Aile & Toplum Bu saatte uyanık olan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bu saatte sizi uyandıran şeyin sebebi ne?Benim ders çalışmak için kütüphaneye gidecek olmam😶😀 Bu saatte uyanık olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
yokartıkbune41 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 578 cevap paylaştı. Bu saatte neden kütüphane evde küçük çocuk mu var? 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Hayır kütüphane daha zevkli oluyor ders çalışmak için Yorumla yokartıkbune41 +1 yıl Ders çalışmaktan zevk alıyorsan tebrik ediyorum sınava mı hazırlanıyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Ders çalışmaktan zevk almıyorum ders çalışmayı zevkli hale getiriyorum diyelim Evet sınava hazırlanıyorum Yorumla yokartıkbune41 +1 yıl Kolay gelsin madem kütüphaneye kadar yoruldun çık buradan değsin Yorumla Soran +1 yıl Daha açılmadı onu bekliyorum Yorumla yokartıkbune41 +1 yıl Kütüphane açılmadan önce ders aşkıyla yanan kız vay be tebrikler hangi şehirdesin Yorumla Soran +1 yıl Konya Yorumla yokartıkbune41 +1 yıl Hmm güzel formasyonu oradan almıştım keşke çoğu öğrencim böyle çalışkan olsa ne hedefliyoruz? Yorumla Soran +1 yıl Psikoloji Yorumla yokartıkbune41 +1 yıl Yani şimdiden delirmeyi kabul ediyorsun o da güzel Yorumla Soran +1 yıl Neden delirmeyi kabul ediyim ki Yorumla yokartıkbune41 +1 yıl Eğer psikolog olup ruhsal rahatsızlığı olan insanlarla uğraşırsan bir süre sonra ya huyundan ya suyundan oluyor Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 883 cevap paylaştı. Is güç. Sabah olsa da gitsek yatsak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kitabım yanımda değil okuyamıyorum deli oldum eğdmspğss misafirlikteyim 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Hiç sevmem misafirlikte olmayı😶 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okuyamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Keşke alsaydın yanına Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse sonra artık Yorumla Soran +1 yıl Aynenn😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hedefin ne bölüm olarak Yorumla Soran +1 yıl Psikoloji Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzelmiş bende okuyorum kazandım geçen sene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takibime döner misin Yorumla Soran +1 yıl Hangisi sensin bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl T ile başlıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeni gelenlerin arasında az önce ettim zaten t ile başlayana dön Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dönseneeee Yorumla
morbiusss Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Bizimde işe gitmeden önce bir duş alıp öyle işe gitmek 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Hava soğuk değil mi yaa 🥶 Yorumla morbiusss +1 yıl Soğuk ben sıcak sevmem duşu bile soğuk suyla yaparım Yorumla Soran +1 yıl 😳😳 Yorumla morbiusss +1 yıl Soğuk bir duş iyi geldi şimdi işe demir gibi giderim Yorumla Soran +1 yıl İyiymiş ya Yorumla morbiusss +1 yıl Çok iyi geliyor bir dene bence zihin olarak Yorumla morbiusss +1 yıl Bu KS nasıl biseymis daha bornozumu çıkarıp üstümü yiyemedim Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 934 cevap paylaştı. Uyumadım ki uyanayım işteyim çalışıyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin 😊 Yorumla Mrengineerac +1 yıl Teşekkürler sanada allah zihin açıklığı versin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😇 Yorumla
fatih_1017 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 34% +1 yıl Çalışıyoruzz gece mesaisi 🙃 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin 😊 Yorumla fatih_1017 +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla Soran +1 yıl 😇😇 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Benim hala uyumamış olmam 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
kitapvesey Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Oha kütüphane çok uzak galiba 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Yoo otobüsle 20 dk falan Yorumla kitapvesey +1 yıl Nerde yasiyorsun sen bana da kutup lazm Yorumla Soran +1 yıl Konya Yorumla kitapvesey +1 yıl Ağa be yazık sana wksjwa Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla kitapvesey +1 yıl Yobaz city Yorumla Soran +1 yıl Evet ya Yorumla kitapvesey +1 yıl Sen tam tersisin galiba öyle vibe aldm ajsjwjw Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla kitapvesey +1 yıl Merak ettim ya ben seni Yorumla Soran +1 yıl Ne anlamda merak Yorumla kitapvesey +1 yıl Her anlamda Yorumla kitapvesey +1 yıl İyi anlamda Yorumla
şimşekmcqueen0 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl 6 da ders calısma 0 10 Yorumla Soran +1 yıl 04.00 de aslında başladım 🙂 Yorumla şimşekmcqueen0 +1 yıl kaçta uyudun Yorumla Soran +1 yıl 00.00 Yorumla şimşekmcqueen0 +1 yıl verim alamazsun Yorumla Soran +1 yıl Ben yaklaşık 10-11 aydır böyle çalışıyorum Yorumla şimşekmcqueen0 +1 yıl helal olsun Yorumla Soran +1 yıl 😇🙂 Yorumla şimşekmcqueen0 +1 yıl ne olacan Yorumla Soran +1 yıl Psikolog umarım olurum Yorumla şimşekmcqueen0 +1 yıl inşallah Yorumla
kira_black Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Deprem 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun 🙁 Yorumla kira_black +1 yıl Saol dün gece 01:22 de olmuştur samsun aciklarinda, bu gece bir şey olmadı ama kaç zamandır çakal uykusu uyuyorum Yorumla Soran +1 yıl Umarım en kısa sürede bu psikolojiyi hafifletirsiniz Yorumla kira_black +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Uyku düzeni 0 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu ben yaa😶 Yorumla
Ǥнσsτ_ツ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bıkkınlık. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Neyden bıktın Yorumla Ǥнσsτ_ツ +1 yıl Herşeyden. Yorumla Soran +1 yıl Sende haklısın yaa Yorumla Soran +1 yıl her şey sıkıcı artık 😐 Yorumla Ǥнσsτ_ツ +1 yıl Evet, özellikle Türkiye de iş hayatı ve sosyal hayat iyice boka sardı. Yorumla Soran +1 yıl Ben daha iş hayatına atılamadım ama atıldıktan sonra Türkiye den gitme planım varr Yorumla Ǥнσsτ_ツ +1 yıl Nasip bu kurlarla zor ama dene şansını. Yorumla Soran +1 yıl Çok zor ama istediğim bölümü bitirirsem gidebilirim diye düşünüyorum 😶 Yorumla Ǥнσsτ_ツ +1 yıl İnşallah. Yorumla Soran +1 yıl 😇😇 Yorumla
Vakt-imerhun Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hastalık🤧 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun 😇 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Uyumadık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bu saatte neden kütüphane evde küçük çocuk mu var?
