Dayım küçükken çok severdi beni, korurdu, gezdirirdi. Yengemle evlendi, yengem kavga ede ede dayımı benden soğuttu. Büyüdüm, evlendim çocuğum oldu. Erkek kardeşimle çocuğum birbirini çok sevdi. Güzel bir bağ kurdular. Çocuğum alıştı derken o da evlendi. Evlendiği kadın kızımı kıskandı, kavga ede ede abimi uzaklaştırdı. Kadınların bazıları gerçekten çok fena.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNe yazık ki evet öyleler bu konuda hiç tevazu gösteremeyeceğim hayır şu insan öyle değildir her insan aynı değildir falan diyemeyeceğim, benim çevremde gördüğüm evli olan insanların birçoğu gerçekten böyle oluyor nasıl oluyor nasıl yapıyorlar bilmiyorum artık yani evlendikleri kadınlar bu insanları yıldırıyor mu nasıl davranıyor ne yapıyorlar hiçbir fikrim yok evli olmadığım için, ama ben abimden dolayı biliyorum mesela evleneli 2 sene oldu hiç öyle tutup da tek başına bir günden bir güne bize gelemez Bir keresinde birkaç defa söyledik söyledikten sonra birkaç defa geldi o da hani dostlar misafirlikte görsün misali, adam Burak bize gelmeyi adam evindeyken WhatsApp'a bile zar zor giriyor iş yerindeyken mesela bana mesaj atıyor WhatsApp'ta ama mesela evde olduğu zaman böyle çok fazla değil
Hatta ben bugün abimin şunu söylediğini biliyorum ben evdeyken bana mesaj atma dediğini biliyorum yani, hayır anlamıyorum yani bu erkekler evlendikten sonra bir eş kadın korkusu neden kaynaklanıyor niye bu kadar korkuyorlar arkadaşım sen evleniyorsun o da seninle evleniyor nedir yani tamam kadına şiddet uygula demiyoruz hakaret et demiyoruz ama bazı ipleri de bu kadar ellerine vermelerini ben anlamıyorum, mesela ben sana şöyle bir şey söyleyeyim benim abim bir ay öncesinde hatay'a görevli olarak gitti 2 hafta falan görevli kaldı deprem nedeniyle, daha sonrasında geldi geldiği gün halbuki insan bir 5 dakikada olsa yarım saat de olsa bir gelir evinden annesini babasını bir görür bir sohbet eder ama yok adam geldi direkt kendi evine gitti bu arada kendi evi diyorum ama annemin babamın aldığı evde oturuyorlar beş kuruş kira vermiyorlar ev mesafeleri 5 dakikalık uzaklıkta yani adam düşün bir gelip de 5 dakika yarım saat annesini babasını bir görüp hala tur sorup gitmedi, koşa koşa karısının yanına gitti ondan sonra durmadan böyle Instagram'da böyle fotoğraflar paylaşıyorlar çok mutluyuz bilmem neyi saçma sapan şeyler yani senin anlayacağın,
Vallahi kimse kusura bakmasın ama evlendikten sonra affedersiniz erkek milleti s**** oluyor, hanımcı oluyorlar sözünden çıkamıyorlar ödülleri kopuyor.
Mesela ben abim evlendiği bu yakın zamandan bu yana hiç tek başımıza bir yere gittiğimizi hatırlamıyoruz böyle bir yere gidecek oluruz yengem hemen peşinden atlar nereye gidiyorsunuz ben de geleyim ne yapıyorsunuz lan bir rahat bırak o yüzden seni çok iyi anlıyorum yani evlendikten sonra değişirler ben anlamıyorum kadının bacağının arasına girdikleri zaman kendilerinden geçiyorlar çok normal yani o yüzden02 Yorumla
Soran+1 yılbenim yasadiklarima benzer. ama bence butun bunlar asil abilerimizden kaynaklaniyor. ezik hisseriyorlar. ya da kendi abimi dusunuyorum, sanki baska kadin yok gibi hissediyorlar. Bu daha cok bence kadinlarla alakasi cok da olmamis erkeklerde oluyor.. serseri , kadina doymus erkek, defol git diyebiliyor. ama bu tarz erkekler aman buldum kacirmayayim diye davraniyorlar. abim mesela hala kendini begendirmeye calisiyor surekli.
