Seçtiğiniz bir insanın yerine 24 saat boyunca geçeceksiniz. O 1 günde neler yapıyorsa onu yapacaksınız. Onun işine/okuluna gitmek, onun odasında uyumak, onun konuştuklarıyla konuşmak ve onun yaptığı her şeyi yapmak zorundasınız. Kimin hayatını 1 günlüğüne yaşamak isterdiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHenryc cavill olmak isterdim adam yakışıklı popüler zengin ve oyuncu yani tam hayalimde ki hayat. olsaydım kızlar o zaman peşimde koşardı sürekli ilgilenirlerdi ve bende hayatı yaşardım 1 gün de olsa bunun dışında aklıma kimse gelmiyor şu an için...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba,
Acaba bu kişi yaşıyor olmak zorunda mı?
Eğer cevabın hayır ise Konfüçyüs veya Lao Tzu gibi felsefeye yön veren kişilerin bilinçlerine erişmek isterdim.
Eğer bir günlüğüne yerine geçeceğim kişi yaşıyor olmak zorunda ise, Sanatana Darma öğretisini modern çağa uyarlayan Hintli guru Sadhguru'nun bilincine erişmek isterdim.
Peki ya sen?
Işıkla kal...
00 Yorumla
Ünlü birisi değil ama Twitter'da devlet içinde siyasilerin tüm pisliklerini yazan bir anonim isim var aslında anonim değil ama herkes bilmez, onun anlattığı deneyimleri yaşamak isterdim. Devleti tanımak isterdim.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılHermione Granger; yaşadığı evren kelimenin tam anlamıyla büyüleyici. Uygun olunduğu ve yeterince eğitim alındığı takdirde dünyasında yapılamayacak şey yok neredeyse. Bildiği bütün büyüleri denerdim zamanım kalırsa yenilerini keşfetmeye çalışırdım. Hatta 24 saat kuralını bozan bir büyü bulup ölene dek
Hermione olurdum.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
50Cevap

Gerçekten çok zor bir soru. İçinde bulunduğum durumdan bağımsız olarak, hayatını yaşamak istediğim kişi Oprah Winfrey olurdu.
Oprah Winfrey çok büyük bir başarı hikayesi ve önemsiz bir çocukluktan şu anda kendi hayatını kontrol etmeyi başarmış bir milyoner olmasının ötesinde, güçlü bir kadın olarak, insanların hayatını değiştiren ve cesaret eden bir lider olarak görülmesini sağlamıştır. Onu öğrenmek ve hayatını tanımak benim için çok özel olurdu.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılRTE... Sabah kahvaltısında ejder meyveli smoothie içmek, gün içinde sağa sola emirler yağdırmak, eksikliklerimi bastırabilmek ve egomu tatmin etmek için insanlara hakaret etmek, ağzımdan çıkan her kelimenin emir kabul edilmesini, benden nefret eden insanların bile bana kul köle olduklarını görmek, sevmediğim insanlara tekme tokat girişmek, canım istediğinde vatandaşa hakaret etmek, inşa ettiğim tek adam rejimi sayesinde sahip olduğum gücün ve bana adeta ikinci peygamber gibi tapan sefil halk kitlesinin onları aç ve yoksul bıraksam dahi peşimden gelecek olmalarının tadını çıkarmak isterdim... Çok keyifli olmalı... Düşünsene, bir imza ile istediğin insanı istediğin göreve atayabiliyorsun. Orman alanlarını imara açıp ülkenin geleceğinin içine edebiliyorsun. Bugün ak dediğine yarın kara diyebiliyorsun, hesap soran yok... RTE gibi sınırsız gücüm olmasını isterdim 24 saatliğine.
