Bekar olmaya niye laf ediyorlar?

Bakıyorum 30 yaşından büyük olup da bekar olan kadınlar halinden memnun (Birkaç tane halinden memnun olmayan, evlenmek isteyen kadın var mı evet var.) Ama çoğu halinden memnun. 30 yaş üstü erkeklerse sürekli bu kadınlara laf atıyorlar, "Evde kalmış." vs diyorlar. Niye ya? Neden bunu yapıyorsunuz?

Neymiş, zamanında bu kadınlar o adamlara bakmamışlar şimdi bekar kalmışlar. Yahu bu kadınların size evlilik borcu mu var? Niye sürekli, "Gençken beni seçmedi, gitti Berkecan'ı seçti. Şimdi otuz yaşında ve bekar, zaaaaa xD." Ne şimdi bu? Eee kardeşim ona bakarsan sen de bekarsın?

Vallahi 20 yaşındayım ama erkeklerdeki bu halleri görünce ben de bekar kalmak istiyorum. Sanki evlenince bir halt oluyor. Annem babam evlendi de ne oldu, dünyaya ben geldim. Keşke gelmeseydim daha iyi. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bekar olmaya niye laf ediyorlar?
Cevapla