Aile & Toplum Sabahlayacaklar kimler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sabahlayacaklar kimlerBi yandan uykum geldi ama merak ettim sizleride 🥵😈👅 Sabahlayacaklar kimler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mmaraşlıı46 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Ben sabah 7 de hastaneye gidicem uyuyamam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayirdir noldu canım Yorumla Mmaraşlıı46 +1 yıl Heyete gircem 11 tane doktor bekliyor Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sutlu birseyler ye uykun gelir 0 44 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Yogurt veya icebiliyorsan ilik sut Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ama sahura kalkarsam geri uyuyamam sonra Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Sahura kadar uyumayacaksin yani Yorumla Soran +1 yıl Erken yiyip yatarım 4 e kadar uyurum ben Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Konusak istersen Yorumla Soran +1 yıl Olur mesela sahurda ne hazirlasam Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Yumurta hasla, peynir zeytin vs koy derim Yorumla Soran +1 yıl Haşlanmış yumurts sevmiyorum sucukta sevmem Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Bence sahurda bol proteinli beslen ki kolay acikma Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Ben neyseki Hristiyanim Yorumla Soran +1 yıl Hristiyan mısın Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Evet oyleyim.. Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Napiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ne hazırlasam diye düşünüyorum Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Annen hazirlasin Yorumla Soran +1 yıl Annem uyuyor kadını kaldırıp bana yemek hazırla mi diyim Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Bence peynir ye. Zor sindirilir tok tutar Yorumla Soran +1 yıl Sen oruç tutiyo musun Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Hayır tutmuyorum. Yorumla Soran +1 yıl Ne zmndir hıristiyanskn Yorumla ahmetcann16 +1 yıl 3 senedir. Yorumla Soran +1 yıl Ibadet ediyo musun Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Evet ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ediyosun merk ediyorum yanlış anlama lütfen Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Ona sükranlarimi sunuyorum. Kiliseye gidemiyorum cunku sehrimde bulamadim Yorumla Soran +1 yıl Mum mu yakiyosun Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Yok hayir normal oturup. Yorumla Soran +1 yıl Anladimm tevrat okuyo musun Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Evet biz Tevrati da kabul ederiz Yorumla Soran +1 yıl Kurani kabul etmiyo musun kutsal kitap olarak Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Etmiyorum. Yorumla Soran +1 yıl Zebur incil bunları ediyo musun Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Evet ediyorum. Yorumla Soran +1 yıl Saçma bir düşüncen var kusura bakma ama kuran-i kerimde kutsal kitap inanmiyo olabilirsin ama bu gerçeği kabul edip saygı duymak zorundasın Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Elbette saygi duyuyorum. Saygisizlik yapmadim ki Yorumla Soran +1 yıl Kurani kerimi kutsal kitap olarak görmüyorum dedin ya Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Kurani Kerim kimsenin kutsali degildir demedim, benim kutsalim degil dedim. Yorumla Soran +1 yıl Kurani kerim kutsal kitap evrensel şey senin kutsalın diye bisey yok tevratta da zeburda da geçer iyice arastirirsan öğrenirsin Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Hayir gecmiyor. Yorumla Soran +1 yıl Geçiyor Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Özele gelir misin Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Bekliyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben istekli bir liseliyim abla her gece sabahlarım zaten 0 1 Yorumla sonerxytt +1 yıl Sütünü iç yat Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben zabaha kadar burdayım 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geceleri uyumam 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Gündüz miuyuyksun Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Uykuyla pek aram yok öyle diyeyim Yorumla Soran +1 yıl Aa olmaz ama bak Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Oluyor şekil a daki gibi Yorumla Soran +1 yıl Uykunu almalısın sağlığın için çok zararlı çok uzmanlar uyarıyo uykusuzkuk anı kalp krizine sebep oluyomuş genç yaşta gidersjn dikakt et bak canım allah korusun Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Sence umrumda mı bunlar Yorumla Soran +1 yıl Umrunda olsun ama Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Düşüncen için teşekkür ederim ama hiç umursamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Sennyimede dikkat Et canım olur mu Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Nelere sebep olduğunu söylediğin iyi oldu hiç umursamam artık canım Yorumla Soran +1 yıl Niye ölmek mi istiyosyn Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl İyi olurdu Yorumla Soran +1 yıl Olumu çok mu kolay saniyosun iti olurdu dito bide ölüm kurtuluş değil yasarken e sevdiklerini degeheribi bil kaybedince anlarsın degerkerini Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Ne yazdığını anlamadım ama sevdiklerimin çoğunu kaybettim zaten Yorumla Soran +1 yıl Brndenkaybetim babamı teyzemi kardeşimi zor zor ölüm con zor Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Biliyorum Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Allah rahmet eylesin Yorumla Soran +1 yıl Sen kimleri kaybettin Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl boş ver Yorumla Soran +1 yıl Anlatmak istemezsen saygı duyarım Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Yaramı deşmeni istemiyorum Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Ben içimde yaşarım her şeyi Yorumla Soran +1 yıl Anladım sorun yok o zmn Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben sabah 7 de hastaneye gidicem uyuyamam
Hayirdir noldu canım
Heyete gircem 11 tane doktor bekliyor
Sutlu birseyler ye uykun gelir
Ne gibi
Yogurt veya icebiliyorsan ilik sut
Teşekkürler ama sahura kalkarsam geri uyuyamam sonra
Sahura kadar uyumayacaksin yani
Erken yiyip yatarım 4 e kadar uyurum ben
Konusak istersen
Olur mesela sahurda ne hazirlasam
Yumurta hasla, peynir zeytin vs koy derim
Haşlanmış yumurts sevmiyorum sucukta sevmem
Bence sahurda bol proteinli beslen ki kolay acikma
Ben neyseki Hristiyanim
Hristiyan mısın
Evet oyleyim..