bu tarz erkeklere raslayan karaktersiz kadinlarda simardikca simariyorlar. ama aslinda is erkekte, o kadinla da alakasi yok. abim daha oncesinde 1 nisanlilik gecirdi. nisanlisi resmen abimi boynuzluyordu, o ortaya cikti, boynuzladigi adam aradi abimi, kufurler etti, abim yine de evlense evlenecekti o kizla.. ezik yani bence.
bu kiz da bagarip duruyordu abime , toplasan 3 defa anca gormusumdur bu arada kadini. sizinki gene konusuyor, abim annemle yillardir yuzyuze konusmuyor. ancak dalga gecer gibi bayramlarda ariyorlar.- +1 yıl
Bende bunu anlamıyorum neden korkuyorlar neden bu kadar fırsat veriyorlar anlam veremiyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet özellikle yengeler çok kötü oluyor. Eskiden kaynana kötü derlermiş şimdi gelinler kötü oldu bence. Benim yengem de beni hiç arayıp sormaz, sen niye aramıyorsun dediğimde bir sürü bahaneler uydurur, artık onu kendi haline bıraktım. Şu an yengem resmen açığımı bulmak için benimle iletişim kuruyor. Ben böyle insanların karşısında artık deliyim, he diyip gülüyorum. Her şeyin bir zamanı var ettiklerini bulacaklar.
00 Yorumla
+1 yılBenim yengem de o şekilde köklü aileden uzaklaştırdı. Ben küçükken abimle çok iyi anlaşırdık özel olarak beni hep gezmeye götürürdü filan. Bi nişanlandı bizden uzaklaştı, evlendikten sonra da düşman kesildi resmen bi tuhaf oldu. Bizzat karısının ne dediğini duyup, hareketlerini gördüm. Anneme sarıldı diye abime saçma sapan tirip attı. Böyle aşağılık insanlar gün yüzü görmesin.
06 Yorumla
Soran+1 yılaynen.. abimin esi yengemle dayimin esini dusundum, ikisi de bi saniye yanliz birakmamaya calisiyorlar, nerdryse biri dayimin digeri abimin kicina girecek afedersin.. evde abim mutfaga geliyor hemen arkasindan mutfaga gelip yanina oturuyordu, salone gidiyor abim hemen o da salona gidip yanina oturuyordu. asalak tipler genelde bunlar. Benim gordugum bu. Abimin karisi bir kavga ediyor, abim o kavgayi bir daha duymamak icin yegenini veya oz annesini yok sayiyor cunku arada cocuklar var.
- +1 yıl
Ya cahil davranışlarından çok karaktersizliğe doğru gidiyor böyleleri. Daha evlenmeden kaç kişinin ağzından duydum kaynanaya olan düşmanlığı bana saçma geliyor. Kim nasıl geliyorsa öyle gidilmeli ki karşıdaki kişiler de eşinin ailesi yani insan kendi ailesine nasıl davranılmasını istiyorsa karşıya da öyle davranmalı. Allah ıslah etsin.
Soran+1 yıldaha abimin karisi 4 aylik gelin, ilk defa davet etmis evine gittik. kizim salonda oynuyor, daha 4 yasindaydi. Biraz sesli oynadi, al sen oyuncagi git diger odada oyna dedi... kizim da hayir burada oynayacagim dedi. O da sen burada misafirsin git orada oyna dedi sertce.. ben de yavas ol yenge dedim. O da abime bakis atti, mutfa gittiler, abim geldi, burasi onun mu evi kizinin mi, bence siz hemen gidin bu evden dedi. O gunden sonra adim atmadim, suanda kizim 14 yasinda. Cocuklqri da oldu gitmedim. Beni birakin, annem bir defa onlqrin evinin ordayken, markette tuveleti gelmis, oglumun evi surda gideyim demis cikmis yukari, kadin kapiyi acmamis, sen benim evime habersiz gelemezsin demis. Annem sıkıştım kizim tuvalete gircem demis, acmamis. abim annemin yanina sonra gidip, karima baskin mi yapiyorsun seni, seni hapse attiririm demis anneme.
