Aile & Toplum Herkes uyanık mı bu saatte? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Dışarıda öyle güzel yağmur yağıyor kii çok güzeel Güncellemeler+1 yıl Kar yağıyoooo ❄️❄️❄️ Herkes uyanık mı bu saatte? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Ben uyandım 0 0 Yorumla
blaaack01 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Çoğu kişi uyanık. Evet dışarıda yağmur var hoşuma gitmese de yağmasını istiyorum malum suya ihtiyacımız var. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yağmuru nasıl sevmezsiin Yorumla blaaack01 +1 yıl Valla sevmiyorum : / kapalı havalarda içim daralıyor modum düşük oluyor. Ben güneşli havaların, cıvıl cıvıl kuş seslerinin insanıyım 😌 Yorumla Soran +1 yıl Onlar da güzeel evett ama yağmur bir başka güzel 😂 Yorumla blaaack01 +1 yıl Bi ara kendime bak ne güzel yağmur yağıyo falan diye yutturmaya çalıştım da yok olmuyor 😂 o kasvetli hava tüketiyor beni. Neyse ki bahar geldi. Yorumla Soran +1 yıl Bahar da güzel tabi 😂 Yorumla blaaack01 +1 yıl Yaşasın bahar Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geçen gün hava 20 dereceydi 1 gün sonra fırtına 😄 böyle olması iyi daha fazla yağmaya devam eder umarım 0 22 Yorumla Soran +1 yıl İnşalllahhhh daha fazla yağar 😂 Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Yağıyor zaten devam ediyor 😄 Yorumla Soran +1 yıl burada durdu 😂 Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Gönderelim 😄 Yorumla Soran +1 yıl Keşkeeee 😂 Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Güneş açtı senin yüzünden söylenmeni beklemiş 😄 Yorumla Soran +1 yıl Sizde de mi güneş açtı 😂 Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Evet biraz öyle oldu git dememi beklemiş 😄 size doğru geliyordur Yorumla Soran +1 yıl Gelsin 😂 Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Gitsin bakalım 😊 Yorumla Soran +1 yıl Kar geldi asjwhshs Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Ciddi misin Yorumla Soran +1 yıl Evet 😂 Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Bak o kadar içtenlikle göndermişim düşün kar yağıyor 😄 bize de yağmur Yorumla Soran +1 yıl Aynennn 😂😂 başka bir şey dileseydin o olurdu Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Canım tatlı çekmişti iftar menüsünde iş yerinde sütlaç var bugün içimden ne geçiyorsa ona yakın şeyler oluyor 😄 Yorumla Soran +1 yıl Şanslı günündesin demek ki😂 Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Ay başından beri zaman kavramından şansızım ya 😄 Yorumla Soran +1 yıl Neden dbsbsbs Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl İş yerinde yatıp kalkıyorum 😄 mesai var sahur iftar falan 1 aydır Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin 😂 Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl teşekkür ettim Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sahura kalkanlar ayakta https://voca.ro/1dyaFBFpz0ps 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yağmur deme ya bugün kaç saat yağmurun altında kalıp ıslandım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Daha güzeel. Bedava terapi işte 😂 Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Hemde ne terapi kanks 😅 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. burada kar yağmaya başladı 1 0 Yorumla
YılmazkartalX Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aha bu kız da İstanbul dan 😂 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Evet shhshssh Yorumla YılmazkartalX +1 yıl 🤜🤛 yesss bildim ve biliyordum yağmurun neden güzel yağdığını kaynağını buldum xd jsjs Yorumla Soran +1 yıl neden güzel yağıyor dhshshs Yorumla YılmazkartalX +1 yıl Sebebi sensin bebekamın xd jsjs wahşii Yavru ceylan seni 💅 xd Yorumla Soran +1 yıl Wahşi yavru ceylan mı hshsjshsh Yorumla YılmazkartalX +1 yıl Heee böyleee hırçınn oluyolar küçük pençelerini çıkarıyorlar patilerinde felan tatlı oluyor xd