Buradaki kızlara hayırdır ya? Bir kaç görüş okudum da, Türk erkeklerini gömmeler, küçük görmeler? Unuttunuz galiba o sakalli bıyıklı hallerinizi, unuttunuz galiba ter kokunuzdan insanları bayılttığınız hallerinizi? Para icin, nafaka icin küçücük bebeklerinizi bile satar hale gelmişsiniz. Valla bana hiç sataşmayın, Allah’ıma binlerce şükürler olsun Allah bana öyle bir yakisiklilik, öyle bir tip, öyle bir endam, boy, pos vermiş ki bakan birdaha bakıyor. Bunu kendim için söylemiyorum, sorularda gördüğüm icin yazma gereği duydum. Bu ülkenin asil, onurlu, gururlu erkeklerine hakaret edemezsiniz siz, bayanlar akıllı olun. Bu ülkenin erkegi sayesinde sen evinde rahat oturuyorsun.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Oturduğunuz yerden dar bakış açınızla kimseye sallama hakkınız yok.
Öncelikle kadınlar diyerek genelleme yapmanız çok yanlış ve eleştirdiğiniz zihniyetin birebir aynı yaklaşımı. Bahsettiğiniz kadınları genelleme üzerinden tüm erkekleri kötü bellemekle suçluyorsunuz, sonra da tüm kadınlara hakaret ederek eleştirdiğiniz davranışı kendiniz de sergiliyorsunuz. Tutarsızsınız kendinizle çelişiyorsunuz ve saygısızsınız.
Başınıza gelen bir iki olay yüzünden genelleme yapmanız kocaman okyanusta tek damlaya takılı kalmak gibi.
Son olarak eğer sizin için tip, boy, pos, endam yeterliyse küçük beyninizi yormamanızı, sadece fiziksel beğeni üstünden yaşamanızı tavsiye ederim. Size de bu yakışır.
Yine söylüyorum Allah’ıma sukurler olsun, Ben bu olayları yaşamadım. Çünkü ben bu olayları yaşamaya fırsat vermem. Daha cesaret edip yanıma bile gelemiyor sunuz sen neyden bahsediyorsun? Beni karalamaya çalışamazsın, çünkü yiğit, dürüst, değerlerine sahip çıkar bir erkeğim, ADAMIM! Serfsz, ve ozenti değilim. Aranızda bir kaç iyi kadının olması, butun kadınların iyi olacak anlamına gelmiyor. Önce kendinizi düzeltin, yoldan çıkmışsınız haliniz yaman.
Yol derken sizin yolunuzdan bahsediyorsanız, çok şükür oralarda işim yok
Cesaret edip yanınıza gelememe kavramına bir anlam veremedim. Türkçeniz beni anlamaya yetmediği gibi kendinizi ifade etmeye de yetmiyor. Tabii yetmeyen yalnızca Türkçeniz değil, orası tartışılır.
İste sen ve senin kavrayamadığın olayda tam burası. Bir kaç kaçınız iyi diye tüm kadınların, masum veya iyi olacak anlamına gelmiyor bu. Gel sokağa çıkalım, bu ülkenin erkeklerine soralım, 20 erkeğe şu soruyu soralım, “bu ülkenin kadınlarından, kızlardan, memnusunuz memnun değilseniz neyinden değilsiniz?” Diye soralım. O 20 erkekten 11 kişi güzel yorumlar yaparsa ben senden özür dileyeceğim var misin?
Sen kimsin ya? Sen benim yanımdan bile geçemezsin. O kadar kıt beyinlisin ki bu söylediğimi anlama bile güçlük cekiyorsun ama ben yinede söyleyim. Ben bu sözü mü “yaşadığınız bir kaç olay yüzünden” dediğin icin yazdım. Ama sende bunu ayırt edecek ya da anlatacak bir kapasitenin olmadığını gördüm ne yazikki.
Emin olun kadın mezarlığına dönmüş bu ülkede sizin gibi iğrenç zihniyetli insanlar var oldukça kadınlara hep çamur atılacak, ama her zaman olduğu ve sizin de yaptığınız gibi çamur atanlar dönüp aynada kendine bakmayacak. Ne kadar konuşursam konuşayım anlattığım karşıdakinin anladığı kadardır, sizde de öyle bir zihinsel yeterlilik göremiyor ve daha fazla cahile laf anlatmaya uğraşmak istemiyorum.
Bundan bir kaç sene önce bir YouTube ‘r arkadaşımın yurt dışında yaptığı “Türk erkeklerini beğeniyor musunuz” adlı röportajda, arkadaşım İskandinav bir kıza mikrofon uzatıyor, İskandinav kızların Türk erkeklerini beğenmelerini söylediklerinin ardından, YouTube’r arkadasim tekrar su soruyu soruyor, “Türk kızları, kadınları Türk erkeklerine katil ve tecavuzcu diyor, ne düşünüyorsunuz”? Diye soruyor. Şu cevabı veriyorlar… “tecavuz dünyanın her yerinde var, kadın katilleri de öyle. Bu tabiki normal birsey degil. Bu sadece Türk erkeklerine özgü birsey değil, olamaz, Türk kızlarının bunu sadece Türk erkegi icin söylemesi, erkek dusmanliginin bir göstergesidir” diye söylüyor o video yu sana atmamı ister misin?
O yüzden yiyorsa gel dışarı çıkalım sana söylediğim soruyu bu ülkenin erkeklerine soralım? Siz kendi değerlerinize sahip çıkan bir kadın toplumu değilsiniz bir kere. Kendi değerlerine sahip çıkmayan bir kadın toplumu kendi kendine yok olmama mahkumdur.
