Arkadaşım benden habersiz bir sekilde ask iliskime mudahele ediyor? Telefonunu karistirirken gordum ne yapmaliyim?

Simdi cok uzun yazmiyacagim bir cocukla konusuyordum ve birgun bu cocuk bana az soguk mesajlar atinca o gunde cok sinirlenince arkadasima cocugu kotulemistim baya kufur edip, ama sonra cocukla konusmaya devam ettim cunku cocuk ozur diledi o gun yogunmus gunu kotu gecmis, basina birkac sey gelmis ondan oyle yazmis iste bana acikladi sonrada arkadasima yazdim iste ay kanka kotu hissediyorum cocuk megerse gunu kotu gecmis basina birseyler gelmis bende vocuga baya laf ettim gomdum neredeyse diyip birseyler yazmistim, arkadasimda iste biz bi cocukla bu olaydan sonra bir kac kez bulustuktan sonra iste o mesajlarin kotu kismini kirpmis fake hesap acmis cocuga mesajlari atmis, iste bu kizla konusma kotu seni sevmiyor yazmis, sonrada bu cocukta bir anda benle konusmayi kesti yani biz artik flort olarak konusmasakmi ya falan yapti ve baska hicbir demedi bunu akradasima soyleyincede uzulme kanka kotu cocuktu zaten ya napicaksin yakismiyordunuz vb seyler yazdi, bugunde arkadasimla birlikteydik telefonunu bana vermisti o an bende bir baktim baska hesap var girdim sonra cocjkla olan mesajlarini gordum, sonra iste bu telefonu isteyince hemen ciktim yani diyecek birsey bulamadim o anda ona sen niye boyle birsey yaptin diyemedim, simdi sizce ne yapmaliyim? Mesajlarin fotografini cekemedim ya inkar edip iftira atmakla beni suclarsa ne yapicagim?
Arkadaşım benden habersiz bir sekilde ask iliskime mudahele ediyor? Telefonunu karistirirken gordum ne yapmaliyim?