10 Yorumla
+1 yılOnun yerine geçmek isterdim. Aramızın buz kestiği bir dönemde ne yapıyor acaba, bir de onun hayatını düşüncelerini vs merak ediyorum. Bir de onun yerine geçince sürekli gözlerime bakardım aynadan. (onun gözleri ya shah) gururdan dolayı bak (a) mıyorum şu an da o yüzden. Benim ona verdiğim şeyleri ne yapmış falan. Onun yerine geçmek isterdim kısacası.
10 Yorumla
+1 yılCumhurbaşkanı olup, tüm hastaneleri hatta herşeyi bedava yapardım, tüm sokakta yaşayan insanları ve canlıları evlere alırdım. Kimse üşümesin, aç kalmasın 🧸🥺
11 Yorumla
Soran+1 yılBebek misin? 💜

işte bu hayranı olduğum Seranay Aktaş'ın yerinde olmak isterdim baksana nasılda güzel bakıyor bal gözleri
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 368 cevap paylaştı. Hayatı ailesi yüzünden maffedilmiş birinin yerine geçip o aileden kurtarmak isterdim o kişiyi
12 Yorumla
Soran+1 yılAdamsin
+1 yılYaşamış olsaydı Gazali nin yerine bir günlüğüne geçmek isterdim. Kendisi çok zeki bir ilim adamıdır.
Çok fazla insan var aslında ama o insanların yerine geçsem yüreğimin bir gün dahi kaldırabilceğini sanmıyorum.
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Seviyorum kendisini kitaplarınıda okuyorum.
- +1 yıl
@Carlosroberto doğru yoldasın dostum.. İbn Arabî, Maverdi de tavsiye ederim.
- +1 yıl
@mühendissbiraşık Teşekkür ederim tavsiyelerin ve yorumun için.🙏
- +1 yıl
@Carlosroberto Rica ederim kardeşim, önemli olan yolda olmak vesselam.
+1 yılHerhalde çok zengin birinin hayatını, bu arada ben oyum ya kendi hesabıma para yollardım🙂
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar kabalık küstahlık yaparsa yapsın hanımefendilerin sonsuz hoşgörü gösterdiği badboyların yerinde olmak isterdim. Hep bu tuhaflığı anlamlandırmak ya da bizzat aktörleri tarafından yaşamak istemişimdir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAtatürk 🙏🙂 gerçi gölgesi olamam ama isterdim canım Atam 🌸🦋
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevdiğim kızın hayatını yaşayıp o gün kendime mesaj atardım kendimi affederdim😂😂 bütün erkekleri engellerdim hatta o gün kendime evlilik teklifi etsem bile olur dimi
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAh ulan ah hayali bile çok güzel
Cevap sahibi+1 yılGene efkarbastı senin yüzünden
Soran+1 yılSarhoş olmam dedikten 5 dakika sonra benim zihin WÇSMXXHDMDBD
Cevap sahibi+1 yılKızım içmeden sorhoş olduk biz sen ne diyon😂😁😂
+1 yılEn sevmediğim, gördüğümde dövmek istediğim insanın yerine geçerdim. Onu daha iyi anlamak, yaşadıklarını yaşamak için 🌱
00 Yorumla
+1 yılKendi hayatım çok şükür gerek yok başkaların hayatına ama
İsteğim tabi recep Tayyip Erdoğan istemek olurdu
047 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Adam gibi adam yetmezmi seviyorum onu reis olmak kolay değil dunyada
- +1 yıl
Mazlumun yanında düşmanın karşısında adam
- +1 yıl
Dış ülkeye racon kesen adam gibi adam
Soran+1 yılEkonomimizin başı eğilmedi, ekonomimizin başı koptu.
- +1 yıl
Şükürsüzluk var bizlerde nemzan milletin cebine dokundu herkes ah vah etmeye başladı
Soran+1 yılAlmanyadaki amerikadaki vs ekonomi bizde yok. Bizim onlardan ne eksiğimiz var? Onlar hak ediyor da biz hak etmiyor muyuz?
- +1 yıl
Öncelikle herkes herseyi hak ediyor imtihan dünyası burası burası okadar kıymetli değil bir şeyi elde etmek için çalışarak olur...
