Gündem İstanbul a kar yağışı başlamış, bulunduğunuz yere kar yağıyor mu? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Durmakszn yağmur yagio burada Güncellemeler+1 yıl Su şehri ve merkezi gördüm sadece neys İstanbul a kar yağışı başlamış, bulunduğunuz yere kar yağıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Ankara da kar yok şu an için 0 0 Yorumla
EzpırHêviyateSekinim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben ameddeyimŞu anda amed de hava süperKar YokHafif Yağmurlu 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Ora nere Yorumla EzpırHêviyateSekinim +1 yıl Diyarbakırın Kürtçe adı AMED Yorumla
Lipia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yağmur ama öyle bir soğuk var ki yarım saat çıktım başım ağrıdı soğuktan çok kötü 1 1 Yorumla Lipia +1 yıl *yağmıyor Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Kayseri ilçesi yağmur yağıyor bir ara hafif kar yağdı 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bartindayim burada 10 derece ısı 6 dereceye düştü 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Hayır. Bulutlu ama yapış yok. Ayaz var, soğuktu tüm gün. 0 0 Yorumla
uyanmakzorundayiz Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yağsın yağsın Allah'ın bereketi Van'dada kar bekleniyor bulutlu 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. Anadolu Yakası'ndayım.Sabahtan beri kar soğuğu var fakat, kârın kendisi yok henüz. 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. Anadoolu yakası sakin 0 6 Yorumla seyda028 +1 yıl Pp ne tatli ya. Küçükken yanaklarını sıkmak minciklamak isterdm tacının😄 Yorumla s Taciiiii +1 yıl ben de garip kont' a aynısını yapmak isterdim 😂 Yorumla seyda028 +1 yıl İkiside melek olmuş duydgm kadaryla 😢 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Evet ben buna çok üzüldüm ya🥲 Yorumla seyda028 +1 yıl Bnde Yorumla s Taciiiii +1 yıl 😔😔😔😔😔 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kaç yıldır kara hasretiz 🥲 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Nerdesn Yorumla beyzaondr350 +1 yıl İzmir sen Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Gündem konusunda 631 cevap paylaştı. Eskişehir'de kar yok; ama yarın yağmaya başlar. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ne karı yağmur yağıyor ya 🙄 dur bakayım camdan 😂 0 1 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Baktım da sulu kar yağıyor 😂 senin sayende de biraz hava aldım 😊 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı. hayır burada yağmıyor 0 0 Yorumla
princeofmods Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Keşke Ankara ve Kırıkkale'ye de yağsa 0 0 Yorumla
apo_CerrahpaŞaLı_ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl 11 inde geliyor Sivas'a kar 0 20 Yorumla seyda028 +1 yıl Sivas bizim arkada oraya geliosa buraya da bı gün sonra gelir Yorumla apo_CerrahpaŞaLı_ +1 yıl Aynen sen istanbuldamisin kanka şimdi nasıl oralar sogukmu Yorumla seyda028 +1 yıl Giresundaym ne İstanbulu.Sabahtan beri durmadı yağmur yagio Yorumla apo_CerrahpaŞaLı_ +1 yıl Ne biliyim gı İstanbul a demissinya soruda ordasin Sandım Karadeniz bölgesine yağmur çok yağıyor yaaa Yorumla seyda028 +1 yıl Haber izliyoruz yaw orada dio instadada öyle dio😄Karadeniz ne bekliosun Antalya değil ki bura Yorumla apo_CerrahpaŞaLı_ +1 yıl Sen Sivas'a gelsene birgün Yorumla apo_CerrahpaŞaLı_ +1 yıl Karadeniz kızı gel bir soğuk havasını ye buranın 😄 Yorumla seyda028 +1 yıl Geldm bn zaten ya da teğet gectm de denebilr bı albenisini goremedm Yorumla apo_CerrahpaŞaLı_ +1 yıl Albenisi derken o ne oluyor? Yorumla seyda028 +1 yıl Yani güzel gezilecek bı yeri yk gbi gekd Yorumla seyda028 +1 yıl Geldi bana Yorumla apo_CerrahpaŞaLı_ +1 yıl Senin Giresun'un neyi var kanka 😅 Yorumla apo_CerrahpaŞaLı_ +1 yıl Benim şehrim bitanedir diğerleri Sivas'a rakip bile olamaz vede ayrıca merkezi değil ilçesini gezecektinsen gürün vs. Falan.. Yorumla seyda028 +1 yıl Say say bitmez sus 😄😄 Yorumla seyda028 +1 yıl Sana cvp yazcakken soruys güncelleme olarak yazmism🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla apo_CerrahpaŞaLı_ +1 yıl Neyiniz varda sayacan sanki findiğınız var bir 😂😂😂 Yorumla apo_CerrahpaŞaLı_ +1 yıl Önemli değil güncellenir işte 😄 Yorumla seyda028 +1 yıl Sadece fındıktan ibaret mi giresun 😄 Yorumla apo_CerrahpaŞaLı_ +1 yıl Fıstığı da var mesela sen 😂😂😂 Yorumla apo_CerrahpaŞaLı_ +1 yıl Anlat bahalım neyi varmış Giresun'un 😄 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. yağmıyor 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Gündem konusunda 729 cevap paylaştı. Yağmur var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Ankara da kar yok şu an için
Ben ameddeyim
Şu anda amed de hava süper
Kar Yok
Hafif Yağmurlu
Ora nere
Diyarbakırın Kürtçe adı AMED
Yağmur ama öyle bir soğuk var ki yarım saat çıktım başım ağrıdı soğuktan çok kötü
*yağmıyor
Kayseri ilçesi yağmur yağıyor bir ara hafif kar yağdı
Bartindayim burada 10 derece ısı 6 dereceye düştü
Hayır. Bulutlu ama yapış yok. Ayaz var, soğuktu tüm gün.
Yağsın yağsın Allah'ın bereketi Van'dada kar bekleniyor bulutlu
Anadolu Yakası'ndayım.
Sabahtan beri kar soğuğu var fakat, kârın kendisi yok henüz.
Bursa'da henüz yok
Ama dağda oldulça kar var
Anadoolu yakası sakin
Pp ne tatli ya. Küçükken yanaklarını sıkmak minciklamak isterdm tacının😄
ben de garip kont' a aynısını yapmak isterdim 😂
İkiside melek olmuş duydgm kadaryla 😢
Evet ben buna çok üzüldüm ya🥲
Bnde
😔😔😔😔😔
Kaç yıldır kara hasretiz 🥲
Nerdesn
İzmir sen
İzmir soğuğunu çekiyor yine :)
Eskişehir'de kar yok; ama yarın yağmaya başlar.
Ankara 'da henüz yok
Hava çok soğuk ama kar yok
Ne karı yağmur yağıyor ya 🙄 dur bakayım camdan 😂
Baktım da sulu kar yağıyor 😂 senin sayende de biraz hava aldım 😊
hayır burada yağmıyor
Hayır yağmıyor
Keşke Ankara ve Kırıkkale'ye de yağsa
Sulu kar vardı ama durdu
burada yağmurla karışık kar yağıyor
11 inde geliyor Sivas'a kar
Sivas bizim arkada oraya geliosa buraya da bı gün sonra gelir
Aynen sen istanbuldamisin kanka şimdi nasıl oralar sogukmu
Giresundaym ne İstanbulu.
Sabahtan beri durmadı yağmur yagio
Ne biliyim gı İstanbul a demissinya soruda ordasin Sandım Karadeniz bölgesine yağmur çok yağıyor yaaa
Haber izliyoruz yaw orada dio instadada öyle dio😄
Karadeniz ne bekliosun Antalya değil ki bura
Sen Sivas'a gelsene birgün
Karadeniz kızı gel bir soğuk havasını ye buranın 😄
Geldm bn zaten ya da teğet gectm de denebilr bı albenisini goremedm
Albenisi derken o ne oluyor?
Yani güzel gezilecek bı yeri yk gbi gekd
Geldi bana
Senin Giresun'un neyi var kanka 😅
Benim şehrim bitanedir diğerleri Sivas'a rakip bile olamaz vede ayrıca merkezi değil ilçesini gezecektinsen gürün vs. Falan..
Say say bitmez sus 😄😄
Sana cvp yazcakken soruys güncelleme olarak yazmism🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Neyiniz varda sayacan sanki findiğınız var bir 😂😂😂
Önemli değil güncellenir işte 😄
Sadece fındıktan ibaret mi giresun 😄
Fıstığı da var mesela sen 😂😂😂
Anlat bahalım neyi varmış Giresun'un 😄
kar yağıyor
Tüh.
Yağmur yağıyordu
yağmıyor
Sahil kesiminde Yok yüksek noktalara yayor