Yiğen kesinlikle yurtdışında ekonomik, mülteci krizi yaşayan diktatör yönetimli arap düşmanı ülke olarak bilinmiyoruz mükemmel imajımız var kimse Almanya'ya kaçan doktorları falan bilmiyor

Yiğen kesinlikle yurtdışında ekonomik, mülteci krizi yaşayan diktatör yönetimli arap düşmanı ülke olarak bilinmiyoruz mükemmel imajımız var kimse Almanya'ya kaçan doktorları falan bilmiyor
Çünkü niye Türkiye'de insanın değeri kalmadı sadece kadın olarak ele almamak gerekir yani erkek olarak da kadın olarak da insanın değeri kalmadı ekonomik yetersizlikler aynı zamanda insanların ekonomik koşullardan dolayı sinir stres, aynı zamanda yaşadıkları olumsuz düşüncelerden kaynaklı oluyor peki bu sinir stresi nelere neden oldu?
Evliliklerin yarım kalmasına neden oldu insanların birbirine tahammül edememe haline neden oldu özellikle mesela bir karı koca birbiriyle kavga ettiği zaman artık ne dine göre Allah korkusuna göre ne İslam'a göre yaşıyorlar iki tarafta birbirine en ağır kelimeleri söylüyor bir sinirle adam kadını bıçaklıyor kadın adamı bıçaklıyor ya da en küçük bir kavgada polis karakol mahkemeye gidiyor yani aile bağları diye bir şey kalmadı, özellikle erkeklere verilen uzaklaştırma kararlarının ben çok da faydalı olduğunu düşünmüyorum insanların daha fazla sinir katsayısının artmasına daha fazla öfke ve kin dolmasına neden oluyor bence insanlara böyle yapana kadar psikolojik destek verilmesi evlenmeden önce insanlara bir öfke kontrolünün verilmesi daha sağlıklı olur.
haliyle durumlarda böyle olduğu zaman ister istemez Avrupalıların Türklere karşı veya Türkiye Cumhuriyeti devleti'ne karşı bakışları değişti.
Öncelikle belirtmek isterim ki herhangi bir ülkenin tam olarak "mükemmel" olduğunu söylemek yanıltıcı olabilir. Her ülke kendine özgü sorunlar ve zorluklarla karşılaşabilir.1968 yılında Türk kadınlarını kıskanan kadınların neden kıskandığı konusunda yeterli bilgi sahibi olmak gerekiyor, ancak Türkiye'deki kadınların bugün daha özgür ve eşit olduğunu söyleyebilirim.
Türkiye'deki kadınlar, yasalar ve toplumsal değişimler sayesinde daha fazla hakka sahip oldular ve bu hakları kullanarak toplumun her alanında daha aktif bir rol üstlendiler. Ancak, hala yapılacak çok iş var ve kadınların eşit haklara sahip olduğu tam bir toplumsal eşitlik henüz sağlanamadı. Ayrıca, Türkiye'nin yurtdışındaki algısı hakkında da farklı görüşler olabilir.
Ekonomik ve mülteci krizleri yaşayan ülkeler arasında yer alması nedeniyle bazı zorluklarla karşılaşabilir, ancak yine de Türkiye'nin birçok açıdan zengin bir kültürü ve tarihi mirası var. Bu nedenle, Türkiye'nin algısı yalnızca krizlerle ilişkili olmamalıdır.
Bunu yine kadınlar yapmadı? yine kadınlar yaptı. kadınlar kendi partilerini kursalar kazanırlar bu ülkede. Erkeğim kadınlad daha üretkenler bırakmasınlar kaderlerini erkeklerin eline. Vermiş atam seçme ve seçilme hakkı kursunlar parti söylemleride kadına şiddete hayır desinler tek başına iktidara gelirler hepsinden de iyi yönetirler
İsrail'de açılan pankart otokrat Netanyahu'nun yargı bağımsızlığına darbe vuracak yeni yasa teklifine karşı açıldı. Beğenin veya beğenmeyin, İsrail demokrasisi Türkiye'den ileride ve yargı bağımsızlığını kaybettiklerinde Türkiye'nin durumuna düşmek istemiyorlar.
Cevap
20Cevap
Kaçın hepiniz bı s'ktirin gidin ya. Gidin de bir rahatlayalım mk.