jjs😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahshshshshsh Yorumla YılmazkartalX +1 yıl Yaaa ne sandın çevreşamın 😂 bizde ağaç kavununda yetişmedik haa Yorumla Soran +1 yıl Çevraş oldugumu nerden çıkardın😂 Yorumla YılmazkartalX +1 yıl Hissler küvetli olur bazen be delalamın jsjs , 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bence bir daha hislerine güvenmemelisin 😂 Yorumla YılmazkartalX +1 yıl Xd ne yani kahverengi demedim diye hislerime hakaret mi ediyorsun xd zjjz Yorumla Soran +1 yıl Yine tutmadı kanka hshshshhs Yorumla YılmazkartalX +1 yıl Ya AWK böyle işin heee şurda alt tarafı kıza yürüyecem bir şey tutmuyor nsjsjsjs Yorumla YılmazkartalX +1 yıl Gözler ela bana bakınca fenaaa demi xd zkjs Yorumla
AURA00 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı. İş başı yapacağım yarım saate hiç güzel değil. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İş yerlerini hic sevmeem allah yardımcın olsun😂 Yorumla AURA00 +1 yıl Hayatın gerçeği bu iş hayatına geçince ne yapacaksın :D cümlemizin teşekkürler ama kimsenin olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Mecbur çalışıcam😂 Yorumla AURA00 +1 yıl Ah kar yağdı sorma o daha kötü oldu buz gibi oldu hava Yorumla Soran +1 yıl Evettt dondum ben de Yorumla
olricizmir Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 75% +1 yıl Günaydın nerde yaşıyorsun? 0 10 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla Soran +1 yıl Günaydın Yorumla olricizmir +1 yıl Tadını çıkar 🌸 Yorumla Soran +1 yıl Kesinliklee 😂 Yorumla olricizmir +1 yıl Bi de kahve iyi gider Yorumla olricizmir +1 yıl Level atladınız yani Yorumla Soran +1 yıl Eveeett 😂😂😂 Yorumla olricizmir +1 yıl Benim yerime de keyfini çıkar Yorumla Soran +1 yıl Yaşasınnnn😂 Yorumla olricizmir +1 yıl Kıskandım şimdi seni Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı. burada ne güzel kar yagıyo 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Barajlar dolar inşallah 0 0 Yorumla
münchenTürkgücü Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çatıya yağan yağmur sesi hold my beer 0 0 Yorumla
VuslatYolunda Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet sahura uyandık.. Yağmur yağmıyor burada 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Sahur sonrası birazdan dağılır herkes 0 0 Yorumla
B-ylmzz Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Demek İstanbul’da sın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet hshsjs Yorumla B-ylmzz +1 yıl İyi bu gün çok soğuk olacakmış dikkat et kendine üşütme Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim sende kendine dikkat et 😂 Yorumla B-ylmzz +1 yıl Olur ederim :) Yorumla
Medical34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl İstanbul? 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😂 Yorumla Medical34 +1 yıl Kesinlikle mükemmel 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kesinliklee 😂 Yorumla Medical34 +1 yıl Ne taraftasın sen 😂 Yorumla Soran +1 yıl Anadolu ya sen Yorumla Medical34 +1 yıl Avrupa 😂 Yorumla Soran +1 yıl Uzak 😂 Yorumla Medical34 +1 yıl Taşınırım 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Taşın ashwshsh Yorumla Medical34 +1 yıl Tamam ben taşındıktan sonra yazarım sana 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hshsjshshsh tamam Yorumla Medical34 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
motley Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benle beraber biri daha uyanık. :D :D 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıksam istek atar mısın? Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. burada da yağıyor 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. burada yağmur yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ben uyandım
Çoğu kişi uyanık. Evet dışarıda yağmur var hoşuma gitmese de yağmasını istiyorum malum suya ihtiyacımız var.