- +1 yıl
Ay cidden allah size sabır versin abilerde de suç oluyor bu durumlarda haklı haksız ayıramıyorlar. Gelin tam yolmalıkmış 😬
Soran+1 yılannemle de abim simdi korka korka konusuyor telefonla. Yuzunu gormeyeli heralde 5 sene olmustur. Abimde suc diyorum anneme muatap olma diyorum, annem yine de ramazanda aradiklarinda konustu, guzel gelibim falan diyor bir de😶.. ben hic konusmuyorum
Soran+1 yılinsanin agirina gidiyor.. maalesef.. karaktersiz ve abaza erkekler ve malum durumla kontrol eden asalak vasifsiz kadinlar
+1 yılmaalesef karaktersiz kadın çok. Hiç savunamıcam bazıları cidden çok pis niyetli kıskanç hasta. Mis gibi adamlar böyle beyinsizlerle heba oluyor. Bize de pis adamlar kalıyor işte. Fenalar hasetler ne yapıp edip oyunlarla elde ediyorlar gül gibi erkekleri
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
23Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet fenalar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bu konuda suçu erkekte görüyorum akıları yok mu kullansınlar benim abim de o mal erkeklerden biri karısı yüzünden tüm aile bir birine girdi kopardı götürdü ben yanlış yaptığını söyleyince de bana aşağılık bile dedi sonsuza dek çıkardık artık birbirimizi hayatlarımızdan sebep de şu karısı babama hakaret ediyor sen nesin ki senin yetiştirdigin evlat ne olsun ve çok daha beter şeyler söylüyor bende sen kendi babana da bunları diyebiliyor musun hadini bil dedim diye aşağılık olan ben olmuş oldum suç abim olacak mal şahısta
13 Yorumla
Soran+1 yılkadin abine de hakaret etmis dolayli olarak, abini de o baba yetistirdi. Gerci bence bu erkekler asagilik kompleksine sahipler.. abim surekli hala kadina kendini begendirmeye ispatlamaya calisiyor canım.
Cevap sahibi+1 yılİşte canım böyle olan erkeklerin hepsi daha karısını savunuyor aman ne yaparsa yapsın böyle olan abi veya kardeşten hayır gelmez zaten insan da biraz karakter olacak
Soran+1 yılaynen haklisin..
+1 yılBeklentin fazla , Beklentini en aza düşür ozaman bu kadar dert etmezsin.. Kadınları suçluyor herkes ama Adamların aklı yok.. Aradaki mesafeyi bir türlü ayarlıyamıyorlar..
21 Yorumla
Soran+1 yılbazi kadinlar erkek bulduklarinda olmayan egolarini maalesef o erkeklerin arkalarina saklanip yeniden kazanmaya calisiyorlar.. neyse gunaha girmeyeyim daha fazla
+1 yılaynısı cidden gerçi benim yengem soğutmamıştır da yine de eskiden annem kardeşim dayım ben birlikte film geceleri yapıyoduk bizi gezdiriyodu şimdi ev erkeği olmus emdmşsmddhskmdhdmsh
00 Yorumlavalla hayatinizdan cikarin sizi tinlamayani annende cikarsin abini kiymetini anlayinca kendi gelir köpek gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılben cikardim dayimi da abimi de. dayim suanda 60 civari. yengem son asamada ogluna dovdurup kapi disari etmis, dayimin maasini alip dayimi bodrum katinda yatiriyormus ev hanimi.. abimin de sonu bence benzer
+1 yılSenin yapman gereken tek şey karşı tarafa fırsat bildirmemek kızın küçükse eger bilmiyorum yaşını sen ara ya da sesli mesaj yollasın arasin napiyorsun dayı dese bile karşı taraf ölür hırsından ama asla vazgeçmeyin yoksa durum vahim benimde başımdan geçti bunlar ve çare bu yani kesinlikle etkili bi çözüm çünkü dayılar asla birakamazlar yigenlerini kardeşlerini tabiki seviyorsa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa he he. Evli barklı adam artık annesiyle, kız kardeşiyle görüşmek istemiyorsa görüşmez. Zorunda mı? Demek ki istemiyor. Bak benim de 3 abim var, üçü de evlendi ve ne annemle ne benimle görüşürler. Umursamıyorum. Yuvasını kurmuş bu adamlar, hayatları karıları ve çocukları olmuş. Asıl çile, asıl dert kaynanada ve görümcede. Kaynana ve görümce kadar sinsisi, yalancısı yok.
14 Yorumla
Soran+1 yılkisiye gore degerlendirseniz keske... gelinlerin hepsi boyle demedim. gelinlerinde kaynanalarin da sinsileri var.. benim annem narin bir kadin. cazgir degil.