Türkiye'de kadınlara uygulanan pozitif ayrımcılığın haddini aşıyorsunuz artık.
Bir kadın eğer eşi ölürse eşinin maaşını alabilir ama bir erkek alamaz!
Bir kadın ailesini kaybederse ailesinin maaşını alabilir ama erkek alamaz!
Bir kadın mahkeme önünde namusu ile ilgili yalan söylemeyeceği kabul edilir erkek tutuklanır!
Bir kere senin bir yanlışın var benim dayım karısının maaşını yıllardır alıyor. Karısı ile de imam nikahlı yani karısı da babasının aylığını alıyor geçiniyorlar. Tabi kanun değişikliğine gidildiyse bilemem yaşı da 50+ bu arada
Eski karısı öldü ve öğretmendi* Yeni karısı ile de evlenmedi *
Ayrıca annemde söylemişti bir ara ben şu an ölsem baban ve sana devlet maaş bağlar diye de bu muhabbet 10 yıl önceydi hani annemin ölmesinden korkuyordum falan neyse yaa cidden memur karısı çocuğu eşi bence maaş alıyor
Küfürler basacağına biraz araştırsan keşke. Eşi ölen erkek gayette eşinin maaşını alabiliyor. Biz annemizi kaybettik ve bizim babamız bizim aylığımızın yarısını alıyor bizimle beraber.
Kadın haklarının türkiyede zayıfladığı doğru ama haber alakasız. İsrailde açılan pankart hukukun zayıflayıp türkiyeye dönüşmesini istemiyoruz anlamında
Nihayet birisi İsrail'deki protestolarda açılan bu pankartı doğru yorumlamış.
Normal dir Türkiye rezalet duruma geldi çünkü tecavüzcü sayısı arttı kadına çocuğa şiddet cahiller berbat ekonomi suçluların serbest bırakılması güzelim ülkenin içine ettiler
Araplaşan cahil kesim yüzünden kadının bir değeri kalmadı artık bazen Atatürk keşke bu ülke insanı için bu kadar uğraşmasaydı hayatını adamasaydi diyorum
Aslında bir çok açıdan bilinmeyende bir ülkeydik. Tamam 1968'lerde o pankartı açmışlar ama şimdi sağ sola höyt hayt dedikçe tanındık 🥰 tabi şu an açıklamayayım gerisini hahahha
Bu pankartla pankartı açanlara kizdiklarini gördüm ama neden açıldı, var mı gerçeklik payı onu sorgulamak lazım.
Togg durduramayacaksiniz
Bayrak inmez
Ezan dinmez
Kapanış
Riyiz totonun GILIYİM YALARİM RİYİZZZZZ
RİCİP ERDOKAN
1968 Tğrkiye sine gitsen söver dönersin. Bugünğ böyle kötğleme nedenin de muhalefet yandaşı olman.
Atatürk öldükten sonra ülkemiz çok bozuldu. Benim gözlemlerime göre de 94 yılından sonra ülke daha çok bozulmaya başladı.
Tabi tabi Avrupa bizi kıskanıyor birde en önemlisini söylemeyi unutmuşsun
Ülkenin geldiği nokta ortada kimse kendini kandırmasın.
bu görsel sadece bir grevden alınmış yalan dolan bu
Zamaninda bizim milletin g*rizekali olduğunu mahkeme bile ispatlamış. Böyle bir zihniyetin çağa ayak uydurması mümkün değil zaten.
Nasıl yani? Anlatabilir misin biraz mevzuyu?
Herkes istediğiyle, istediği yerde, istedigini yapabiliyorken hala özgür olmadığımızımı düşünüyosunuz
Bende bunu soracaktım
Türkiyeye kurban olsunlar her bakimdan daha cok haklari var turk kadinlarinin
Kadına değer vermeyen bir toplum ilerleyemez ve yükselemez

Mesele bu
Türk kadının nesi varmış
beğenmiyosanız s. gidin aamk
Ülkemiz gaita'dan beter durumda
Ülke ne hale geldi düşünün işte
Saçma sapan şeyler bunlar
😂😂 İşte buna gülünür
Akp yüzünden başka ne olacak.
Sonra düşünerek düşünce suçu işlemeyelim😂😂