Tecavüz dünyanın her yerinde var yadsınamaz bir gerçek. Fakat Türkiye'de caydırıcı cezalar olsa bu kadar yaygınlaşması imkansız. Elini attığınız haberden ya kadına şiddet çıkıyor ya da kadın cinayeti. Kadın katillerine uygulanan cezaları biraz araştırırsanız ne demek istediğimi göreceksiniz.
Kadınların yok olması hususunda sanırım bir kadından doğduğunuzu, sizi 9 ay karnında bir kadının taşıdığını, bir kadının yetiştirdiğini, konuştuğunuz dilin bile ana dil diye adlandırılmasının bir kadından sebep olduğunu ya unutuyorsunuz, ya da körsünüz görmüyorsunuz. Ne kadınların değerini siz erkekler belirlersiniz, ne de kadınları aşağılayabilrsiniz. Egonuz ve cahilliğinizden dünyayı göremiyorsunuz, at gözlüklerinizi biraz iödirin derim
Şimdi ben doğruları söyleyince cahil, ve bilgisiz mi oldum? Bu ülkede tüm haklar kadınların üzerine dir. 1 günlük evli kalıp ömür boyu nafaka ödeyen sen değilsin! Evlenmeyin p^clerle, srfszlrle evlenmeyin! Bana mi soruyorsun, ya da bize mi soruyorsunuz evlenirken? Para için, evlilik yapmayın öldürülmeyin sizde. Niye yapıyorsunuz? Niye para icin değilde, aile , yuva kurmak icin evlilik yapıyorsunuz, yapmayın, bana mi soruyorsunuz! İyi tanıyın, artılarınızı, eksilerinizi, çıkartın ondan sonra bu adımı atın! Kusura bakmayında, tanıyıp, kendinize İdeal kişi, uygun kişi bulup, aile, yuva, kurmak yerine para, menfaat, Saadet, icin evlilik yaparsanız, öldürülürsünüz de, tecavuzde edilirsiniz! Bu durumda kişiyi tanımayıp, uygun olmayan kişilerle evlenip, para, ve menfaat icin evlilik yaparsanız, at gözlü ve cahil olan da siz oluyorsunuz yazık size !
Birçok şeyden bihaber, fazlasıyla da Çok kötüsün. Siz hiç bi erkeğe taciz eden kadın gördünüz mü? Bacakları görünüyor diye takip edilip sıkıştırılan bir erkek?
Zihinsel engelli bi kıza taciz edilip ses çıkaramadı rızası vardı diye tacizcisi serbest bırakıldı bu ülkede, hala neyi, hangi adaleti savunuyorsunuz? Çocuklara tecavüz ediliyor bu ülkede, hayvanlara tecavüz ediliyor! Dışarıda geziyor katiller, tacizciler!
Kadınlar değil de, senin gibi iğrenç zihniyetli erkekler kaybetti değerlerini, insanlıklarını, şereflerini..
Ben savunmuyorum! burada kalkıp provakasyon yapma! Ben sizin seçimleriniz yüzünden bu duruma geldiğinizi söylüyorum! Bu söylediklerin dünyanın her yerinde var! Kanada da Yüzlerce çocuğa tecavuz edilip, gömüldü niye sesin çıkmıyor ! Bu söylediklerin dünyanın her yerinde misliyle var sen kimsin kalkıp sadece benim ülkemin erkeklerini suçluyorsun!!! Eşitlik eşitlik diyorsun, bir erkekle kavga edince o erkeğe ömür boyu hapis verilmesini istiyorsun, bir kavgadan ömür boyu hapis alınır mi, hani nerde eşitlik !!! Benim İranli kiz arkadaşlarım “hergun esra Erol’a denk geliyorum sizin kızlar, kadınlar hep böyle mi, Allah yardımcınız olsun” diyorlar. Birsey söyleyemiyorum cunku haklılar doğru söylüyorlar. Daha kendi Seçimlerinizi yapamıyorsunuz, sonrada ağlıyorsunuz yemin ediyorum içim bile sızlamıyor banane diyorum !
Ne okuyan ne gezen, en çok cahil bilir azizim!
En çok siz biliyor, en haklı sizsiniz!
Cahille tartışmaya girmeyi sevmem fakat sizin gibi milattan önceden kalma, kokuşmuş, aşağılık zihniyetlere birinin sesini çıkarması gerek.
Neredeyse kadınları öldürenler haklı diyeceksiniz, ki demiş kadar oldunuz. Sizi hangi hemcinsim böyle kudurttu bilmiyorum, iyi de yapmış. Büyük ihtimal istediği gibi konuşabilen, hiç bir erkeğin boyunduruğu altında olmayan bir kadın gördünüz ve errrrrkeklik damarınız attı.
Size hakaret ederek ve sizin gibi biriyle daha fazla tartışarak değerli zamanımı harcamayacağım. Tez zamanda yerin dibine girin diyor ve sözlerimi bitiriyorum :)
Doğru söyleyini 9 köyden kovarlar!
Kendine yediremeyince iftira atmaya devam mi? Yol verdiğim kızların ss’ ni sana atmami ister misin? Daha konuşmak icin yanıma
bile gelemiyorsunuz neyin kudurtmasi bu? ya da insgram hesabımın istek mesajlarını sana atmamı ister misin tatmin olur musun? At de hemen atayım? İftirayla bir yere varamazsınız. Daha kendi seçimlerinizi yapamıyorsunuz siz zavallılar ☺️
aynen knk erkekler olmasa nefes alamazdım çok iyi dedin unutuyomuşum az kalsın
Alamazsın tabi vecüz
kb
Önemli değil gidebilirsin şimdi.
tm