Aile & Toplum İstanbul'da kar yağıyor, gördünüz mü? Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arnavutköy tarafına geldim. Lapa lapa kar yağıyordu şimdide güneş açtı. Sanırım iklimlerinde anasını ağlattık İstanbul'da kar yağıyor, gördünüz mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Hayır Ankara da yaşıyorum 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Yağsın kanki yağsın kar bir sevinç uyandırıyor insanda 0 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Biraz daha geriden xekseydin hocam böyle dışarıyı çok fazla almışsın. 0 0 Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bende napiyim tişört ve şortla sabah koşusuna çıktım bugün 😄 0 0 Yorumla
anavrinn7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Istanbullu bilemiyorum ama Ankara baya baya beyaza boyandı🙏 0 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı. Beyliksüzü tarafına yağıyor galiba 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mart 'da kar yağıyor , inanılır gibi değil 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı. burada da yağmur ve fırtına var 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Görmemiştim şimdi gördüm 😅 Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Dışarıyı göremiyorum şu an sabah yağmurluydu 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. İstanbullular düşünsün 0 0 Yorumla
BilzerianEfendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Oo hadi gözümüz aydın barajlar dolacak 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır görmedim 0 1 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl E sen halaaa uyuyorsun ondan :) Yorumla
black_ww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı. nerde yağıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır Ankara da yaşıyorum
Yağsın kanki yağsın kar bir sevinç uyandırıyor insanda
Biraz daha geriden xekseydin hocam böyle dışarıyı çok fazla almışsın.
Bende napiyim tişört ve şortla sabah koşusuna çıktım bugün 😄
Istanbullu bilemiyorum ama Ankara baya baya beyaza boyandı🙏
Beyliksüzü tarafına yağıyor galiba
Mart 'da kar yağıyor , inanılır gibi değil
burada da yağmur ve fırtına var
Görmemiştim şimdi gördüm 😅 Keyifli günler..
Dışarıyı göremiyorum şu an sabah yağmurluydu
İstanbullular düşünsün
Oo hadi gözümüz aydın barajlar dolacak
Yok gözlerimiz bantla geziyoruz
Hayır görmedim
E sen halaaa uyuyorsun ondan :)
Konya ya da yağıyor.
nerde yağıyor
Görmedim
Evet çok güzel