Hayır kütüphane daha zevkli oluyor ders çalışmak için
Ders çalışmaktan zevk alıyorsan tebrik ediyorum sınava mı hazırlanıyorsun?
Ders çalışmaktan zevk almıyorum ders çalışmayı zevkli hale getiriyorum diyelim
Evet sınava hazırlanıyorum
Kolay gelsin madem kütüphaneye kadar yoruldun çık buradan değsin
Daha açılmadı onu bekliyorum
Kütüphane açılmadan önce ders aşkıyla yanan kız vay be tebrikler hangi şehirdesin
Konya
Hmm güzel formasyonu oradan almıştım keşke çoğu öğrencim böyle çalışkan olsa ne hedefliyoruz?
Psikoloji
Yani şimdiden delirmeyi kabul ediyorsun o da güzel
Neden delirmeyi kabul ediyim ki
Eğer psikolog olup ruhsal rahatsızlığı olan insanlarla uğraşırsan bir süre sonra ya huyundan ya suyundan oluyor
Is güç. Sabah olsa da gitsek yatsak
Kitabım yanımda değil okuyamıyorum deli oldum eğdmspğss misafirlikteyim
Hiç sevmem misafirlikte olmayı😶
Okuyamıyorum
Keşke alsaydın yanına
Neyse sonra artık
Aynenn😊
Hedefin ne bölüm olarak
Psikoloji
Güzelmiş bende okuyorum kazandım geçen sene
Takibime döner misin
Hangisi sensin bilmiyorum
T ile başlıyor
Yeni gelenlerin arasında az önce ettim zaten t ile başlayana dön
Dönseneeee
Bizimde işe gitmeden önce bir duş alıp öyle işe gitmek
Hava soğuk değil mi yaa 🥶
Soğuk ben sıcak sevmem duşu bile soğuk suyla yaparım
😳😳
Soğuk bir duş iyi geldi şimdi işe demir gibi giderim
İyiymiş ya
Çok iyi geliyor bir dene bence zihin olarak
Bu KS nasıl biseymis daha bornozumu çıkarıp üstümü yiyemedim
Uyumadım ki uyanayım işteyim çalışıyorum
Kolay gelsin 😊
Teşekkürler sanada allah zihin açıklığı versin
Teşekkür ederim 😇
Çalışıyoruzz gece mesaisi 🙃
Kolay gelsin 😊
Teşekkürler ☺️
😇😇
Benim hala uyumamış olmam 😂
😂😂
Arkadas neden bukadar tepkisizsin:)
Libidom yüksek
Oha kütüphane çok uzak galiba
Yoo otobüsle 20 dk falan
Nerde yasiyorsun sen bana da kutup lazm
Konya
Ağa be yazık sana wksjwa
Neden ki
Yobaz city
Evet ya
Sen tam tersisin galiba öyle vibe aldm ajsjwjw
Olabilir
Merak ettim ya ben seni
Ne anlamda merak
Her anlamda
İyi anlamda
6 da ders calısma
04.00 de aslında başladım 🙂
kaçta uyudun
00.00
verim alamazsun
Ben yaklaşık 10-11 aydır böyle çalışıyorum
helal olsun
😇🙂
ne olacan
Psikolog umarım olurum
inşallah
Deprem
Geçmiş olsun 🙁
Saol dün gece 01:22 de olmuştur samsun aciklarinda, bu gece bir şey olmadı ama kaç zamandır çakal uykusu uyuyorum
Umarım en kısa sürede bu psikolojiyi hafifletirsiniz
Teşekkür ederim
Uyku düzeni 0
Bu ben yaa😶
Bıkkınlık.
Neyden bıktın
Herşeyden.
Sende haklısın yaa
her şey sıkıcı artık 😐
Evet, özellikle Türkiye de iş hayatı ve sosyal hayat iyice boka sardı.
Ben daha iş hayatına atılamadım ama atıldıktan sonra Türkiye den gitme planım varr
Nasip bu kurlarla zor ama dene şansını.
Çok zor ama istediğim bölümü bitirirsem gidebilirim diye düşünüyorum 😶
İnşallah.
😇😇
Hastalık🤧
Geçmiş olsun 😇
Evinde calis
Ben. .
Alarmım
ben uyuyom valla
Sebep belli
Uyumadık