TV izlediğiniz gibi bir hayat yok yabancı devletlerde - +1 yıl
Her yerden para yagmiyor
- +1 yıl
Yurt dışında gel zengin ol demiyorlar
Soran+1 yılNe diyorsun yaa? 🙂 Internette görmek bile yetiyor. Onların asgari ucretiyle x urunu 70 tane aliniyorken, bizim asgari ucretimizle 30 tane aliniyor. Sukret sukret. Bu mudur yani? Ben turkler calismasin demiyorum. Konuyu degistirmeyelim lutfen. Ama amerikali adamin 2 saat calisarak aldigi seyi ben neden 10 saat calisarak almaya sukretmeliyim? Ben amerikalidan daha mi degersizim sirf turkum diye? 🤔
- +1 yıl
Sen olaylara maddi gözden bakıyorsun
Bizim ülkemizde kendi kendimize yapıyoruz benim işyerine kazandırdığı dolar ya da euro ama bize verilen tl biz bize yapıyoruz sayisizca ornek verebilirim - +1 yıl
Deprem oldu kiralar yukseldi
- +1 yıl
Sel oldu kira yukseldi
- +1 yıl
Biz bize yapiyoruz
Soran+1 yılBenim ülkemde üretilen çayı, yurtdisindaki market daha ucuza sattı. Ustelik turk lirasini dolara cevirdiginde bile 🙂 Kusura bakma ama sürünüyoruz..
- +1 yıl
Bence sürümuyoruz çök şükür halimize
- +1 yıl
@Alpagu16 bak şimdi kendini geliştir ozaman konus
- +1 yıl
2 kişi konuşurken araya girme
- +1 yıl
@Alpagu16 haha senin patron adam degil
Soran+1 yıl@Alpagu16 Biz gelismekte olan bir ülkeyiz ama kendimizi afrikalılar ile kıyaslayıp mutlu olmamızı bekliyorlar sanırım. En iyisi bosverelim haklısın.
- +1 yıl
@Alpagu16 kim Almanya'da yaşıyor beğenmiyorsan git kardeş sinir kapısı orada
- +1 yıl
Amerika kaç yıllık devlet türkiye kaç yıllık devlet kendimizi amerikayla kıyaslayamayız ekonomi çok iyi değil ama bun tek sebebi iktidar değil iktidar elinden geleni yapıyor asgeri ücret şu an dolar bazında tarihin zirvesini yaşıyor 420 dolsr şu an 2002 de 128 dolsrdı siz düşunün arabaları evlerin kiraların pahalı olmasının tek sebebi zenginler adamlar sürekli zam yapıyor iktidarin tek yapması gerek evlere kira zammı kotası koymak onuda yapamaz kimse evini kiraya vermez o zaman. Tarıma fazlasıyla destek veriyolar ama üreten kimse yok çünkü artık çifçilik hayvancılık küçük görünrn bir meslek halbuki hayvanla tarımla uğraşan birisi rahat 30 40 bin kazanıyor aylık. Ama bizim milley doyumsuz hala ysrdım istiyor gübreyi devlet veriyor bi kısmını tarım aletlerini faizsiz hatta hibeli kırediyle veriyor bu sene 7 yıl ödemeli sıfır faizle koyun ve inek dağıttılsr geçen sene ve önceki sene geri ödemesiz genç çiftçilere 40 küçük baş ve 7 tane büyükbaş verdiler. Bundan daha fazla bir şey yapamaz iktidar ama biz millletçe aç gözlüyüz şu an Ankara'da 7 binden aşşağı kira yok deprem oldu zam yaptılar buna devlet ne yapa bilir en fazla ev sahiplerini askere emir verip vurdurması lazım yoksa bu millet doymaz kimse üretmek için çabalamıyor git köylere genç yok bulamazsın sonra ekmek pahalı et pahalı süt pahalı diyolar o zaman gelsin istanbuldaki ankaradaki işsizler köylerine üretsinler et süt buğday ve ucuza satsınlar
