Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşımı rüyamda gördüm, ne yapsam?

Bir arkadaşım vardı onunla neredeyse 5-6 aydır görüşmüyoruz, neredeyse 8 senelik arkadaş ,

Onu bir ay önce rüyamda gördüm bana hamburger falan veriyordu neyse , ndjddjk

Onun arkadaş çevresi biraz daha çoktu hatta samimi olduğu arkaşları bile vardı

Ona sorardım en yakın arkadaşım kim diye o da sensin derdi bana benimde en samimi yakın arkadaşım oydu

Ama bazen hissederdim yoksa bana mı öyle geliyor bilmem ama bana sanki soğuk davranıyor gibi gelirdi ama çoğunlukla sıcak davranıyordu bence...

Sonra bende onun başka kişilerle yakın arkadaşlık yaptığı gibi bende başka biriyle yakın arkadaşlık yaptım...

O kişi ile yakın arkadaş olduk , ama öbür arkadaş bunu farkedince sanki bana soğuk davranmaya başladı bir sıcak bir soğuk derken tamamen aramız açıldı

Bu aralar aklıma önceki arkadaşım gelmeye çok başladı anlamıyorum ama onu saçma bir şekilde çok özlüyorum offf yaaa acaba ben mi takıntı yaptım bilmiyorum önceden o bana ben ona falan yazardık birbirimize

Sizce ne yapmalıyım?/ O da beni özler mi o da beni düşünür mü? fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum

( Bu soruyu diğer başka hesabımda da sormuştum gece idi sorduğum zaman ama fazla yanıt gelmemişti...)

Düşüncelerizini gerçekten merak ediyorum...

Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşımı rüyamda gördüm, ne yapsam?