Napiyorsun
Ne hazırlasam diye düşünüyorum
Annen hazirlasin
Annem uyuyor kadını kaldırıp bana yemek hazırla mi diyim
Bence peynir ye. Zor sindirilir tok tutar
Sen oruç tutiyo musun
Hayır tutmuyorum.
Ne zmndir hıristiyanskn
3 senedir.
Ibadet ediyo musun
Evet ediyorum
Nasıl ediyosun merk ediyorum yanlış anlama lütfen
Ona sükranlarimi sunuyorum. Kiliseye gidemiyorum cunku sehrimde bulamadim
Mum mu yakiyosun
Yok hayir normal oturup.
Anladimm tevrat okuyo musun
Evet biz Tevrati da kabul ederiz
Kurani kabul etmiyo musun kutsal kitap olarak
Etmiyorum.
Zebur incil bunları ediyo musun
Evet ediyorum.
Saçma bir düşüncen var kusura bakma ama kuran-i kerimde kutsal kitap inanmiyo olabilirsin ama bu gerçeği kabul edip saygı duymak zorundasın
Elbette saygi duyuyorum. Saygisizlik yapmadim ki
Kurani kerimi kutsal kitap olarak görmüyorum dedin ya
Kurani Kerim kimsenin kutsali degildir demedim, benim kutsalim degil dedim.
Kurani kerim kutsal kitap evrensel şey senin kutsalın diye bisey yok tevratta da zeburda da geçer iyice arastirirsan öğrenirsin
Hayir gecmiyor.
Geçiyor
Özele gelir misin
Tamam
Bekliyorum
Sahura kadar ayaktayım
ben istekli bir liseliyim abla her gece sabahlarım zaten
Sütünü iç yat
Ben zabaha kadar burdayım
Geceleri uyumam
Gündüz miuyuyksun
Uykuyla pek aram yok öyle diyeyim
Aa olmaz ama bak
Oluyor şekil a daki gibi
Uykunu almalısın sağlığın için çok zararlı çok uzmanlar uyarıyo uykusuzkuk anı kalp krizine sebep oluyomuş genç yaşta gidersjn dikakt et bak canım allah korusun
Sence umrumda mı bunlar
Umrunda olsun ama
Düşüncen için teşekkür ederim ama hiç umursamıyorum
Sennyimede dikkat Et canım olur mu
Nelere sebep olduğunu söylediğin iyi oldu hiç umursamam artık canım
Niye ölmek mi istiyosyn
İyi olurdu
Olumu çok mu kolay saniyosun iti olurdu dito bide ölüm kurtuluş değil yasarken e sevdiklerini degeheribi bil kaybedince anlarsın degerkerini
Ne yazdığını anlamadım ama sevdiklerimin çoğunu kaybettim zaten
Brndenkaybetim babamı teyzemi kardeşimi zor zor ölüm con zor
Biliyorum
Allah rahmet eylesin
Sen kimleri kaybettin
boş ver
Anlatmak istemezsen saygı duyarım
Yaramı deşmeni istemiyorum
Ben içimde yaşarım her şeyi
Anladım sorun yok o zmn
Güzel
Benim gibi duruyor