Çünkü toplum cahil. yani özet geçmek gerekirse daha detaylı açıklamak gerekirse şimdi bu toplumun bir başarısı olmadığı için iyi ya da kötü bir işi olsun sonrada kız veya erkek bulsun gitsin kafasında yaşıyorlar bu yüzden. kimse kimseye karışmamalı ama bu toplum başkalarına karışmayı çok seviyor maalesef
Boş insanların herkesi çiftleştirme çabasından. Ben de bekarım, sevgilim de yok, mis gibi de yalnızım ve bu harika bi şey. Bana birini ayarlama ihtimali yüksek kişilerle muhatap olmuyorum." Neden hâlâ evlenmedin sen?" diye sorgulanacağım ortamlara gitmiyorum. Herkes benden sıkıldı, boşverdiler artık. Şu hayatta sadece bir kereliğine evleneceğim onun vaktini de ben evleneceğim erkekle tercih ederim, kime ne ki?
Toplum psikolojisi onun kızı-oğlu evlendi iki çocuğu var sen daha evlenmedin. Sevgilin olur nişan yapın adını koyun nişan yaparsın evlilik ne zaman evlenirsin çocuk yapın çocuk yaparsın ikinci çocuğu yapın... Bu düzen böyle ne yazık ki. Evliliği günümüzde maddi manevi kolay sanıyorlar.
Standart TR insanı reşit olmadan bile evlenip çocuk yapma hayaliyle yaşıyor çünkü. Sanki hayatta başka bir amacı tutkusu yokmuş gibi.. Biri de demiyor bu evrende niye bulunuyoruz yaşadığımız dünya nasıl oluşmuş vs vs..
Söz konusu Reşit olmadan evlendirmeyi planlayan toxic zihin yapısında oldukları için insanların tercihlerine saygı duymayi bilmedikleri için Bunlar "genelde" Dinazor Çağından kalan kesim olduğu için ciddiye almamak gerekir.🤷
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ne batmıyor ki, dul ayrılmış daha çok batıyor, boşverin milleti olsun bitsin