Aile & Toplum 2 ay Kızların olmazsa olmazı nedir? Asenakarabaharrr Takip Et Xper 1 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yemek Müzik Kedi En yakın arkadaşı Ailesi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızların olmazsa olmazı nedir? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
m TeknikTWERKTÖRFenomen Takip Et Bilge Yaş: 26 2 ay İlgi. Bu yüzden başları belaya giriyor ve kendilerini yeteri kadar geliştiremiyorlar. 0 1 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Sayılıt Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 105 , eic 100% 2 ay Süs diyecektim ama kedi varsa tabi ki kedi ☯️ 1 1 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Bencede♡ Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 41,4b cevap paylaştı. Kızların olmazsa olmazı kişiye göre değişir yani kimisi aşkı ilgiyi sever kimisi aile sever kimisi kedisini sever 0 1 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Doğru
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 2 ay Dudak büzerek selfi çekmek 😃 0 70 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay E az önce medeni yazdınMedeni cevabı daha iyi Yorumla Mehmetterece 2 ay Onları pek medeni saymiyorum da 😃 bizim burada öyleler gerçi 😅 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay tamam. Yorumla Mehmetterece 2 ay Devam Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Ne? Yorumla Mehmetterece 2 ay Zurna 😃 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Kafanmı güzel kardeşim Yorumla Mehmetterece 2 ay Senin gibi güzel 🥰🥰🥰 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Ya yürü git delimidir nedir Yorumla Mehmetterece 2 ay Seni seviyorum ☺️☺️ Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay La olm canım? Yorumla Mehmetterece 2 ay Aşkımı ilan ediyorum sana ☺️☺️☺️☺️ Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Canım yalnış gitti klavye hatası Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Olm bi yürü git Yorumla Mehmetterece 2 ay Senin için ölüyorum ☺️🤗🤗🤗🤗 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Kamera şakası falan mı bu Yorumla Mehmetterece 2 ay Ne kamerası kamera mi var orada 😂😂 seni seviyorum anlasana 🥰🥰🥰 Yorumla Mehmetterece 2 ay Peri kızı 🫀🫀 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Bak metin işlemekten 2 qramcık beynimi kullanmaya çalışıyorum sende bi yandan olm yürü git ya Yorumla Mehmetterece 2 ay Beraber isleyelim o metni seni seviyorum 🤗🤗🤗🤗🤗 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Saçma sapan konuşma Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Gece gece güldürüyon beni de Yorumla Mehmetterece 2 ay Aşk sacmalamaktir zaten seni çok seviyorum aşığım sana anlasana 🥰 Yorumla Mehmetterece 2 ay Sen aradığım kişisin 🥰🤗🤗 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Olm beni tanımıyosun bile bi soru sordum cevap verdin bu kadar hangi ara aşık oldun Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Neyin kafası bu Yorumla Mehmetterece 2 ay Bu iş soruyla olmadı sen tam bana göresin 🤗🤗🤗🤗 Yorumla Mehmetterece 2 ay Seni seviyorum ilk görüşte anladım ben🤗🤗🤗 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Git uyu kırmayayım senj uykulusun sen hadi Yorumla Mehmetterece 2 ay Bu saatte uykulu olmam seni çok seviyorum tam benlik bir kızsın 🤗🤗🥰 Yorumla Mehmetterece 2 ay Etkileyici bir güzelliğin ve ruhun var ama sen farkında değilsin 🤗🤗🤗 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Metinimi bitirdim şu an kimse moralimi bozamaz Yorumla Mehmetterece 2 ay İyi senin adına sevindim çok seviyorum seni asenam 🥰🥰🥰 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Ya bi hadi ordan git ya Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Küfür yazamıyorum yaaa😭 Yorumla Mehmetterece 2 ay Gidemem insna sevdiğinin yanından gider mi aşık oldum sana anla işte 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Yorumla Mehmetterece 2 ay ♥️♥️🌹🌹🌹 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Anlamak istemiyorum yürü git Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay S**eyim böyle işi ya Yorumla Mehmetterece 2 ay Ama seviyorum seni bil bunu ♥️ Yorumla Mehmetterece 2 ay Etme küfür yakismiyo sana asenam 🌹 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Allahım sen yardımcım ol Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Asenam deme Yorumla Mehmetterece 2 ay Derim seni seviyorum 🤗 Yorumla