Cevap sahibi+1 yılVallahi benim annem bana ve oğullarına karşı pamuk gibi kadın mesela ama gelinlerine karşı aşırı kin dolu. Ondan dolayı dedim, yoksa sizin annenize laf atmadım asla. Melek gibi kaynanalar da var. Ancak benim annem öyle değil. Benim annem çocuklarına karşı iyi, gelinlerine karşı aşırı kötü. Durduk yere kadınlara kötü davranan, karışan birisi. Tabii annemi yine de seviyorum, annedir sonuçta. Ancak o kadınlar annemin çilesini çekmek zorunda değil :) Abilerim boşuna bizimle görüşmüyor yani :) Çünkü annemin olay çıkaracağını biliyorlar
Soran+1 yılannem ezilmis ve cekmis biri. Kaynanasindan eziyet gormus, dusunki ayni evde 35 sene kaynanasina bakmis ve babam asiri anneciymis. O yuzden annem garibim demiski ben gelinlerime cok iyi olacagim. Ama gel gorki, abim bence babamin annemi annesine ezdirdigini gordugu icin, " ben karimi kimseye ezdirmeyecegim" mantigi olusmus. Ama sorun şuki annem zaten ezilmis biri ve ezecek bi yapisi yok. Ve gelinde cazgirin teki cikti. Gene ezilen annem oldu😶 annem daha gelin 3 aylik falan, annem onlarin ev civarinda alisveris yapmis ve tuvaleti gelmis, cok sikistim diyor, oglumun evi surasi hemen gireyim demis basmis zile, apartman kapisi acikmis yukari cikmis. gelin "hayir efendim alamam seni eve, ne bu boyle habersiz, haber verip geleceksin" demis anneme saygisizca. Annemde , sıkıştım kizim diye alttan almis. neyse kadin almamis annemi eve.. Annem karnim patliyordu diyor eve zor atmis kendini. Aksam abim annemin yanina geliyor " sen benim karima haber vermeden gelemezsin diye anneme bagris cagrislar, bir daha evime adim atma haneye tecavuzden hapiste bulursun kendini demeler. Annem o gun evlendikten sonra ilk defa evlerine gitmisti.
Zaten en fazla da toplam 4 defa falan gitmistir.
Kendime gekecek olursam, ben sadece 2 defa gittim sanirim evlerine. yillardir abimle ne kobusuyorum ne gidiyorum
- +1 yıl
Benimki de kendi kızını sevgilisiyle aynı evde yalnız birakip gidiyormuş güvendiği için biz sevgilimle yan odadayız 1.5 yaşındaki kardeşine git bak bakalım abiyle abla ne yapıyor... Gel de sinir olma... Canım nerelerdesin hiç gelmiyorsun diyor 1 haftadır gitmiyorum diye madem niye davet etmiyorsun? Demek ki söz de her şey...
Hepsi değil ama bazı yengeçler çok fena. Yaka çektiren cinslerden...
02 Yorumla
Soran+1 yılhahah
+1 yılOlay yenge amca dayı hala teyze gibi sıfatlarda değil insanın içinde. Içi kötüyse bir şekilde bu sıfatlarla ailelerimize dahil oluyorlar.
00 Yorumla
+1 yılYengeden yengeye değişir, benim yengelerim çok anlayışlı insanlar, abimin eşi ile kız kardeş gibiyiz. Bu biraz kişilerde bitiyor
00 Yorumla
+1 yılDayımla evlenene kadar iyiydik
Sonra kötü oldu aramız :)
Ben o döngüyü kıracağım inşallah dayı olarak00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef evet yengeler kardeşlerin arasını açıyor kadınlar düzen kurmak için ailelerin düzenini bozuyor!!
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Biz kadınlar her zaman birbirimizin düşmanıyızdır.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılAslında böyle bir şey yok ama sizin sülalede denk gelmiş
00 Yorumla
+1 yılKüçücük kızın nesini kıskanırsın hey Allah'ım. Ama bir şey diyemiyeceğim.
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendi ailesini düşünüyor, o yüzden takılma bunlar a
00 YorumlaDaha yengesini seven görmedim galiba hep bi ara bozuculuk yapiyorlar.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılElbette hepsi öyle değil. Sen eşine bu konuda bir kavga çıkarttın mı mesela?
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadınlar iki kardeşi birbirine düşürür çok fenalar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim yengelerim hic oyle olmadi ama yapsalardi hak verridim. Oyle coluk cocuk eve dolusmasi yengeye bissuru kulfet cikariyor
10 Yorumla
+1 yılBurada tek yengeler mi sorunlu? Yani onlar el kızı diye herhangi bir yanlış davranış oldu mu? Niye durduk yere senden ve ailenden uzak olmak istesinler?
01 Yorumla
Soran+1 yılyengemin annesi de esini ic guveysi gibi yapmis... yengem de onu ornek aliyor bence degilse hicbir sebep yok. tek sebep abimi tum aileden ( sadece ben veya annem degil), arkadaslarindan soyutladi. yani abimi kimsesiz bi tip yapti. Ama kendi ailesi evden cikmiyor
Sizin gelin daha bir şey görmeden düşman olmuş iyi kaynanaya da böylesi denk düşmüş üzüldüm acikcasi 😕 benim kocam tarafından yaşadıklarımı yaşasa topunuzu öldürdü demekki🙄
00 Yorumla
+1 yılinsandan insana değişir zamanla yengen sana gösterilen ilgili yapılan masrafı kıskanmış olabilir allah böyle insanlardan uzak tutsun
01 Yorumla
Soran+1 yılcanim ben toplamda 3 vrya 4 defa gordum , toplamda.. yillardir gorusmuyorum.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDayınla mı evlendin? evlendikten sonra da aranız mı açıldı? nasıl bir ailesiniz siz be?
00 YorumlaAy oha herkesin mi yengesi boyle olur arkadas. Evlenuyo ilk dusuncesi ailesi olcak tabi ama tanimiyomus gibi olduk bu kiriyor
04 Yorumla
Soran+1 yılilk dusuncesi esi olacak diye birsey yok.. o cocugu yetistiren anne baba. kardesi gec. ama anne babanin emegi buyuk. dengede tutabiliyorsa bence en guzeli. kimseyi kirmadan kirdirmadan.. anneler hakli da diyemiyorum, ne cadaloz anneler de var. adam bunlari gozlemleyip dengede tutacak. ama benim abim annemle yillardir gorusmuyor, sadece annem tuvaleti geldi oglumun evi diye yukari cikti diye kadin abime , evimi basti habersiz gelemez vs diye binbir laf soylemis ve zaten annem sıkıştim demesine ragmen eve almamis, altiniza yapabilirsiniz hayir efendim bu sekilde benim evime gelemzsiniz demis daha 3 -4aylik gelin.
Soran+1 yılaynen canım ... aslinda bence erkek kisiye gore degerlendirecek ve dengede tutacak.. yani ne anneler de var gelinlerine eziyet ediyorlar.. ama annem gervekten narin bir kadin..
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞeytan demiş ki
Allahim , kadını yaratacaktır
Beni niye yarattın00 Yorumla
+1 yılBu dünya yaşantısı böyle, erkek evlenir hanım köylü olur, kadın evlenir gelen erkek hanım köylü olur.
00 Yorumla
+1 yılbenden anlamiyorum bu kaynna yengeler görümceler hepsi kadin kadina bu düsmanlik neden var erkekler rahta kimse düsmanlikta yapmiyor
00 YorumlaAslında yengeler ile alakası yok insanlar kendi hayatlarını kurup oraya yönleniyor
014 Yorumla
Soran+1 yılbizim durum farkli... annemin ozellikle abinde emegi buyuk.. zaten annem narin bir kadin, cazgir tip degil. Abim evlenince 3 ay hic gitmedi. sonra cagirdilar birkac saat oturup kalkti. 2 ay kadar ses cikmamiski yakin sayilir evler yuruyerek 30 dk. annem o civarda bir alisverise gitmis, gezerken tuvaleti gelmis, cikmis yukari zile basmis ama acan olmamis, sonrada cirkef cirkef laflar etmis, habersiz gelemezmis annem, baskina mi geliyormus vs.. abimi de doldurmus, annemin evini basmis abim, haber vermeden gelemezsin evime, karimi uzemezsin, haneye tecavuDen hapse attiririm seni diye 65 yasinda kadini korkutmus. annemle yillardir gorusmuyorlar yuzyuze, ancak yapmacik yapmacik bayramalrda arayip annecim vs diye konusuyorlar. annem de konusuyor niyeyse. benim kizima da benzer hareket yapti diye konusmuyorum ben yilardir abimi gormedim. yigenlerim oldu gorusmedim. ama o karamtersiz abi bozuntusu, ben yurtdisima gittim, is icin beni alakasiz bi numaradan aradi, acmis bilundum, " kardesim neden soylemiyorsun ben ziyaretine gelebiliri" demis biri , suratina telefonu kaoatmistim😂
Soran+1 yılanneme , hayati boyunca kaynanasi eziyet etmis. Annem babaanneme 55 yasindan 85 yasina kadar bakti kendi evinde o eziyetlere ragmen. Abim canım, icinden soz vermis, ben karimi ezdirmeyecegim diye. Olan anneme oldu, ezildi hep ezildi...