- +1 yıl
Ben parti tutmuyom sen parti manyağısın büyük ihtimalle
- +1 yıl
@Alpagu16 yazdıklarımı okuyup algılaya bildiysen her hangi bi partiyi savunmadım her hangi bir partiyi kötülemedim ayrıca asgeri ücrete ek zam temmuzda geliyomuş ama bu iyi bir haber değil çünki bizim millet aç gözlu ve doymaz şimdi hemen kiralara zam yaparlar yine çalışanın cepine bir şey girmez bunun bir çözümü yok
- +1 yıl
Senin ne çıkarın var da aç gözlü bir milleti görmeyip iktidarı kotülüyon sence ikitidar değişse ekonomi değişcekmi😂😂😂 ben söyleyim hayır yeniden zamlar gelmeye devam etcek bunu kimse durduramaz
- +1 yıl
@Alpagu16 arkdaşım sen nerden çıkarıyon benim parti tutuğumu benim kim gelirse gelsin umrumda değil benim söylemek istediğim ekonomi iktidarla değil milletle değişir çalışan üreten bi millet değiliz belirli bir kesim uretiyor ve onlsrın ürettikleri yetmediği için pahalı oluyor siz daha bundan sonra görün bu şekilde giderse ekmek alcak pars kalmaz asgeri ücretlide bir an önce gençlerin tarıma hayvan cılığs yönelmesi gerekiyor. Zenginlerinde gözlerinin doyması ve sürekli kiralara zam yapmaması yoksa hiç bir ikitidar ekonomiyi düzeltemez
- +1 yıl
Tamam siz haklısınız daha iyisini yapın ve bizde yararlanalım seçim yakın
- +1 yıl
Ekonominin tek sorumlusu millettir...
Soran+1 yılBiz de üretim yok diyorsun ama bizim ürettiğimiz çay neden yurtdisinda daha ucuz? Bizim urettigimiz bile bize daha pahaliya satiliyor.. neyse tartismayacagim daha fazla
- +1 yıl
Çünki türkiyede fırsatçılık var yurt dışında o yok işte çayın maliyeti 1 tl ise yurt dışına 2 tleye satıyor onlarda 3 tl ye satıyor ama türkiyede toptancı 1 tlu alıyor 10 tly satıyor
- +1 yıl
Yani biz bize yapıyoruz ne yaparsak bunun ikitidarla bi alakası yok
Soran+1 yılAma sonucta denetim daha cok olsa bunun onune gecerler
- +1 yıl
Yani denetim değilde kiralara bir kota koymaları gerekiyor askeri ücretin 4 te birini geçmemeli ama buna kimse olur demez
- +1 yıl
Ve bi ürün üreticiden alınan fiyatın çok üstüne satılmamalı
- +1 yıl
ya da direk üreticinin satabilceği bir market olmslı
- +1 yıl
Alpagu senin algılama sorunun var sen bu işlere girme boş ver
- +1 yıl
Ben hagi partiyi savundum ya da boş ver öyle haklısın sen buyüksün zekisin en iyi sen biliyorsun bu yeteneklerini kullsn ve bizi kurttar ekonomiyi düzelt olur mu
- Aile & Toplum konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılkomadaki birisinin hayatını alayım da aklım bulanmasın
11 Yorumla- +1 yıl
benim başım gövdeme ağır, zor kaldırıyorum
+1 yılElon Musk gün içinde kendi banka hesabıma 1 milyon dolar eft yaptım mı üff
Ha birde Tesla gönderirdim evime😂00 YorumlaO kişinin yerine geçince kendimize para yollayabiliyor muyuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılYollayabilirsin
+1 yılKüçük bir çocuğun olabilirdi. Belirli bir insan yok gözümde. Bir günlüğüne tekrar çocuk olmak isterdim.