Mehmetterece 2 ay Asenam 🌹 Yorumla Mehmetterece 2 ay Seni bana Allah çıkardı zaten 🥰 Yorumla Mehmetterece 2 ay Etme küfür yakismiyo cidden asenam☺️ Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Çık sayfamdan Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Napim Yorumla Mehmetterece 2 ay Asenam sen birini sevdiğinde onu birakirmiydin seni ben bırakamıyorum 🤗🤗 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Olm ben ben baskasini seviyorum Yorumla Mehmetterece 2 ay Asenam 🌹 seviyorum seni emin ol doğru söylüyorum ☺️ Yorumla Mehmetterece 2 ay Kim o Yorumla Mehmetterece 2 ay Önce ben sevdim 🤗 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Sanane Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Hadi güle güle Yorumla Mehmetterece 2 ay Kaçırdım seni 😭😭😭 Yorumla Mehmetterece 2 ay Kimse almasun seni oy yine bana kalasun 🥺 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Ya yeter Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Yapıştın kaldın Yorumla Mehmetterece 2 ay 😭😭😭😭😭♥️ Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Kabalaşmak istemiyorum Yorumla Mehmetterece 2 ay Sen de sevdiğine yapismazmisin Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Hayır Yorumla Mehmetterece 2 ay Gönlümün sultanı 🤗🤗🤗🤗🤗🥺 Yorumla Mehmetterece 2 ay Ben ne yaoacam şimdi 😭 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Güle güle Yorumla Mehmetterece 2 ay Asenam derikom unutmayacam seni 🤗🤗🥺🥺🥺🥺 Yorumla Mehmetterece 2 ay Kendine iyi bak 🥺🥺🥺 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Hadi sende Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 34 , eic 31% 2 ay Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Alışveriş 0 1 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Bazıları evet Yorumla
Goldenfireball06 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% 2 ay Aile & Toplum konusunda 586 cevap paylaştı. Para 0 1 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Bak nasılda bilio Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ilgi 0 3 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Aferim doğru Yorumla Lütfetmedinizefenim 2 ay Sanada aferim Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Eyvallah Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Yılışık kız kankası. 0 3 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Yılışık sensin her kızı senin çevrendeki kızlarla karıştırma Yorumla Sciencelover 2 ay Kızların kankası dedim benim değil. Ayrıca yorumumda beni alakada eder boş yapma. Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Lan sen neyin kafasını yaşion ben senin kankanmı dedim nereye çekiyosun ya mövzuyu Yorumla
ShelbyThomes Takip Et Xper 5 Yaş: 23 2 ay Kedisiz yaşayamayan var 0 19 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Eee.. ShelbyThomes 2 ay Ee si kedi cevabım Asenakarabaharrr 2 ay Haa anladım aslımda kısmen doğru ShelbyThomes 2 ay Yani yani yemek olmasa bile kediyi o kadar seviyorlar ki yer gibi oluyorlar kediyi jsjs Asenakarabaharrr 2 ay Evet😅 ShelbyThomes 2 ay E yani yani 😅 Asenakarabaharrr 2 ay Tanıyosun kızları ShelbyThomes 2 ay Pek tanıdığım söylenemez ama burdan gördüğüm kadarıyla öyle görünüyor Asenakarabaharrr 2 ay Haa tamam ShelbyThomes 2 ay Evet😅 daha yakından tanıyacak kimse yok Asenakarabaharrr 2 ay Niye ki erkekleride anlamak zor ShelbyThomes 2 ay E bulamadım Asenakarabaharrr 2 ay Ne bulamadın ShelbyThomes 2 ay Yakından tanıyacak bir kız 🤷 Asenakarabaharrr 2 ay Allah kolaylık versin ne diyim ShelbyThomes 2 ay Amin amin sen yakından tanıyacak bir erkek bulabildin mı Asenakarabaharrr 2 ay Yiooo gerek duymuyorum ShelbyThomes 2 ay Mantıklı Asenakarabaharrr 2 ay Öyle
Mkocbas Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. Makyaj 0 0 Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 24 2 ay Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Makyaj 0 1 Yorumla Asenakarabaharrr 2 ay Oda olur ama her kız değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İlgi. Bu yüzden başları belaya giriyor ve kendilerini yeteri kadar geliştiremiyorlar.
Sayılıt
Süs diyecektim ama kedi varsa tabi ki kedi ☯️
Bencede♡
Kızların olmazsa olmazı kişiye göre değişir yani kimisi aşkı ilgiyi sever kimisi aile sever kimisi kedisini sever
Doğru
Dudak büzerek selfi çekmek 😃
E az önce medeni yazdın
Medeni cevabı daha iyi
Onları pek medeni saymiyorum da 😃 bizim burada öyleler gerçi 😅
tamam.