Yağmuru nasıl sevmezsiin
Valla sevmiyorum : / kapalı havalarda içim daralıyor modum düşük oluyor. Ben güneşli havaların, cıvıl cıvıl kuş seslerinin insanıyım 😌
Onlar da güzeel evett ama yağmur bir başka güzel 😂
Bi ara kendime bak ne güzel yağmur yağıyo falan diye yutturmaya çalıştım da yok olmuyor 😂 o kasvetli hava tüketiyor beni. Neyse ki bahar geldi.
Bahar da güzel tabi 😂
Yaşasın bahar
😂😂
Geçen gün hava 20 dereceydi 1 gün sonra fırtına 😄 böyle olması iyi daha fazla yağmaya devam eder umarım
İnşalllahhhh daha fazla yağar 😂
Yağıyor zaten devam ediyor 😄
burada durdu 😂
Gönderelim 😄
Keşkeeee 😂
Güneş açtı senin yüzünden söylenmeni beklemiş 😄
Sizde de mi güneş açtı 😂
Evet biraz öyle oldu git dememi beklemiş 😄 size doğru geliyordur
Gelsin 😂
Gitsin bakalım 😊
Kar geldi asjwhshs
Ciddi misin
Evet 😂
Bak o kadar içtenlikle göndermişim düşün kar yağıyor 😄 bize de yağmur
Aynennn 😂😂 başka bir şey dileseydin o olurdu
Canım tatlı çekmişti iftar menüsünde iş yerinde sütlaç var bugün içimden ne geçiyorsa ona yakın şeyler oluyor 😄
Şanslı günündesin demek ki😂
Ay başından beri zaman kavramından şansızım ya 😄
Neden dbsbsbs
İş yerinde yatıp kalkıyorum 😄 mesai var sahur iftar falan 1 aydır
Kolay gelsin 😂
teşekkür ettim
Sahura kalkanlar ayakta
https://voca.ro/1dyaFBFpz0ps
Yağmur deme ya bugün kaç saat yağmurun altında kalıp ıslandım
Daha güzeel. Bedava terapi işte 😂
Hemde ne terapi kanks 😅
😂😂😂
ben uyanigim Burdada yağdı durdu
burada kar yağmaya başladı
Aha bu kız da İstanbul dan 😂
Evet shhshssh
🤜🤛 yesss bildim ve biliyordum yağmurun neden güzel yağdığını kaynağını buldum xd jsjs
neden güzel yağıyor dhshshs
Sebebi sensin bebekamın xd jsjs wahşii Yavru ceylan seni 💅 xd
Wahşi yavru ceylan mı hshsjshsh
Heee böyleee hırçınn oluyolar küçük pençelerini çıkarıyorlar patilerinde felan tatlı oluyor xd jjs😂
Hahshshshshsh
Yaaa ne sandın çevreşamın 😂 bizde ağaç kavununda yetişmedik haa
Çevraş oldugumu nerden çıkardın😂
Hissler küvetli olur bazen be delalamın jsjs , 😂
Bence bir daha hislerine güvenmemelisin 😂
Xd ne yani kahverengi demedim diye hislerime hakaret mi ediyorsun xd zjjz
Yine tutmadı kanka hshshshhs
Ya AWK böyle işin heee şurda alt tarafı kıza yürüyecem bir şey tutmuyor nsjsjsjs
Gözler ela bana bakınca fenaaa demi xd zkjs
İş başı yapacağım yarım saate hiç güzel değil.
İş yerlerini hic sevmeem allah yardımcın olsun😂
Hayatın gerçeği bu iş hayatına geçince ne yapacaksın :D cümlemizin teşekkürler ama kimsenin olmuyor
Mecbur çalışıcam😂
Ah kar yağdı sorma o daha kötü oldu buz gibi oldu hava
Evettt dondum ben de
Günaydın nerde yaşıyorsun?
İstanbul
Günaydın
Tadını çıkar 🌸
Kesinliklee 😂
Bi de kahve iyi gider
Level atladınız yani
Eveeett 😂😂😂
Benim yerime de keyfini çıkar