Komşum gürültü yapıyor, bu çok rahatsız edici, ne yapabilirim?

Ben yks ye çalışan bir öğrenciyim. İkinci defa mezuna kalacağım (mezuna kalmamla ilgili yorum istemiyorum). DEHB ve disleksi problemim var bunun için Concerta 54mg ve akşamları da 10mg Ritalin kullanıyorum ama bunlara rağmen komşumuz pazarcı olduğu için genel olarak bağırarak konuşuyor ve bundan etkileniyorum. Bu insanlar köye alışık olduğu için mi böyle bilmiyorum. Durum budur. Daha önemli olan nokta şu; 1,5 senedir yaptığım uyarılra rağmen hergün 8 - 9 saat ders yapmama rağmen daha sessiz çalışamıyorlar ve sürekli bağırıp duruyorlar. Bağırdıkları saat aralığı 11.00 - 21.00 arası. Bugün de uyardım ve bana şunu söyledi "napam, o zaman kulaklarını tıka". Odam ofis niteliğinde ve çalıştığım dersler çok verimli geçiyor. Bu insanları medeniyetle buluşturmak için şikayet etmek istiyorum ama bana daha önceden benzer şikayetlerde bulunmuş bir insanın deneyimimlerini duymaya ihtiyacım var.(Ders çalışmak için ev harici bir yere gitmek için maddi durumum yoktur ve ücretsiz kütüphanelerde bulunmak gibi bir olasılığım da yoktur). Yardımınız için teşekkürler.

Komşum gürültü yapıyor, bu çok rahatsız edici, ne yapabilirim?