öncelikle ben telefon aldığımı bile söylemedim kendi öğrendi hava atan biri asla değilim ama duydugundan beri ıyh o model mi o renk niye aldın falan dedi, sorun şu ki diğer arkadaşı benimkinden de yüksek model aldı ama onu kıskanmıyo onunla bana hava atıyo e beni niye kıskanıyo
bi hayırlı olsun bile demedi garip yani
(iphone 11 aldım onunki de se mi ne )
se yi ilk onda görmüştüm işte ara model falan dedi ama yine de sevinmiştim onun adına sonuçta kamerası iyiydi o zamanlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kıskanıyor. Hemen uzaklaş ondan. Sana kazık atar. Sinsi, varoş elcmelfmlemf. Böyleleri kendi alamıyor, yapamıyor diye kimse alamasın yapamasın ister. Sen aldığında ağladığına adım gibi eminim. Nereden biliyorsun diye sorma her arkadaş ortamında böyle aşcmwlnfwlmg
oha ağlamazsın aw keödpsmdhslsmh benim kıskandırma amacım yok kompleksler onun sorunu💅🏻
Sen her ne kadar iyi niyetle yaklaşırsan yaklaş içinde kahp*elik olan ağlar, zırlar, kıskanır. Birde bunları memnun edemezsin. Bencildirler. Hep kendi sıkıntısı konuşulsun ister. Hep morali bozuktur, sürekli onunla ilgilenilsin ister. Yaşadım anam hepsini yaşadım.
lan aynısı aw nasıl bildin😵💫😵💫 şuanlık amacım onunla biraz çevre kasmak benim moodumu düşürmesine izin vermiyorum ve sadece bana karşı böyle değil herkese karşı böyle onu farkettim
Kız bırak çevreyi bilmem neyi. Kendisinden hayır gelse çevresinden gelmez. Sürekli her konuda anlayış gösterdiğim bir arkadaşım vardı. Benim derdim varken mutlu mutlu onu aldım bunu aldım diyip tınlamıyordu. Ama onun sıkıntısı varken ben mutluluğumu saklıyordum. Ayıp yani. Arkadaşım üzgünken onu aldım, şöyle mutluyum demek bana saçma geliyor. Geçen doğum günü partim vardı. Asosyal biri. Milleti tersliyor sonra arkadaşım yok diye ağlıyor. Arkadaşlarımın da o tarz kişilere tahammülü yoktur. Sırf benim arkadaşım diye sabırlı davranıyorlardı. Birde kendinden emin şekilde kendi hayatında uygulayamadığı tavsiyeleri bize veriyordu. Her neyse doğum günümde en mutlu zamanımda hanımefendinin morali bozuk kimse ona ilgi göstermiyor, benimle ilgileniyorlar diye telefonla konuşmayı bahane edip bardan gitmiş. Bizde bunu arıyoruz her yerde. Eve gidiyorum size iyi eğlenceler diyor. Niye diye soruyoruz söylemiyor. Bence iletişimimi kestim. Her yerden bana gönderme yapan hakaretli şeyler paylaşıyor. Umrumda mı? Hayır. Derdini dinleyecek, pohpohlayacak kimse yok diye Twitter’da dert yanıyor. Hayat enerjini sömüren insanlardan uzak dur. Vallahi kafam o kadar rahatladı ki anlatamam. Kız tırnağı kırılsa dert edinen, alışveriş yapsa yetişemeden bir tip bu arada.
Yetinemeyen*
Her şeyin daha fazlasını isteyen doyumsuz biri. Ben onu pohpohlamayınca neler diyordu. Sanki tek kendi derdi varmış gibi sen benim yaşadığımdan ne anlarsın ne bilirsin falan diyor. Ben 19 yıl boyunca kilolu olduğum için zorbalık görmüş insanım. Her şeyin dibine kadar yaşadım. Benim derdimi sıkıntımı umursamayan insandan olmaz.
Soyledikleri gercekre olabilir. iphone sevmiyorum bende 30 bin 50 binlik telefonlari varmis. birinin arkasinda 4 tane kare seklinde kamerali olani var bedava verseler kullanmam. haa satmak icin bedava verseler alirim o ayri. cok zevksiz bisey. telefondan anlamayanlar ve kizlae kullanio genelde
benimki 17k lık daha üstünü alamam zaten ama arkadaşım gelmiş bana onun modası geçti niye en son çıkanı almıyosun diyo ver parayı alıyom knk
Bence seni kiskanmioda asaglamayami calisio napio. birazdaha somut sekilde konussana. neyse ne yaparsa yapsin fazla sirrini falan anlatma. benimde cok kiskanc arkadaslarim var. onun icin maddi durum denklik olmasi lazim arkadasliktada. bide nazara acayip inanan biriyim felak nas surelerini oku devamli. o nazar seni hastanelik bide eder ben cok korkarim kiskanc insandan. heee ozelikle en yakin arkadasin kiskanir. cocukluk arkadasin kiskanir baskasinin ne yaptigi gozunw batmaz ama seni kafaya takar.
Senin 11 den iyi olması dışında bir problem yok knk
se mi bilmiyorum öyle bişi 64 gb kasıyo diye değiştrmek istyo o da benimki daha iyi btw
Se3 ise 11 den iyidir 2 ise çöptür
iphone 6 ya benziyo görünüşü bilmiyorum senesini falan