00 Yorumla
+1 yıl128milyar doları nereye koyduğunu öğrenmek için birinin yerine geçerdim kim diye sorma yanarız
02 Yorumla
Soran+1 yıl🤫🤫🤫
- +1 yıl
Aramızda 🫢
+1 yılBenjamin Rotshild olmak isterdim 😁 Bütün planlarını öğrenmek için
00 YorumlaBir lejyonerin hayatını yaşamak isterdim ama ben yine ben olayım hiç kimse bi ben etmez😉
00 YorumlaAsker veya polis birinin hayatını yaşamak isterdim
01 YorumlaKimsenin.
Ben kendi hayatımdan memnunum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılKendi hayatımı kendim olduğum için gurur duyuyorum😂
00 Yorumla Johnny Sins olabilir ya da Nikola Tesla olmak ta güzel olabilirdi. İkiside eksik yanım 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYine ben olayım ama maddi durumum daha iyi olsun özendiğim birisi yok hayatımı seviyorum
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılRte nin veya karısı emine erdoğanın hayatını yaşamak isterdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir hayat kadının veya Dan Bilzerian yerine gecmek isterdim
10 Yorumla
+1 yılKılıçdar oğlunun hayatı
10 Yorumla
+1 yılRecep Tayyip Erdoğan diyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Her gün onlarca küfür yediğini bilerek hala daha yalan söylemek, milletin hakkını yemek nasıl bir duygu acaba? Onu merak ediyorum. Çünkü ben şahsen öyle biri olsam yaşamak istemem
+1 yılKimsenin kendi hayatımı 😉😉
05 Yorumla- +1 yıl
Senin hayatını vazgeçtim ☺️☺️
Soran+1 yıl🙂🙂🌸
- +1 yıl
O kadar temiz güzel bi kalbin varki bence hayatında bi o kadar güzeldir
Soran+1 yılTeşekkür ederim😊💜
- +1 yıl
🥰❤️
+1 yılReçel Tayyip Erdoğan.
10 Yorumla
+1 yılŞeyma subaşı olmak isterdim 😁
10 Yorumla
+1 yılrocco siffredi elezioni 🙏🙏🙏
00 Yorumla
+1 yılAh o olmak isterdim, o...😩
00 YorumlaLeonardo Da Vinci
00 Yorumla
+1 yılDan Bilzerian olabilir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılRtenin yrine geçip intihar ederdim
00 Yorumla
+1 yılBütün hayatlar güzel bütün hayatlar özel
00 YorumlaPeygamber efendimizin
00 Yorumla
+1 yılKuzumun :) 3.5 yaşında
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen hakkımı isteyene devrediyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTersi olmuş olsaydı seninle yer değişirdik.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim hayatımı neden yaşamak istiyorsun?
Cevap sahibi+1 yılYer değişirdik demiştim. Eril enerjiyi hissedeceğini düşünüyorum.
Sevdiğin hayatı yaşa
Yaşadığın Hayatı sev10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeniz Bayramoğlu
00 Yorumla
+1 yılSenin. d
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Yasiyon bu hayati
Soran+1 yılNeden böyle düsündün ki? 🙂
- +1 yıl
Enerjik pozitifsin
Soran+1 yıl😅🌸
- +1 yıl
✋✋
- Aile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılKendimin :/
00 Yorumla
+1 yılSelena Gomez
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Coni sis.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir hayat
00 Yorumla Kimsenin
00 Yorumla
+1 yılKimsenin 🤨
00 Yorumla
+1 yılAcun
00 Yorumla
+1 yılPeygamberimizin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBabam
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. tabi ki bulent ersoy
00 Yorumla
+1 yılCon sina
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılJohnny sins olmak isterdim ☺️😅😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMıncıran birinin. Mıncırırdım devamlı.
01 Yorumla
Soran+1 yıl🫢🫢🫢
Kadınların
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLana rhoades
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi