Annem ve ablam misafir varken telefona bakmama kızıyorlar." Ayıp yaptığın az misafirle sohbet et" diyorlar. Ben napiyim şimdi?

Her zaman aynı konu. Misafir geliyor, ev koca karı dolup taşıyor, çay servisi yapıyorum. Yaşıtlarımda gelen kızları da olmuyor canım sıkılıyor elime telefonu alıyorum mesajlara falan bakıyorum arada. Sanki annemle ablamda beni gözetlermiş gibi hemen bana gözle işaret yapıyolar bırak şu telefonu, sohbete katıl az misafirlerle konuş diye. Hayır ben koca karılarla oturup neyi konuşiyim, doğurduğu çocuğu nasıl emzidirip büyüttüğünü mü konuşiyim, sütlaç tarifi mi soriyim, sürekli konuştuğun var mı okuyor musun diye sordukları saçma sorulara mı cevap veriyim? Konuşmaya başladığımda da annem hemen sus çok konuşuyorsun diyo bana. Kaç kere kavga ettik bu konuda. Hayır dışarı çıkıp gece 11 de eve gelsem o zaman ayrı laf edecek, evden çıktığın yok o telefon elinden düşmüyo diyo. Ev işi yaptığım anlarda temizlik yaptığımda laf etmez ama hiç ne çok iş yapıyon diye. Ablamdanda annemdende bu konuda bıktım usandım hergün aynı tantana. Kaldı ki misafir hizmetini çay doldurmayı falanda hep ben yapıyorum. Bana bi yol falan gösterin lütfen yoksa kafayı yicem az kaldı.

Annem ve ablam misafir varken telefona bakmama kızıyorlar." Ayıp yaptığın az misafirle sohbet et" diyorlar. Ben napiyim şimdi?
Cevapla