test ediyoruz. Kaç samimi arkadaşın var? OndesFırat Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Herkes kaç kız arkadaşı ve kaç erkek arkadaşı olduğunu yazsın ama sadece çok samimi olduğunuz kişileri yazınMe:6 erkek arkadaş2 kız arkadaş Kim ne kadar sosyal test ediyoruz. Kaç samimi arkadaşın var? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. bi tane manitam var 2 tane de kız arkadaşım. 0 0 Yorumla
Batuirem Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl 1 erkek arkadaşım var o da sevgilim. Bir tane de kızz 0 2 Yorumla OndesFırat +1 yıl İşte feraset işte cesaret, helal az ve öz Yorumla Batuirem +1 yıl Teşekkürler Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl test bağlamadan sona erdi 🙄😒 0 11 Yorumla OndesFırat +1 yıl Yaaa ama niye yok 🥺🥺🥺 Yorumla aichaa +1 yıl Sevmiyorlar 😒 Yorumla OndesFırat +1 yıl Niye peki Yorumla aichaa +1 yıl Bilmiyorum Yorumla OndesFırat +1 yıl Seni sevmeyen ölsün pis herifler kızlar Yorumla aichaa +1 yıl Boş ver Yorumla OndesFırat +1 yıl Konuşalım mı ister misin Yorumla aichaa +1 yıl Acıma bana Yorumla OndesFırat +1 yıl Bunu diyeceğini biliyordum, ama acıdığım için. Değil konuşmak istediğim için söylemiştim Yorumla aichaa +1 yıl Hep bu yüzden böyle davranıyorsunuz zaten Yorumla OndesFırat +1 yıl Önyargın doğru değil emin olabilirsin ama inanmak istediğin şeye inan, Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl 0 . 5 0 3 Yorumla OndesFırat +1 yıl O değilde harbiden şaşırıyorum biz türklerin niye karşı cins arkadaşı olamıyor Yorumla problem_değil +1 yıl Çünkü arkadaş kavramı doğamızda yok demek ki, duygusala bağlanıyor eninde sonunda Yorumla OndesFırat +1 yıl Ya da tam tersi abazanlığa Yorumla
El-tigre38750 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hiç yok cidden. 0 4 Yorumla OndesFırat +1 yıl nasıl yok ya sahte mi hepsi menfaatçi mi Yorumla El-tigre38750 +1 yıl Okuldan tanıdığım 5-6 kişi vardı da hani 2 tanesi zaten menfaatçi diğerleriyle de samimi değiliz. İlçede yaşadığım için de pek kimse yok zaten. Yorumla OndesFırat +1 yıl üniversiteye gidince bol bol olur Yorumla El-tigre38750 +1 yıl Umarım olur ya. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bi tane manitam var 2 tane de kız arkadaşım.
1 erkek arkadaşım var o da sevgilim. Bir tane de kızz
İşte feraset işte cesaret, helal az ve öz
Teşekkürler
test bağlamadan sona erdi 🙄😒
Yaaa ama niye yok 🥺🥺🥺
Sevmiyorlar 😒
Niye peki
Bilmiyorum
Seni sevmeyen ölsün pis herifler kızlar
Boş ver
Konuşalım mı ister misin
Acıma bana
Bunu diyeceğini biliyordum, ama acıdığım için. Değil konuşmak istediğim için söylemiştim
Hep bu yüzden böyle davranıyorsunuz zaten
Önyargın doğru değil emin olabilirsin ama inanmak istediğin şeye inan,
0 . 5
O değilde harbiden şaşırıyorum biz türklerin niye karşı cins arkadaşı olamıyor
Çünkü arkadaş kavramı doğamızda yok demek ki, duygusala bağlanıyor eninde sonunda
Ya da tam tersi abazanlığa
Hiç yok cidden.
nasıl yok ya sahte mi hepsi menfaatçi mi
Okuldan tanıdığım 5-6 kişi vardı da hani 2 tanesi zaten menfaatçi diğerleriyle de samimi değiliz. İlçede yaşadığım için de pek kimse yok zaten.
üniversiteye gidince bol bol olur
Umarım olur ya.