Soran+1 yılAma diger erkek kardesim bastaci yapti o ayri :)
Soran+1 yılyillar oldu konusmuyorum:) maalesef... cunku en son konusmamizda saat 21 civari aramistim. Arkadan karisinin sesi geliyor , " kapat kapat muatap bile olma" dedi abim de bana " bu saatte arayamazsin, beni ve ailemi rahatsiz edemezsin" deyip suratima kapatti. o son kobusmamiz onunla.
Soran+1 yılben kendi acimdan oyle yaptim dedigim gibi yillqrdir alakam yok ama maalesef annem ariyor, arayinca aciyor konusuyor.. gelin , bayramlarda abim arayinca konusuyor " annecim bayramin kutlu olsun" diyor dalga gecer gibi... annem de " guzel gelinim saol" diyor.😂 ama asla annemin ziyaretine gitmiyorlar ve yillar oldu yuzyuze gorusmuyorlar.. anneme diyorum irtibati kes tamamen ne anlami var bunun diyorum, annem haber aldigim yeter oglumdan diyor😥
Soran+1 yılaynen anne yuregi... ama benim de umurumda degil, ben de kizim icin uzuldum zamaninda.. onunda simdi umurunda degil. abimi kisiliksiz biri olrak goruyor bence
Soran+1 yılben uzulsemde oyle davraniyorum , yillarr oldu gorusmeyeli , aramayali. Uzulsemde durum bu.
Biz kadınlara şeytan diyince laf ediyorsunuz bide. d
00 YorumlaLan olum bi insanı yeğeninden niye kıskanırsın ya nasıl kafa yapınız var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence yengelerle alakası yok (oladabilir)
Bende teyzemle küçükken çook yakındık ona anne diyordum o evlendikten sonra ondan utanmaya başladım uzaklaştık otomatik olarak00 Yorumla
+1 yılYa her kadın aynı değildir ama aile sonradan gelen yengeler aynıdır gibi
00 YorumlaEvet çok fenalar bizim ki 4 kardeşi birbirine düşürdü.
00 YorumlaAy aynı benim yengem dayımın eşi bize düsmaş etti dayımı
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin hiç mi aklı yok?
10 Yorumla
+1 yılYalnız görsel harika oturmuş 😄
00 Yorumla
+1 yılyengeni boşattır sende:)
00 Yorumla
+1 yılAllah kadın şerrinden korusun jdjd
00 Yorumla
+1 yılSorun yengelerde değil adamların içinde var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğunlukla böyle maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet kesinlikle öyleler
00 YorumlaBende öyleyim kıskanıyorum istemiyorum sevmesini
01 Yorumla
Soran+1 yılbence bu konuyu bir uzmanla gorusun
Sende kocani soguttun mu 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılhayir tabikide
+1 yılYapacak bir şey yok
10 Yorumla
+1 yılBazıları öyleler tabii
10 Yorumla
+1 yılmaalesef hepsi fena
00 Yorumla
+1 yılHayat...
00 YorumlaHicbisi anlamadım nedion sen abla
00 Yorumla
+1 yıl100de 90 nınız öylesiniz
00 YorumlaCiddenmi ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar ah kadınlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİntikam almak ister misin ondan 😄
00 Yorumla
+1 yılMaalesef öyleler
00 YorumlaEvet
00 YorumlaCjdjcdjvndjc
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Dayımla küçükken aramız çok iyiydi, evlendikten sonra uzaklaştık. Erkek kardeşimin de çocuğumla arası evlendikten sonra açıldı. Bu yengeler hep böyle fena mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler