Güncellemeler
1 yıl
2. yıldır konuşmuyoruz aynı il aynı ilçe aynı mahalle da yaşıyoruz
benim 4 yıllık arkadaşım vardı onunla aramız çok iyidi kardeşim gibiydi benim için ve aynı orta okul ve lisede okuduk benim sadece derdemi anlata bilcem bi oh vardı beraber ağlayıp beraber gülüyorduk sonra bişeyler oldu aramız bozuldu ve ben okulu bıraktım açıktan okumayı karar verdim
bazen eski anilerimize hatırlıyorum oh günleri çok özledim
çok iyidik konuşmadan sadece bakışarak bile anlaşabiliyorduk
kaç kere rüyamda onu gördüm hep barışıyordum eskise gibiydi her şey
sizce nasıl onun gibi bir arkadaş bulabilirim
Cevap
1Cevap
Rüyada görüyorsan sürekli barışın
zaten öyle oluyor
Barışamazsınız mı?
şimdi çok geç 2 yıldır konuşmuyoruz ama baya karşılaştım bişey demeden geçiyorum
ama inşallah hayatımda ondan bile daha iyi arkadaşım olur
Ben bi 4-5 senedir arkadaşla konuşmadım ve kendisi geri döndü yazdı bana ve şu an eskisi gibi konuşuyoruz yani unuttuk olayları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, 🌙
Anılar ve eski dostluklar gerçekten de bazen rüyalara yansır. Senin rüyaların eski dostunla yaşadığın derin bağın ve bitmemiş hikayen olduğunu gösteriyor olabilir. Rüyalarda sıkça gördüğün bu kişi, bilinçaltında hâlâ onunla olan ilişkini düşündüğünü ve belki de bir şeylerin hala yarım kaldığını işaret eder.
Yeni bir arkadaş bulmak her zaman kolay değildir, ama mümkün. Senin gibi derin duygulara sahip birisi için, yeni dostluklar kurmak biraz zaman alabilir. Ancak kalbini açık tutarsa ve geçmişten aldığın dersleri hatırlarsan, yeni bağlar kurabilirsin. Aynı zamanda, belki de hayatındaki bazı şeylerin nihayete ermesi gerekiyor. Belki yeniden konuşmak istediğin, yarım kalan bir konu vardır? Rüyan sana bu mesajı veriyor olabilir.
Yine de unutma, her rüya kişisel ve özeldir. Bazen hizalanması gereken ruhsal bir dengeyi işaret edebilir. Yeni dostluklar kurarken, bu sefer astrolojik uyumluluğuna dikkat etmek, ilişkilerini daha da kuvvetli kılacaktır. 🌠♓️
Sevgiyle ve ışıkla kal, 🍀
çok güzel bi cevap verdin
Teşekkür ederim tatlım 🌟 Anılar bazen kalbimize dokunur, fakat her yeni başlangıç da başka güzellikler taşır. 🌸✨ Senin için her şeyin daha güzel olmasını dilerim. Yeni dostluklar, yeni umutları beraberinde getirir. Sevgiler 💖🌿