Devam
Ne?
Zurna 😃
Kafanmı güzel kardeşim
Senin gibi güzel 🥰🥰🥰
Ya yürü git delimidir nedir
Seni seviyorum ☺️☺️
La olm canım?
Aşkımı ilan ediyorum sana ☺️☺️☺️☺️
Canım yalnış gitti klavye hatası
Olm bi yürü git
Senin için ölüyorum ☺️🤗🤗🤗🤗
Kamera şakası falan mı bu
Ne kamerası kamera mi var orada 😂😂 seni seviyorum anlasana 🥰🥰🥰
Peri kızı 🫀🫀
Bak metin işlemekten 2 qramcık beynimi kullanmaya çalışıyorum sende bi yandan olm yürü git ya
Beraber isleyelim o metni seni seviyorum 🤗🤗🤗🤗🤗
Saçma sapan konuşma
Gece gece güldürüyon beni de
Aşk sacmalamaktir zaten seni çok seviyorum aşığım sana anlasana 🥰
Sen aradığım kişisin 🥰🤗🤗
Olm beni tanımıyosun bile bi soru sordum cevap verdin bu kadar hangi ara aşık oldun
Neyin kafası bu
Bu iş soruyla olmadı sen tam bana göresin 🤗🤗🤗🤗
Seni seviyorum ilk görüşte anladım ben🤗🤗🤗
Git uyu kırmayayım senj uykulusun sen hadi
Bu saatte uykulu olmam seni çok seviyorum tam benlik bir kızsın 🤗🤗🥰
Etkileyici bir güzelliğin ve ruhun var ama sen farkında değilsin 🤗🤗🤗
Metinimi bitirdim şu an kimse moralimi bozamaz
İyi senin adına sevindim çok seviyorum seni asenam 🥰🥰🥰
Ya bi hadi ordan git ya
Küfür yazamıyorum yaaa😭
Gidemem insna sevdiğinin yanından gider mi aşık oldum sana anla işte 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
♥️♥️🌹🌹🌹
Anlamak istemiyorum yürü git
S**eyim böyle işi ya
Ama seviyorum seni bil bunu ♥️
Etme küfür yakismiyo sana asenam 🌹
Allahım sen yardımcım ol
Asenam deme
Derim seni seviyorum 🤗
Asenam 🌹
Seni bana Allah çıkardı zaten 🥰
Etme küfür yakismiyo cidden asenam☺️
Çık sayfamdan
Napim
Asenam sen birini sevdiğinde onu birakirmiydin seni ben bırakamıyorum 🤗🤗
Olm ben ben baskasini seviyorum
Asenam 🌹 seviyorum seni emin ol doğru söylüyorum ☺️
Kim o
Önce ben sevdim 🤗
Sanane
Hadi güle güle
Kaçırdım seni 😭😭😭
Kimse almasun seni oy yine bana kalasun 🥺
Ya yeter
Yapıştın kaldın
😭😭😭😭😭♥️
Kabalaşmak istemiyorum
Sen de sevdiğine yapismazmisin
Hayır
Gönlümün sultanı 🤗🤗🤗🤗🤗🥺
Ben ne yaoacam şimdi 😭
Güle güle
Asenam derikom unutmayacam seni 🤗🤗🥺🥺🥺🥺
Kendine iyi bak 🥺🥺🥺
Hadi sende
Alışveriş
Bazıları evet
Para
Bak nasılda bilio
Ilgi
Aferim doğru
Sanada aferim
Eyvallah
Yılışık kız kankası.
Yılışık sensin her kızı senin çevrendeki kızlarla karıştırma
Kızların kankası dedim benim değil. Ayrıca yorumumda beni alakada eder boş yapma.
Lan sen neyin kafasını yaşion ben senin kankanmı dedim nereye çekiyosun ya mövzuyu
Kedisiz yaşayamayan var
Eee..
Ee si kedi cevabım
Haa anladım aslımda kısmen doğru
Yani yani yemek olmasa bile kediyi o kadar seviyorlar ki yer gibi oluyorlar kediyi jsjs
Evet😅
E yani yani 😅
Tanıyosun kızları
Pek tanıdığım söylenemez ama burdan gördüğüm kadarıyla öyle görünüyor
Haa tamam
Evet😅 daha yakından tanıyacak kimse yok
Niye ki erkekleride anlamak zor
E bulamadım
Ne bulamadın
Yakından tanıyacak bir kız 🤷
Allah kolaylık versin ne diyim
Amin amin sen yakından tanıyacak bir erkek bulabildin mı